Τέλος στη δικαστική περιπέτεια της καθαρίστριας με το πλαστό πτυχίο

Κοινοποίηση:
δικαστηριο

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών για πλαστό απολυτήριο Δημοτικού. Χθες η Δικαιοσύνη έβαλε τέλος στην περιπέτειά της.

«Ξαλάφρωσε η ψυχή μου. Εφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Στη ζωή μου δούλεψα πολύ. Τα χέρια που έχουν κάλους από τη σφουγγαρίστρα. Στην απελπισία του κάποιος πολλά μπορεί να κάνει. Εγώ το έκανα για να μπορέσω να πιάσω δουλειά και να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Ζήτησα συγγνώμη. Το πλήρωσα ακριβά».

Με δάκρυα χαράς, αυτή τη φορά, η 55χρονη, σήμερα, πρώην καθαρίστρια του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου άκουσε χθες το μεσημέρι την απόφαση του δικαστηρίου, που βάζει τέλος στις περιπέτειές της που άρχισαν πριν από μερικά χρόνια, όταν αποκαλύφθηκε ότι το απολυτήριο του Δημοτικού, με βάση το οποίο προσλήφθηκε, ήταν πλαστό.

Δικάστηκε και καταδικάστηκε σε κάθειρξη δέκα ετών και οδηγήθηκε, το 2018, στη φυλακή. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, με απόφασή του, έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος της καθαρίστριας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τα λεφτά που πηρε κανονικά πρέπει να τα δώσει σε αυτή που έκλεψε τη θεση

  2. Όποιος μπορεί να φύγει από το κωλοχανιο που ζούμε, να φύγει τρέχοντας να πάει να ζήσει καπου άλλου σαν ανθρωπος και να μην γυρίσει πίσω το κεφάλι του.

  3. Να πάω και εγώ να ληστεψω καμιά δεκαριά τράπεζες, σπίτια κτλ στην απόγνωση πολλά μπορώ να κάνω….ο νόμος είναι νόμος? Η δεν είναι? Εντάξει φυλακή να μην μπει τα λεφτά που πήρε και τα ένσημα κτλ να τα δώσει πίσω. Γιατί αν τόσο ανάγκη είχε θα πήγαινε να καθαριζε σπίτια έχει δουλειές και για άτομα χωρίς απολυτήριο.

    1. αυτο σε πειραξε εσενα η καθαριστρια με το πλαστο χαρτι ? αντε στο δημοσιο να δεις ποσα πλαστα χαρτια εχουν δωσει οι περισσοτεροι κηφηνες που δεν ξερουν ουτε να μιλησουν ουτε να γραφουν αυτη η γυναικα στο φιναλε παλι καθαριστρια ηταν μια αλλη καθαριστρια θελω να μου πεις με τι πτυχια εγινε ευρωβουλευτης?

  4. Τρία χρόνια φυλακή για ένα πλαστό απολυτήριο που το έφερε η ανάγκη να δουλέψει.Και κάτι βούβαλοι-επιχειρηματίες- καναλάρχες ναρκέμποροι ούτε μία μέρα στη στενή.

  5. ας βγουνε τωρα οι δικαιοι δικαστες που την αθωοσαν και να πανε στην γυναικα που τις πηρε την θεση η απατεωνησα,…και να της πουνε την αθωοσαμε γιατι εσυ δεν εκανες κομπινα…πηγες και εβγαλες το δημοτικο και σου πηρε την θεση μια απατεωνησα,αλλα εμεις την αθωοσαμε…αθωονουμε στην ελλαδα ολους τους απατεωνες….ετοιμαζωμαι να φυγω απο αυτο το μπ@ρδελο και να παω στην αμερικη,να ζησω ομορφα και δικαια….τετοια αδικια μονο στο ελλαδισταν μπορει να γινη

Comments are closed.