Τέλος ο Γεωργίου από τον Real Fm με απόφαση Χατζηνικολάου! Γιατί; Ποιός πήρε τηλέφωνο και τον έδιωξαν;

Κοινοποίηση:
georgiou

Παρελθόν αποτελεί από τον Real Fm ο Γιώργος Γεωργίου και σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetradio.gr, αποτελεί απόφαση του σταθμού και προφανώς του Νίκου Χατζηνικολάου.

Οπως διαβάζουμε, οι λόγοι της απομάκρυνσής του είναι εσωτερικοί. Και μιλάμε για μία συνεργασία που κρατούσε πολλά χρόνια, από την έναρξη του ραδιοσταθμού. Η απόφαση πρέπει να ήταν αρκετά δύσκολη. Και οι λόγοι σοβαροί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ο χοντρος του Πειραια ο “Κολομβιανος” τον εφαγε….θα εχουμε show απο τον Γεωργιου τωρα

  2. Πάντως εγώ ένα ξέρω για ποιο λόγο Κάθεστε και τσακώνεστε τσάμπα όταν πεθάνεις δεν σε νοιάζει αν έχεις παιδιά κάνει αν έχεις ανίψια οι σκύλους οι γάτες ούτε θα σε νοιάζει άμα οι αλλοδαποί έρχονται και γεννάνε παιδιά στην Ελλάδα και την γεμίζουνε με παιδιά αντί για να κάτσουνε στις χώρες τους και γίνονται ομάδες φίλων, ή οτιδήποτε άλλο και να σταματήσει αυτή η καραμέλα ότι είμαστε εμείς οι Έλληνες ρατσιστές στο κάτω-κάτω δεν πήγαμε εμείς στην χώρα τους αυτοι είναι φιλοξενούμενοι στην δική μας χωρα και χωρίς να μας ρωτήσουν όχι να έρθουν τα άγρια και να διώξουν τα ήρεμα είναι σαν να μου λες ότι Φύγε από το σπίτι σου για να μπω εγω… πάντως Εγώ προτείνω ένα πράγμα Για κάτι χιλιάδες μετανάστες που μας έρχονται στην Ελλάδα να φεύγουμε και εμείς οι Έλληνες και να πηγαίνουμε στις δικές τους χώρες και να μένουμε εμείς εκεί και να μένουν αυτοί εδώ δεν το δέχονται όμως τα θέλουν όλα δικά τους δυστυχώς και την πατρίδα τους και την πατρίδα μας.

  3. Μήπως, θα μπορούσατε να μας περιγράψετε την δική σας οικογενειακή κατάσταση, σε συνάρτηση με την οικονομική σας; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, αν το κάνατε, με απόλυτη ειλικρίνεια.

  4. Αυτό κατάλαβες; Εδω μιλαει για τον Εφκα και για την επιτροπή, οπου αυτή η επιτροπή αποφασίζει για εγκυες, τραυματιες από ατυχήματα, καρκινοπαθεις. Ο καρκινοπαθης πότε θα πάρει τα λεφτά του για να συντηρηθεί; Ο τραυματίας από εργατικό ατύχημα πως θα ζήσει. Θα μου πεις ας κοιταγε να μην χτυπησει γιατί εφόσον εχει καβατζα να μην βασανιζει και τους αλλους

  5. ΒΑΣΙΛΗ
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

  6. ο διαφωτιστής των Κενταύρων και των Ρέιντζερς τώρα είναι νεομαρξιστής κομμουνιστής που ηγείται παρασκηνιακά του Περισσού…….

  7. Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Βασίλης και η γυναίκα μου είναι έγκυος 3,5 μηνών, στο 2ο παιδί. Ο γυναικολόγος της, την Παρασκευή την έβγαλε σε άδεια λογω επαπειλουμενης κύησης. Πήγε με τα χαρτιά της να τα καταθέσει στο ΙΚΑ και την ενημερωσαν ότι η επιτροπή έχει παει στην Καλλιθέα (από Βύρωνα όπου κατοικουμε) και ότι ειτε την κάνει ηλεκτρονικα την αίτηση είτε χειρόγραφα θα πληρωθεί (στην καλύτερη) σε 7 μήνες καθώς υπάρχει μεγάλος όγκος αιτησεων και η επιτροπή ειναι μία. Σε ερώτηση αν μπορώ εγω ο ίδιος να παω στην Καλλιθέα να καταθέσω τα χαρτιά , μου απάντησαν ότι αυτό δεν γίνεται λογω των περιοριστικών μέτρων Covid-19.
    Η απορία μου είναι η εξής. Σε 7 μήνες που ειπαν ότι θα γινει η πληρωμή, ήδη το μωρό (πρώτα ο Θεός) θα ειναι 2 μηνών. Κατά την διάρκεια της κύησης, χρειάζονται εξετάσεις και φάρμακα οπου αυτά αποτελούν κάποια έξοδα, ξεχωριστα από τα πάγια μηνιαία (ενοίκιο, πανες και γαλατα του μωρού που ηδη εχουμε, φαγητό, ΔΕΗ, τηλέφωνο). Γιατί αυτή η ταλαιπωρία σε ανθρώπους και ειδικά σε έγκυες που έστω και αυτα τα 300 ευρώ που θα παρουν από το ΙΚΑ, ειναι απολύτως αναγκαία για την καλυψη της μηνιαιας υγειονομικης φροντιδας του εμβρύου.
    Σας παρακαλώ για την δημοσιοποιηση της καταγγελίας. Με συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενο.

    1. Τα παιδιά φίλε κοστίζουν. Δεν ξεκινάς να κάνεις παιδιά αν δεν έχεις χρήματα γιατί θα βασανίζεστε όλοι μαζί!

      1. Σωστός γι’αυτό έχουμε και τους Πακιστανούς να κάνουν αυτοί παιδιά. Γιατί να δίνει τα επιδόματα το κράτος και να κουράζεται.

      2. Καλυτερα να βασανίζεισαι παρά άκληρος με ένα σκύλο στα γεράματα ή γάτες και στο τέλος να στα φάνε τα ανήψια πίνοντας εις υγείαν του κορόιδου.

      3. Αυτό κατάλαβες; Εδω μιλαει για τον Εφκα και για την επιτροπή, οπου αυτή η επιτροπή αποφασίζει για εγκυες, τραυματιες από ατυχήματα, καρκινοπαθεις. Ο καρκινοπαθης πότε θα πάρει τα λεφτά του για να συντηρηθεί; Ο τραυματίας από εργατικό ατύχημα πως θα ζήσει. Θα μου πεις ας κοιταγε να μην χτυπησει γιατί εφόσον εχει καβατζα να μην βασανιζει και τους αλλους

      4. O/H/TΟ
        Ναι φωστήρα μου….περίμενε εσύ τα δυνατά πορτοφόλια και σώθηκες….
        Σε λίγο καιρό έχουμε απογραφή……περιμένω το σχόλιο σου.

      5. Μήπως, θα μπορούσατε να μας περιγράψετε την δική σας οικογενειακή κατάσταση, σε συνάρτηση με την οικονομική σας; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, αν το κάνατε, με απόλυτη ειλικρίνεια.

    2. Μία επιτροπή για τα παιδιά, αποτελούμενη από καμιά 10αρια μέλη, 60μελη Επιτροπή για τον Άρχοντα!!!Κατά τα άλλα, κόπτονται για την υπογεννητικότητα!!

    3. Κοιτάνε πρώτα να δώσουν τα χρήματα επιδόματα στους λαθρομετανάστες και να καλύψουν τις ανάγκες τους, νοικοκυραίους τους έχουν

Comments are closed.