Τάσος Μπουγάς για τα θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη: «Όχι δεν φοβόντουσαν – Θέλανε το μετάλλιο»

Κοινοποίηση:
tasos_bougas_1_

Στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής μίλησε ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος ο ίδιος εξέφρασε τη γνώμη του για το κίνημα #metoo αλλά και για την έκταση που πήραν οι καταγγελίες γυναικών και νεαρών αγοριών σε βάρος γνωστών ανθρώπων του κόσμου του θεάματος, οι οποίοι αυτοί τη στιγμή βρίσκονται στη φυλακή.

 Ο Τ. Μπουγάς, αναφερόμενος στις γυναίκες που προχώρησαν σε καταγγελίες τόσα χρόνια μετά και κυρίως για εκείνες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη– υποστήριξε πως είχαν λόγο που δεν μίλησαν όταν συνέβησαν τα περιστατικά παρενόχλησης καθώς «ήθελαν το μετάλλιο».

«Γιατί δεν πήγαν να τον καταγγείλουν τότε; Όχι, δεν φοβόντουσαν. Θέλανε το μετάλλιο. Γιατί είχαν έναν προορισμό και σου λέει και τι έγινε να πάω μ’ αυτόν, με εκείνον, θα πάω και με έναν άλλον. Αυτά τα έχω ακούσει από γυναίκες εγώ. Πάνε με κάποιον για να ανέβουν. Και στη δουλειά τη δική μας τα ίδια γίνονται. Πόσες γίνανε επειδή πήγαν με τραγουδιστές ή με συνθέτες για να ανέβουνε;», είπε αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Άλλο να πας με τον άλλο για να πετύχεις, το οποίο είναι κατακριτέο, κι άλλο να σε εξευτελίσει, να σου φερθεί σαν σκουπίδι, να κατουράει μπροστά σου, να σε πετάει από το αυτοκίνητο. Α, ήταν πουτανάκια και τους άξιζε αυτή η συμπεριφορά; Αυτός γιατί εκμεταλευόταν τη θέση ισχύος που είχε; Είναι έντιμο αυτό;

    1. Ήξεραν οι περισσότερες/οι με ποιούς πήγαιναν και γιατί. Δεν ήξεραν ποιός και τι ήταν ο Λιγναδης, όταν μπανοβγαιναν στο σπίτι του. Όταν έμπαιναν στο αυτοκίνητο ή το καμαρίνι του Φιλιππίδη. Δεν ήξεραν για τον “αριστερό” Κιμουλη? Ποιός εκμεταλλεύονταν ποιόν. Ο Πετρουνιας τα είπε όπως ακριβώς είναι. Και έπεσαν να τον φάνε, οι φεμινοναζι και τα πουστ@ρια των βοθροκαναλων. Με τις ευλογίες των αφεντικών. Όταν η Ελενίτσα και η Σπυρόπουλου, στηνονταν στα τέσσερα για το αφεντικό, ήταν έρωτας. Όταν στηνονταν για τον γιό του μεροκαματιάρη, ήταν βιασμός. Βρε άι στο δι@λα με τα τσοκαρα. Τα μισά και βάλε #metoo# είναι μουφες. Βγήκαν όλες οι ξεχασμένες, να μας διηγηθούν το δράμα τους. Οι τραγουδιαρες, που ο χώρος τους είναι εκατό φορές χειρότερος, γιατί δεν έχουν πει λέξη. Τυχαίο?

Comments are closed.