ΤΩΡΑ! ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    CORONA

    Στα 43 τα νέα κρούσματα σε 24 ώρες

    Με γραπτή ανακοίνωση ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε ότι σήμερα 06/7 εντοπίστηκαν 43 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση δεν έχει καταγραφεί κάποιος θάνατος το τελευταίο 24ωρο.

    Τα 36 από τα 43 κρούσματα είναι εισαγόμενα και εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

    Τα υπόλοιπα 16 αφορούν κατοίκους άλλων χωρών.

    • Τέσσερα (4) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης
    • Δύο (2) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Καρπάθου.
    • Ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής.

    Συνολικά τα θύματα είναι 192 ενώ οι περιπτώσεις του Covid-19 στη χώρα μας φτάνουν πλέον τις 3.562.

    11 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 120 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Κρήτη: Τουρίστρια με κορονοϊό έκοβε βόλτες – Τη βρήκαν μετά από τρεις μέρες

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη κατά την έναρξη της τουριστικής σεζόν με πρωταγωνίστρια την πρώτη τουρίστρια που διαγνώστηκε με κορονοϊό.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretapost, η Ρουμάνα που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό έκοβε βόλτες για 72 ώρες μέχρι να την εντοπίσουν οι υγειονομικές αρχές του τόπου.

    Έμεινε σε άλλο ξενοδοχείο απ’ αυτό που είχε δηλώσει

    Η τουρίστρια από τη Ρουμανία μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου υπεβλήθη στο τεστ για κορονοϊό και στη συνέχεια της δόθηκε  -όπως ορίζει το πρωτόκολλο- η οδηγία να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο της και να παραμείνει εκεί για 24 ώρες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Η ίδια πήγε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει από την πατρίδα της ωστόσο το βρήκε κλειστό!

    Η ξενοδοχειακή μονάδα δεν είχε ακόμα ανοίξει με αποτέλεσμα το τουριστικό γραφείο να της βρει άλλο διαθέσιμο ξενοδοχείο και να την μεταφέρει εκεί.

    Την έψαχναν για 72 ώρες

    Αυτή η αλλαγή δεν γνωστοποιήθηκε στις Αρχές με αποτέλεσμα, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, τα οποία ήταν θετικά, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να πάει στο δηλωθέν ξενοδοχείο να την βρει χωρίς αποτέλεσμα.

    Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού της και τελικά οι αρχές βρήκαν ποιο ήταν το σωστό ξενοδοχείο. Ωστόσο, όταν πήγαν εκεί δεν την βρήκαν καθώς η Ρουμάνα φαίνεται πως δεν κάθισε στο δωμάτιό της αλλά έκανε βόλτες με σκοπό να απολαύσει τις διακοπές της.

    Δεν ήθελε να χαλάσει τις διακοπές της

    Είχαν περάσει 72 ώρες από τη στιγμή που η τουρίστρια είχε υποβληθεί στο τεστ κορονοϊού όταν τελικά οι Αρχές κατάφεραν και την εντόπισαν. Της εξήγησαν πως το τεστ είχε βγει θετικό κι έπρεπε να τεθεί σε απομόνωση στο ξενοδοχείο καραντίνας.

    Η είδηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την τουρίστρια η οποία δεν θέλησε να συνεργαστεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θέλει να χαλάσει τις διακοπές της».

    Τελικά, με την συνδρομή της αστυνομίας η τουρίστρια πείστηκε και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο καραντίνας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αν κάνανε σωστά test (και όχι δειγματοληπτικά..) τότε τα κρούσματα θα ήταν χιλιάδες καθημερινά !!! Οι Βούλγαροι οι Ρουμάνοι και οι λοιποί Βαλκάνιοι μπαίνουν ανενόχλητοι (όπως και οι Σουηδοί και οι Γερμανοί κλπ κλπ) γιατί πρέπει να κονομήσουν πολλά μαύρα οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, δωματίων κλπ κλπ Kalo kouragio to xeimvna aderfia !!!!

    2. Τα Αδιστακτα Παλιοτομαρα, προετοιμαζουν το εδαφος, ωστε να βρεθει προσχημα, για μελλοντικα, νεα μετρα! Δεν ξερω, αν θα τολμησουν, νεα καραντινα, αλλα κατι θα σκεφτουν, τα Τα.λ.μουδιστικα, Σατανικα μυαλα τους!

    3. Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι.
      ΣΤΈΦΑΝΕ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΟΥΣ…

      ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ….
      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    4. Περιμενετε να έρθουν κ οι εγγλεζες να δειτε που θα φτάσουν τα κρούσματα.
      Σ’αυτή τη χωρα η μαλ@κια βαραει κόκκινο.

      1. ΕΓΓΛΕΖΕΣ; ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΚΟΡΟΔΟΪΟΣ.

    5. Γενικό Ρωσικό Επιτελείο Στρατού: «Η πανδημία είναι φτιαχτή – Στόχος η οικονομία και ο έλεγχος της Ανθρωπότητας»
      Το Russian Center for Military-Strategic Research of the General Staff το οποίο υπάγεται απευθείας στο ρωσικό Γενικό Επιτελείο θεωρεί πως «η πανδημία του κορωνοϊού είναι ένα ψέμα και πρέπει να ειδωθεί υπό το πρίσμα θρησκευτικών, οικονομικών, πολιτικών και εθνικών σκοπών.

      Φυσικά πρόκειται για το διανοητικό «εργαλείο» του ρωσικού Γενικού Επιτελείου (το οποίο φυσικά εκφράζει τις θέσεις του Κρεμλίνου δεν δρα από μόνο του).

      Ο συνταγματάρχης Vladimir Kwachkov αναλύει τις θέσεις του και συνεχίζει λέγοντας πως «η πανδημία είναι μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση, πρόκειται για μια άσκηση διοίκησης και ελέγχου πίσω από τις κουρτίνες, με τελικό στόχο τον έλεγχο της Ανθρωπότητας.

      Στόχος είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στην Γη. Σύμφωνα με αυτούς (που την δημιούργησαν) είμαστε πάρα πολλοί πάνω στον πλανήτη, θα επρεπε να υπάρχουν το πολύ 100 εκατομμύρια και οι περισσότεροι να είναι υπηρέτες, το μέγιστο που θα μπορούσαμε να φτάσουμε είναι το ένα δισεκατομμύριο, γιαυτό και συνδέεται άμεσα και με την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει.»

      «Θέλουν να αναγκάσουν τον κόσμο να μην κινείται και να παραδώσει τις πολιτικές του ελευθερίες με πολιτικά μέσα το οποίο πρακτικά είναι αδύνατο. Υπάρχουν διάφορα συντάγματα και ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ορισμένα πολιτικά δικαιώματα και πιστεύει ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα.

      Η πρώτη προσπάθεια περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001».

      Είπε μάλιστα πως τα αεροσκάφη τότε ήταν «τηλεκατευθυνόμενα» ενώ και η επίθεση στο Πεντάγωνο ήταν «fake» αφού δεν υπήρχε ούτε αεροσκάφος ούτε συντρίμια ούτε αποδείξεις.

      «Η πανδημία έχει εφευρεθεί. Μπροστά στα 7.5 δισεκατομμύρια κατοίκων στον πλανήτη τα θύματα είναι ελάχιστα, αν και φυσικά λυπόμαστε για κάθε ανθρώπινο θύμα.»

      Μάλιστα όπως αναφέρει δημιουργήθηκε για να λύσει «τέσσερα ζητήματα».

      1. Θρησκευτικά: Μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό

      2. Πολιτικά: Απεμπόληση των πολιτικών ελευθεριών

      3 Οικονομικά: «Σπάζοντας» τις χρηματιστηριακές φούσκες.

      4. Και να χτυπηθούν οι βασικοί γεωπολιτικοί αντίπαλοι των ΗΠΑ, δηλαδή η δυτική Ευρώπη και η Κίνα.

      Ο συνταγματάρχης θεωρεί ότι η Ρωσία δεν αποτελεί οικονομικό αντίπαλο των ΗΠΑ.

      Φυσικά οι απόψεις του ρωσικού Γενικού Επιλείου αποτελούν απόψεις του Κρεμλίνου. Αυτή την θέση έχει η Ρωσία. Ο ιός είναι μια «φτιαχτή» ιστορία με συγκεκριμένους στόχους.

      Λίγο πολύ και οι τρεις υπερδυνάμεις τον χαρακτήρισαν βιολογικό όπλο με διαφορετικό χρήστη βέβαια. Το ζήτημα είναι ότι όλοι θεωρούν πως κάτι δεν πάει καλά…

      Το ποιος φταίει είναι άλλη ιστορία.

    6. Πλησιάζει 15Αύγουστος…. Να μην ενοχλήσουμε κανένα με τις καμπάνες, τους ψαλμωδίες τα πανηγύρια…

    7. Κύριε Μητσοτάκη μου να μας κλείσετε ξανά όλους μέσα….δεν αντέχει η Ελλάδα μας ξανά τόσους νεκρούς….
      Αν τον δείτε τον ιό από κοντά να τον μαλωσετε σας παρακαλώ κύριε Μητσοτάκη μου….
      Παραλιγο να γίνουμε Ιταλία Αμερική Βραζιλία και Ισπανία μαζί….αλλα χάρις ΕΣΑΣ….φτου φτου φτου…ειστε ο καλύτερος…

    8. Δεν πιστεύω τίποτα απο όλα αυτά.Ακόμα ο Τσιόδρας ν’ απαντήσει στον δικηγόρο τον Αντωνιάδη.Tι τεστ κάνουν, σαν των εργαστηρίων;Σκοπός τους είναι να δείξουν ότι ακόμα κινδυνεύουμε για να μας μαντρώσουν.Κούνια που τους κούναγε τούτη τη φορά.

      1. Για να δούμε τι θα κάνετε αυτή τη φορά. Θα μείνετε σπίτι για να μην κολλήσετε;;;;; Το δούλεμα πάει σύννεφο και η πούτσα που θα φάτε από τον Οκτώβριο θα την θυμάστε για πολλά χρόνια. Αλλά ξέχασα, ο αρχιμασωνος Κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι οι Έλληνες ξεχνούν εύκολα! Μάλλον θα εννοούσε τα νέο ελληνικά γίδια γιατί, οι αληθινοί Έλληνες είναι λίγοι, δεν ξεχνούν και κοιμούνται αρματωμένοι!

    Comments are closed.