ΕΦΟΔΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ

Κοινοποίηση:
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ /EUROKINISSI)

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα, ύστερα από εντολή του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη και κατέσχεσαν σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά από το βράδυ της σφαγής στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πλαισιωμένοι από εισαγγελικό λειτουργό έπειτα από έρευνα στα γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα, προχώρησαν χθες (02.04.2024) στην κατάσχεση των σκληρών δίσκων με τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών του προφυλακισμένου Σταθμάρχη και των μηχανοδηγών το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023 που σημειώθηκε η τραγωδία των Τεμπών σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία.

Όλα δείχνουν ότι η εντολή του Εφέτη Ανακριτή ήρθε μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» σύμφωνα με το οποίο έγινε μοντάζ στις συνομιλίες του Σταθμάρχη με απώτερο σκοπό από τη «συρραφή των δύο διαφορετικών συνομιλιών» να ενισχυθεί το επιχείρημα «περί ανθρώπινου λάθους».

Ενδεχομένως και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν στη δικογραφία έχουν συμπεριληφθεί όντως τα πρωτότυπα ηχητικά, εκτιμάται πως ο κ. Μπακαϊμης ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. να κατασχέσει τα πρωτότυπα αρχεία και τους σκληρούς δίσκους και στο πλαίσιο αυτό εκτιμάται πως έγινε χθες η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα. Ερώτημα που θα απαντηθεί από το άνοιγμα των σκληρών δίσκων στα Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στο μεταξύ μεθαύριο Παρασκευή 5 Απριλίου θα γίνει ο έλεγχος στα χώματα που φυλάσσονται σε ιδιωτικό οικόπεδο εργολάβου. Με παραγγελία του Εφέτη Ανακριτή, Σωτ. Μπακαΐμη που ερευνά τα αίτια της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, κλιμάκιο Χημικών της Χημικής Υπηρεσίας από κοινού σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» με πραγματογνώμονες και εισαγγελικό λειτουργό θα μεταβούν την Παρασκευή στο ιδιωτικό οικόπεδο προκειμένου να κάνουν δειγματοληπτικό έλεγχο. Σύμφωνα με την παραγγελία του κ. Μπακαΐμη στα χώματα αυτά θα γίνει ο ίδιος χημικός έλεγχος που έγινε τόσο στον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας όσο και στο Κουλούρι, όπως επίσης θα γίνει έλεγχος για τον εντοπισμό τυχόν γενετικού υλικού από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, χωρίς ακόμη να είναι γνωστό αν αυτός ο έλεγχος θα γίνει επίσης την ερχόμενη Παρασκευή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. πολυ νωρις… γιατι δεν περιμεναν μεχρι του χρονου? θα μπορουσε να βρεθει ενας ηθοποιος με στεντωρια φωνη…

  2. Τσίπρας & Μητσοτάκης φέρουν την ευθύνη για τους νεκρούς στην Μάνδρα, στο Μάτι & στα Τέμπη. Και οι δύο ανύπαρκτοι, τότε & τώρα.
    Ο ένας κυβερνάει ακόμα κι ο άλλος πληρώνει εταιρεία για να ομορφύνει το προφίλ του, με τα χρήματα των Φορολογούμενων Πολιτών. Να τους χαίρεστε.

  3. Έλα πάλι ο Σταθμάρχης θα φταίει στη Ελληνική Δημοκρατία Ε.Ε με έδρα την Νέα Υόρκη.
    Α Παπαδόπουλε ηγέτη μας λείπεις

  4. Ενα χρονο μετα;;;; Σε αιγοπροβατα νομιζουν απευθυνονται.

  5. ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ. Για το θεαθήναι είναι όλοι τους.

  6. Από τη στιγμή που εφόσον έχουν σβηστεί τα αρχεία από τα βίντεο, ουδείς εισαγγελέας δεν πήρε όλους τους εάν υπηρεσία κατά τη διάρκεια της φόρτωσης, υπαλλήλους στα “ιδιαίτερα” για να τους “χαϊδέψει” μέχρι να πουν τι και πώς, όλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Απλώς καταλαβαίνει και ο πιο αδαής, πως η Ελλάδα είναι ένα απέραντο μαφιόζικο παραμαγαζο και όποιος μπει ανάμεσα στο χρήμα και τη δόξα, μέχρι και ο κρατικός μηχανισμός θα πέσει για να καλύψει το δολοφόνο. Με μεγάλη φωνή θα πω λοιπόν, ζήτω η επανάσταση της 21ης Απριλίου 1967. Φάτε δημοκρατία.

  7. Ελεγχος για “ξεκάρφωμα”….Και καλα οτι ψαξανε και δεν βρηκανε τιποτα…..

  8. Ένας ενιαίος ΟΣΕ κρατικός.
    Έξω οι Ιταλοί.
    Ο κομμουνιστικός ΣΎΡΙΖΑ τον παρεχώρησε στους Ιταλούς.

  9. Ξερετε τωρα εσεις… εμεις δηθεν δηλαδη ταχαμου ταχαμου θα κανουμε ξαφνικους ελεγχους και καλα με σκληρο τροπο, και ετσι οτι πουμε μετα οτι βρηκαμε ή δεν βρηκαμε θα το πιστεψουν τα ιθαγενη βοδια στο ελλαντα οτι λεμε αληθεια…. χο χο χο..

  10. ΤΟΤΕ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ….ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;; ΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΆ!!!!

  11. Εδώ η Ευρωπαία εισαγγελέας που ανέλαβε την Καιλη μετά τον Μισέλ Κλεζ μην σου πω άρα και ο Κλεζ ,έκαναν έφοδο στο σπίτι της Καιλης στο ψυχικό για στοιχεία Αύγουστο ενώ είχε συλληφθεί Χριστούγεννα .Άρα πάλι καλά να λέμε..Στους δικούς μας πήρε ένα χρόνο στη Εύα 6 μηνες .Άλλωστε η δικαιοσύνη όταν εμπλέκονται ηχηρά ονόματα και διασυνδέσεις ξέρουμε πόσο γρήγορα αντιδρά ..απλά όχι για να διαλευκανει αλλά για να συγκαλύψει :)) λεπτομέρειες βεβαίως βεβαίως

Comments are closed.