Τέλος το… μονοδοσικό Johnson & Johnson: Ανοίγει στις 5 Νοεμβρίου η πλατφόρμα για δεύτερη δόση – Τα κριτήρια

Κοινοποίηση:
jkaij-embolio

Ανοίγει στις 5 Νοεμβρίου η πλατφόρμα των ραντεβού για δεύτερη δόση σε όσους έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριο Θεμιστοκλέους. 

Όπως τονίστηκε, δεν υπάρχει ηλικιακό κριτήριο για τη δεύτερη δόση ωστόσο αυτή θα πρέπει να απέχει τουλάχιστον δύο μήνες από την πρώτη.

Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, η ενισχυτική δόση θα γίνεται αρχικά με το σκεύασμα της Johnson ή της Pfizer και τις επόμενες μέρες θα δρομολογηθεί να γίνεται και με το αυτό της Moderna.

Παράλληλα, ανακοίνωσε αλλαγή στα ραντεβού που κλείνονται μέσα από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr σημειώνοντας ότι δίπλα από το εμβολιαστικό κέντρο θα αναγράφεται το είδος του εμβολίου που διενεργείται.

Σε ότι αφορά την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού ο γενικός γραμματέας ανέφερε ότι το 63% του γενικού πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση ενώ το 60,5% έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία τρίτη δόση έχουν κάνει 300.000 συμπολίτες μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΡΕΛΗ ΚΟΥΡΣΑ!!!
    ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΖΟΝΣΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΜΠΟ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΠΛΟ Η ΠΛΗΡΕΣ ΜΠΟΛΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΤΑ 4!
    ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΙΖΕΡ ΔΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕ!
    Υ.Γ.; ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ????

  2. Να μας πουν πόσο θα ανέβει η μετοχή της J&J με την εφαρμογή της δεύτερης δόσης.

  3. “η ενισχυτική δόση θα γίνεται αρχικά με το σκεύασμα της Johnson ή της Pfizer και τις επόμενες μέρες θα δρομολογηθεί να γίνεται και με το αυτό της Moderna.”
    Δηλαδή ξεκινάς με Johnson και μετά πας κανείς Pfizer ή Moderna, ότι κάτσει!
    Δηλαδή έχουνε οι εταιρείες μελετήσει την τρίτη δόση στο δικό τους εμβόλιο και όλους τους συνδυασμούς με τις άλλες εταιρείες και στις περισσότερες ηλικίες!
    Οι άνθρωποι είναι πολύ $”μπροστά”!
    LOL!!!!

  4. Ετοιμάστε κωλαράκια για τη δεύτερη δόση σας !!! Όχι νομίζατε ότι θα την βγάλετε καθαρή με μόνο μια δόση ; Μουαχαχά

  5. Ποια από αυτά τα εμβόλια έχουν κανονική άδεια;

Comments are closed.