Τέξας: Αστυνομικός χτύπησε με το περιπολικό της πάστορα με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση (βίντεο)

Κοινοποίηση:
ierousalim

Αστυνομικός του Τέξας κατηγορείται ότι χτύπησε με το περιπολικό της όχημα έναν πάστορα με τον οποίο είχε σχέση, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Η 47χρονη Tαρλίσα Τσέιμπερς Τζέιμς που υπηρετεί στη μητροπολιτική αστυνομία του Χιούστον κατηγορείται για επίθεση με στόχο την σωματική βλάβη, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 14 Μαΐου. Τα τοπικά ΜΜΕ δεν κατονομάζουν τον πάστορα, επειδή δεν του έχει απαγγελθεί κατηγορία. Οι ερευνητές λένε ότι τη Δευτέρα, 13 Μαΐου, στην κοινότητα Χαμπλ της περιοχής του Χιούστον, ο πάστορας επικοινώνησε με την Τζέιμς, ζητώντας της να του φέρει ένα εφεδρικό κλείδι που της είχε δώσει, καθώς το δικό του δεν λειτουργούσε.

Λίγα λεπτά αργότερα, είδε ένα λευκό SUV να μπαίνει στο συγκρότημα διαμερισμάτων που διαμένει και να έρχεται προς το μέρος του. Πιστεύοντας ότι επρόκειτο να τον χτυπήσει, πήδηξε στην άκρη, είπε στις αρχές. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραυματισμούς που περιλάμβαναν ένα σπασμένο χέρι, γόνατο και πλευρό – όλα προέκυψαν από το άλμα του για να σωθεί, είπε. Ωστόσο οι ερευνητές θέωρησαν πως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

Οι «τραυματισμοί του δεν συνάδουν με το να πηδήξει από το δρόμο, αλλά συνάδουν με το να χτυπήθηκε πραγματικά με μηχανοκίνητο όχημα», αναφέρουν τα έγγραφα. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι ο πάστορας είπε ψέματα ότι χτυπήθηκε σε μια προσπάθεια να καλύψει την Τζέιμς.

Η Τζέιμς και η πάστορας γνωρίζονται εδώ και οκτώ χρόνια και εκείνη είναι μέλος της ενορίας του, δήλωσε η αστυνομία. Είχαν σχέση κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, αλλά ο πάστορας είπε στην αστυνομία ότι η σχέση τους έληξε όταν το ανακάλυψε η σύζυγός του, αν και αυτός και η Τζέιμς συνέχισαν να είναι «πολυ καλοί φίλοι».

Βίντεο που καταγράφηκε από κάμερες στο συγκρότημα διαμερισμάτων δείχνει το SUV να «επιταχύνει» προς τον πάστορα, δήλωσε η αστυνομία. Στη συνέχεια, ο οδηγός φαίνεται να βοηθά τον πάστορα να σηκωθεί από το έδαφος και να μπει στη θέση του συνοδηγού του δικού οχήματος πριν οι δυο τους απομακρυνθούν με αυτό, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Ένας μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς ότι είδε την Τζέιμς να στέκεται πάνω από τον πάστορα ενώ αυτός ήταν πεσμένος στο έδαφος και του φώναξε: «Σου είπα να μην παίζεις (βρισιά) παιχνίδια μαζί μου!». Η δικηγόρος της Τζέιμς, δήλωσε στο τοπικό μέσο KTRK ότι η εκδοχή του πάστορα για τα γεγονότα είναι αληθής. «Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα. Δεν τον χτύπησε με το όχημά της και ούτε εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος», είπε.

Η Τζέιμς τέθηκε σε διοικητική άδεια, αλλά ευελπιστεί ότι θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες «μόλις το γραφείο του εισαγγελέα ακούσει τα πραγματικά γεγονότα», δήλωσε στο σταθμό. Το Χαμπλ βρίσκεται περίπου 20 μίλια βορειοανατολικά του κέντρου του Χιούστον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response