Τέμπη: Γενέθλια στην εντατική για τον Γεράσιμο που επέζησε από την τραγωδία

Κοινοποίηση:
gerasimos

Σχεδόν τρεις μήνες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άτομα, ο Βολιώτης Γεράσιμος – Ιάσονας, «γιόρτασε» τα δικά του γενέθλια στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο Γεράσιμος υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία και μπήκε σε ΜΕΘ. Ο οργανισμός του νεαρού δείχνει να αντέχει, με μια ολόκληρη χώρα να προσεύχεται να γίνει καλά. Η μητέρα του τραυματία, βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο της Λάρισας και περιμένει να ακούσει από τα χείλη των γιατρών, πως ο γιος της, άνοιξε και πάλι τα μάτια του. Πως όλο αυτό που έζησε θα μείνει πίσω και θα μοιάζει με ένα κακό όνειρο για την ίδια και το παιδί της.

Ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται ακόμα σε κώμα, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη και σοβαρή, παρά την αισιοδοξία που επικρατεί στο ιατρικό επιτελείο, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις λοιμώξεις που τον ταλαιπωρούσαν το πρώτο διάστημα.

Η θεία του έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «21 σήμερα πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια. Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε!

Ακολούθησαν δεκάδες ευχές από φίλους του νεαρού φοιτητή και της οικογένειάς του: «Όλες τις ευχές η Παναγία μαζί σας», «Ο Αγιος Ταξιαρχης μαζι του. Εύχομαι συντομα να τον εχετε στο σπιτι δυνατό». «Χρόνια πολλά αγόρι μου, συνέχισε να πολεμάς είμαστε μαζι σου σε θέλουμε γρήγορα δυνατό και υγιή να γιορτάσουμε τη νίκη της ζωής σου».

O νεαρός Γεράσιμος ήταν ο μοναδικός επιβάτης που επέζησε από το πρώτο βαγόνι. Υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Γεράσιμος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και κάθε μέρα που περνάει κορυφώνεται η αγωνία για την πορεία της υγείας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο μόνος επιζών; Ο αρχάγγελος Μιχαήλ, μέγας Θεράπων Κύριος Ιησούς Χριστός, να είναι μαζί του και να τον βοηθήσει να ξανασταθεί στα πόδια του γερός και δυνατός.

  2. Το παιδι στην εντατικη και περαστικα του αλλα τα Τεμπη εδωσαν στους δολοφονους τοους 41% παρακαλω !!!! και ενα χωριο της Λαρισας κοντα στα Τεμπη 71% αντε και στις εκλογες τωρα τον Ιουνιο μηνα δωστε του ενα 100% να τελειωνουμε !!!!!

  3. Ευχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να γυρίσει υγιής πλέον στην αγκαλιά της μανούλας του.

  4. Χωρίς ίχνος ντροπηςτα λαμόγια πολιτεύονται για να κονομησουν τη στι γμη που το παιδί βρίσκετε μεταξύ ζωής και θανατου .και το χειροτερο ο κοπρολαος τον επιβράβευσε τον κοπριτι Καραμανλή..τι να πω κατάντια…

    1. oχι ο λαος, μία ανθελληνική φάρα των σερραιων.. το γνωστό ως “κάστρο” τών καραμαν αλήδων. έχουνε διορίσει άτομα σε όλες τις θεσεις κλειδιά και στο οικονομικο επιμελητηριο από όπου και κυνηγουνε συνέλληνες πολίτες, με ότι μέσο εξουσίας διαθέτουν.

  5. Χρόνια πολλά από την καρδιά μου. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Σύντομα να ακούσουμε καλά νέα. Κράτα γερά μικρέ.

  6. Σου στελνει τη συμπαθεια του ο νεοεκλεγεις ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ απο τις ΣΕΡΡΕΣ.

  7. Τις ευχές μας στο παιδί! Η επιστήμη να κάνει ό,τι καλύτερο!

    Ψόφος στον καραμάν αλή και τον κούλη.

  8. κρατηστε απο την τουρτα τρια κομματια… να τα προσφερετε στον κουλη, στον babe face καραμαν- αλη, και ενα στον αφιλοχρηματο γαμπρο του ΤΕΡΝΑ γεραπετριτη… που εφεραν το παιδι αυτο στην εντατικη

Comments are closed.