Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας 28χρονης – «Ξέρω ότι θα την πάρω στο κουτί. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα 28χρονης αγνοούμενης, η οποία βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Ο πατέρας συντετριμμένος με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τον εφιάλτη που ζει ο ίδιος και η οικογένειά του μετά τον χαμό της κόρης του. «Δεν έχω καμία ενημέρωση, είμαι στο περίμενε. Θα μου τηλεφωνήσουν από την αστυνομία. Δώσαμε δείγματα DNA. Έχουν χαθεί οι ελπίδες να βρω ζωντανό το παιδί μου», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή.


Μιλώντας για την κόρη του είπε πως ήταν «ένα εύθυμο κορίτσι, ήταν τεταρτοετής στο ΑΠΘ», ενώ ανέφερε ότι έχει άλλα δύο παιδιά, αγόρια, τα οποία μένουν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

«Θα ανοίξουν την πόρτα να μπουν μέσα, θα ανοίξουν την ντουλάπα και θα δουν τα ρούχα της αδερφής τους. Δεν εύχομαι ένα τέτοιο συναίσθημα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Το κορίτσι μου το ανέθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε. Δίνω κουράγιο στον εαυτό μου για να στηρίξω την οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της», τόνισε ο χαροκαμένος πατέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Το να εμπαιζετε τους ανθρωπους που εχασαν τα παιδιά τους “γελοίοι” απο το καναπε σας γιατι δεν πανε να τους καθαρισουν ολους, σας ξεπερνα σαν ανθρώπους..
    Εσεις τι κανετε δηλαδη περιμενετε να σκοτωσουν τους δικους σας για να πατε! Ο μ@λακας του καναπέ ειστε εσεις! Αιντε που σε καθε φαση πεταγεστε σαν πορδες στο βρακι απλα για να πετάξετε τη μπαρουφα σας!

    “Σκαστε, τωρα ουρλιάζουν οι μαναδες!”

  2. Ρε αυτοί τους ψηφίζουν. Υπάρχει τέτοια πορωση, εγκέφαλος κολλημένος, γονείς ότι να ναι, αν πειράξεις τα γατάκια η γάτα θα σε σκίσει. Είδατε ποτέ έναν γονιό τόσα χρόνια έχοντας χάσει παιδί από εγκλήματα της πολιτικής ηγεσίας να πάρει το νόμο στα χέρια του; Να απειλήσει έστω μπροστά σε μια συνέντευξη, μια συγκέντρωση, μπροστά στη Βουλή, κάτι να προκαλέσει όλο λόγια, λόγια, λόγια. Μας σκίζουν, μας αφήνουν απροστάτευτους, κονομανε γιατί δεν μας φοβούνται, απλά πράγματα.

  3. Τι λες ρε ταγάρι “γιωργο” ; Μίλησε για γιορτή ο άνθρωπος ; Είπε ότι το Πάσχα (που υπό κανονικές συνθήκες θα είχε τα παιδιά του κοντά του) θα λείπει το κορίτσι του, του οποίου το σερβίτσιο όπως και η καρέκλα θα είναι άδεια … ΄Εχεις ποτέ σου βιώσει πένθος για να καταλάβεις πόσο σου λείπουν -ιδιαίτερα τις γιορτές- τα αγαπημένα σου πρόσωπα ; Εύχομαι να μην το βιώσεις ποτέ σου, γιατί τότε μόνον θα καταλάβεις αυτόν τον άνθρωπο που με τόση ευκολία εξυβρίζεις …
    ΄Αντε από κει, κάθαρμα, που καταπιάνεσαι από τα λόγια ενός συντετριμμένου χαροκαμμένου πατέρα …
    Του ζητάς, μέσα στον ανείπωτο πόνο του, να σου απολογηθεί κιόλας για το τί ψηφίζει και τον προτρέπεις να πάρει το κουμπούρι, ΒΛΑΞ … Θα φέρει το παιδί του πίσω, εάν πάρει το κουμπούρι ;;;
    Τί ανοησία και πόση αναλγησία, Θεέ μου !

  4. Εσείς τους ψηφίζετε πενήντα χρόνια και σκοτώνουν τα παιδιά σας. Ζωστείτε τις χειροβομβίδες και στην ολομέλεια κάψτε τους ζωντανούς, όπως κάηκαν τα παιδιά σας. Να ξεβρωμίσει ο τόπος.

  5. Τσιγάρο καφέ και πάμε όπου βγει.
    Τα ουρλιαχτά θα ακούγονται ακόμα εκεί πέρα θα σας κυνηγάνε μια ζωή, κοπρόσκυλα ρεμπεσιέδες του δημοσίου ΒΎΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, Ο ΑΣΕΠ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΗΝΕΣ.

  6. Βλαμενε εμβολιασμενε θα κανεις και γιορτη το Πασχα ηλιθιε και θα λειπει η κορη σου ? Βλακα .Αυτο μας λες ? Οτι θα λειπει η κορη σου απο το γιορτινο τραπεζι με τα σφαχτα ? Ηλιθιε. ε ηλιθιε. Αντι να περεις τα κουμπουρι να πας να φας 5 η 6 απο δαυτους ? Η τους ψηφισες κιολας και δε ξερεις τωρα τι θα κανεις ? Αιντε απο κει με τις μπουρδες.

  7. Δε ζωνετε με εκρηκτικα λεω εγω να παει να τελειωσει οσους μπορει εκει εξω απο τη βουλη γιατι μεσα θα τον ψαξουν.

  8. Κοψε τις κλαψουρες και σαν χαροκαμενος πατερας κανε αυτο που πρεπει Μα ενας ειναι ,μα δυο δεν εχει σημασια
    μονο ετσι θα δικαιωθει τ’αγγελουδι σου

    1. Έτσι ακριβώς πρέπει.
      Καλά τι σκ@τά, θυμό δεν έχουν μέσα τους οι γονείς? Πως καταντήσαν έτσι παθητικοί οι Έλληνες…

  9. Παραιτηθείται ρε γαμιόλια και αν είσαστε σίγουροι πώς ούτε η κόλαση δεν θα σας δεχθεί.
    ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ….

Comments are closed.