Τέιλορ Σουίφτ: Και επίσημα δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 35 ετών – Μπήκε στην λίστα του Forbes

Κοινοποίηση:
taylor-swift

Η Τέιλορ Σουίφτ μπήκε και επίσημα στην λίστα του περιοδικού Forbes με τους δισεκατομμυριούχους – 17 χρόνια μετά την έναρξη της λαμπρής της καριέρας.

Η τραγουδίστρια – σύμφωνα με της Daily Mail – που πλέον θεωρείται η μεγαλύτερη σούπερ σταρ της μουσικής σκαρφάλωσε σήμερα στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του 2024 και και συγκεκριμένα στη 10η θέση με περιουσία 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η 34χρονη ποπ σταρ, η οποία είναι η πιο διάσημη νεοφερμένη στη λίστα, συγκέντρωσε περιουσία περίπου 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με βάση τα κέρδη από την επιτυχημένη περιοδεία της Eras, την αξία του μουσικού της καταλόγου και το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της.

Το επίτευγμα της Σουίφτ είναι ιδιαίτερα μνημειώδες καθώς είναι μεταξύ των λίγων που έχουν επιτύχει να καταφέρουν κάτι τέτοιο μόνο «μέσω της μουσικής και της ερμηνείας της».

Η περιοδεία της με την ονομασία Eras είναι η πρώτη περιοδεία που ξεπέρασε το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με τα charts του τέλους του 2023 της Pollstar.

Η περιοδεία-ορόσημο της Swift Eras Tour ήταν η νούμερο ένα περιοδεία τόσο παγκοσμίως όσο και στη Βόρεια Αμερική, ενώ απέφερε επίσης ένα τεράστιο ποσό των 1,04 δισεκατομμυρίων δολαρίων (831,6 εκατομμύρια £) με 4,35 εκατομμύρια εισιτήρια που πωλήθηκαν σε 60 ημερομηνίες περιοδειών, σύμφωνα με την εμπορική δημοσίευση της συναυλίας.

Τα δεδομένα του Pollstar αντλούνται από αναφορές εισιτηρίων, εκτιμήσεις χωρητικότητας χώρων, ιστορικά δεδομένα πωλήσεων εισιτηρίων για το χώρο του Pollstar και άλλες έρευνες, που συλλέγονται από τις 17 Νοεμβρίου 2022 έως τις 15 Νοεμβρίου 2023.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. απ’ τις πιο ατάλαντες της γενιάς της, υπερεκτιμημένη όμως απ’ τους βλάκες αμερικάνους. Κλασικά στηρίζει Μπάιντεν. Το είδος που τραγουδάει είναι το κλασικό νερόβραστο κάντρι πόπ που μόνο στους Αμερικάνους αρέσει (στύλ Billy Ray Cyrus κτλ)

Comments are closed.