ΤΩΡΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Πατριωτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Μία ακόμη διαδικτυακή εκπομπή με εύρος και αλήθειες.  Με τον Στέφανο Χίο.

Οι μοναδικοί που κάνουν αντιπολίτευση σε αυτή τη χώρα ,την έρημη, που σε λίγους μήνες, εάν δεν τους εμποδίσουμε, δεν θα αφήσουν τίποτε απολύτως, όρθιο, είναι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Μαζί με τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, δύο καλεσμένοι που έχουν να πουν πολλά.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εκπομπή στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. Ο τζημερος δηλώνει θρήσκευμα ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΉΣ …….τι στο πουτσο είναι πάλι αυτό….Τι να πω μάλλον στις εκλογές θα του δώσω το άγνωστο αρχιδι μου να γνωριστουνε καλύτερα,,…….,

  2. Χιο τα εχεις παιξει τελειως;;;;;; Θελεις τον τζημερο στο κομμα σου και περιμενεις ψηφο απο εμας;;;;;;αναρωτιεμαι τι μυαλο κουβαλας.αυτο εννοεις πατριωτικος χωρος;;;;;αληθεια;;;;;;;;τον τζημερο;;;;;;αν τον βαλεις,μην δοκιμασεις καν να κατεβεις εκλογες.θα φας μαυρο.

  3. κριμα Στεφανε που πας να συνεργαστεις με αυτα τα φιλελεδια σαν τον τζημερο κ τον κρανιδιωτη… κριμααααα…. απο εκει που ελεγες για συνεργασια με τον γνησιο Κασιδιαρη τωρα πας με τα απομειναρια της νδ….. τι δουλεια εχεις ρε στεφανε με τυπους σαν τον φαηλο;;;

  4. Μόνο Ηλίας, όλοι οι άλλοι είναι μάπα, και όπως πας θα καείς και εσύ φίλε Στέφανε, όπως με τον Καρατζαφέρη που ήθελες πάρε-δωσε..

  5. α ρε Στεφανε.. εισαι σαν την αγελαδα που γεμιζει με γαλα την καρδαρα κ στο τελος ριχνει μια κλωτσια κ τα χυνει ολα…. ειναι δυνατο ρε Χιο να θελεις να συνεργαστεις με τον Κασιδιαρη κ να βαζεις στην κουβεντα τους Τζημερους κ τους Φαηλους;;;;;; ειναι δυνατον;;;; τι δουλεια εχουμε εμεις ρε Στεφ με τους νεοφιλελεδες;;;; τι δουλεια εχουμε με ανθρωπους που μοστραρουν τα ακριβα τους γουστα… τι δουλεια εχουμε με αυτους;;;; α ρε Στεφανε μια δουλεια ηταν να κανεις σωστα κ πας να την χαλασεις… δεν εχεις αναγκη ρε Χιο απο Φαηλους κ Τζημερους… ξυπνα πριν ειναι αργα ρε παλικαρι μου… ξυπνα.,.. μην θολωνει το μυαλο σου..

  6. K.xio oxi tzhmeros kai kranhdiwths.kaka antigrafa tou mhtsotakh den xreiazomaste.

  7. ΑΠΟ ΣΤΟΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΥ ΚΟΚΟ ΣΕ ΦΟΡΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ

  8. Ο Τζημερος ταχθηκε αναφανδον υπερ του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμου απογοητευοντας πολλους που εβλεπαν με συμπαθεια τις αποψεις του. Ατυχησε νομιζω ως φιλελευθερος και φανηκε αποσυναγωγος και ανακολουθος των ιδεων και των αποψεων του οταν ταχθηκε σαν ετοιμος απο παλια αποφασιστικα και καθετα υπερ οχι του προαιρετικου αλλα του υποχρεωτικου και καταναγκαστικου εμβολιασμου, αυτος ενας διακηρυγμενος φιλελευθερος!!!! Κατεφυγε δε σε μαρξιστικου τυπου καθεστωτικα επιχειρηματα υποστηρικτικα των αποψεων του!Κατ εμε δυιλιζε τον κωνωπα ολα αυτα τα χρονια και τωρα καταπιε και την καμηλο!!! Κριμα!!!

  9. Ενταξει το τερματισαμε…Γουσταρουμε μαυρους δηλαδη…Ευχαριστουμε Χιο που μας ανοιξες τα ματια…Μονος του ξεφτιλιστικε…Ευχαριστω δεν θα παρω…Να καλεσεις τον μονο αξιο αγωνιστη Δημητρη Ζαφειροπουλο για να δεις πως πρεπει να μιλανε στον Πατριωτικο χωρο.

  10. ασε μας ρε χιο με τον τζημερο οπου τον βολευει βριζει τους πατριωτες οπου τον βολευει βριζει αριστερους .οπου παει ο ανεμος

  11. Καλά, με τον Τζήμερο;;; Είσαι με τα καλά σου, Στέφανε;;; Όχι και πάλι όχι. Αυτός είναι πατριώτης;;;

  12. Σίγουρα Στέφανε δεν μπορεί να συμφωνείς με κάποιον σέ όλα, αλλά ορισμένα προκλητικά λόγια τού Τζήμερου δεν καταπίνονται όπως παλιότερα η επαίσχυντη επιστολή πού έστειλε στην Μέρκελ “αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα” καί παρακάτω λέει “εμείς οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες….” Στην Μέρκελ πού χρησιμοποίησε το ελληνικό χρέος για να σώσει τις τράπεζες της, υπήρχαν καί σχετικές δηλώσεις επ’ αυτού από τόν Νταϊσελμπλούμ.
    Σήμερα ακούσαμε τό απίστευτο αν υπήρχε ένα κρεβάτι στη ΜΕΘ καί απέξω περιμένανε ένας εμβολιασμένος καί ένας ανεμβολίαστος τό κρεβάτι πρέπει νά δοθεί στον εμβολιασμένο.
    Κάποια σωστά πού ανέφερε ως προς την οργάνωση του κράτους τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές από άλλους πού όταν πήρανε την εξουσία ποτέ δεν υλοποίησαν καί δεν πιστεύω ότι ο Τζήμερος αποτελεί εξαίρεση, ειδικά αυτός.

    1. Τουλάχιστον ο Τζήμερος είναι ο μόνος που σου λέει στα ίσα «αυτό ΝΑΙ, αυτό ΟΧΙ» και «αυτό ΕΤΣΙ, αυτό ΑΛΛΙΩΣ» οπότε ψηφίζοντάς τον σε καμία περίπτωση δε θα μπορείς να πεις ότι σε «εξαπάτησε»…ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι πατριδοκαπηλία, λαϊκισμός, γενικόλογα και ασυναρτησίες!

  13. Καλησπέρα.. δυστυχώς βλέπω τις απόψεις του κ.Τζημερου περί εμβολιασμού και ΜΕΘ και με απωθεί πολύ.. δεν γίνεται να αποκλείσεις έναν ανεμβολιαστο από τη ΜΕΘ επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο γιατί για τους ταδε λόγους δεν νιώθει πως πρέπει να το κάνει.. τέτοιες απόψεις συμμερίζονται κάποιοι άλλοι και ο νοων νοειτω.. Ο δε Κρανιδιώτης διάβασα σε μια είδηση ότι ανέφερε οι οδηγοί να πληρώσουν πρόστιμο που βγήκαν στην Αττική οδό.. μα τι λέτε τώρα..

  14. Ο/Η Εύχομαι να συνεργαστείτε με τον Κασιδιάρη, όταν κατεβάσει νέο βίντεο θα τον ξαναρωτήσω! λέει:

    Καλά κάνετε κύριε Χίο και τους καλείτε για να τους γνωρίσουμε. Συμφώνησα με τον κύριο Τζήμερο όσοναφορά την διοικητική ιεραρχία ώστε να προσωποποιούνται οι ευθύνες. Δηλαδή δέχεται τη σχέση ομοφυλόφιλων ζευγαριών αλλά είναι αρνητικός στην υιοθέτηση παιδιών; Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε αδερφές, λεσβίες να εκδιωχθούν από τον δημόσιο τομέα, νοσοκομεία, εκπαίδευση, στρατό. Το υπονοούμενο δύο φορές για τον Θεό δεν το κατάλαβα, όμως να μη συγκρίνει τα σκατά με τον Θεό. Είναι γνώστης πολλών θεμάτων, ίσως θα μπορούσατε να συνεργαστείτε αλλά τηρώντας την ιεραρχία να του παραχωρήσετε συγκεκριμένες αρμοδιότητες σε θέματα που συμφωνείτε μαζί του. Όσο για τον Κασιδιάρη εγώ ρώτησα στο κανάλι του αν θα συνεργαστεί μαζί σας. Πάντως σε βίντεό του έχει πει ότι είναι ανοικτός σε συνεργασίες. Επειδή έκανε τη χοντρή μαλακία με την πουτάνα του δεν του έχω εμπιστοσύνη αν δεν είστε και σεις μαζί του. Σας εμπιστεύομαι, θα πράξετε το πιο σωστό για τον τόπο. Αν καταφέρετε και τους ενώσετε βάζοντας στο καθένα συγκεκριμένα καθήκοντα και να τους ελέγχετε καλά θα κάνετε. Όλοι είναι χρήσιμοι, κανείς δεν περισσεύει, αρκεί να υποταχτούν στο γενικό πρόσταγμα και να μην εξυπηρετει ο καθένας από θέση ισχύος δική του ατζέντα. Γιατί ή με τον τόπο θα ασχοληθείτε ή με τα εμπόδια που θα σας βάζουν αυτοί αν τους εμπιστευτείτε. Το πιστεύω οτι δεν επιζητείτε το προσωπικό σας όφελος και ότι έχετε τάξει τον εαυτό σας στην υπηρεσία του έθνους. Μακάρι να εννοούν αυτά που λένε γιατί θα διευκολύνουν το έργο σας.

  15. Όταν πας να συνεργαστείς με αυτόν που κάποτε έλεγε τους Έλληνες τεμπέληδες και πως δίκιο έχει η Μέρκελ η αυτόν που θέλει να δει μαύρο ευζωνα μετά μην απορεις πως ο Κασιδιάρης δεν ήθελε συνεργασία μαζί σου…

  16. Δεν συμφωνώ με τον Τζήμερο στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολίου .όπως το θέτει. Σου λέει αν θες να το κάνεις κάντω αλλά στο νοσοκομείο θα έχει προτεραιότητα ο εμβολιασμένος. Αυτός είναι ένας πλάγιος τρόπος υποχρεωτικότητας και σε μη συμμόρφωση θα υπάρχει τιμωρία που ίσως σου κοστίσει και τη ζωή. ενω ο γιατρός βάσει του όρκου που έχει δώσει θα πρέπει να προσφέρει τις ιατρικές υπηρεσίες σε όλους ισότιμα χωρίς διακρίσεις. Όχι δεν συμφωνώ γιατί θέλω να υπάρχει ελευθερία του ατόμου στο τι θα κάνει με το σώμα του.

    1. ΘΑ ΤΑΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΑΟ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)

  17. στεφανε και ο 8εος ειναι μαζι σου εισαι ο τελευταιος και σιγουρα ειναι η τελευταια προσπαθεια να βγει αυτη η χωρα απο αυτη τη βρωμια εισαι ενας συγχρονος ηρωας.

    δειξε μας το δρομο

  18. καντε αρχηγο τον τσομπανιδη που τουλαχιστον δεν το μισει κανεις και ολοι οι υπολοιποι απο διπλα. ολοι (με σενα μεσα) εχετε υπερεκτεθει στα μιντια και ολο και κατι θα βρουν να πουν απο κατι που εχετε εκστομισει

  19. Αρε Στεφανε τα λες ωραια Ελληναρα. Τι να πω ,μπραβο. Εγω δεν καθησα να το παλεψω και εφυγα οικογενειακως το 2005 για να μην εχω να κανω με ολους τους Ελληναραδες που το παιζουν πατριωτες. Φυγαμε και γλυτωσαμε και τη ζωη μας αλλα και την νοημασυνη μας.

  20. Ξενέρωσα με την πάρτη σου Στέφανε. Τι τα θες τα λαθρολάγνα εμβολιόφιλα ρεμάλια Τζήμερους και Φαύλους Κρανιδιώτες. Μου προκαλεί εμετο η φατσα τους. Κασιδιάρη μόνο ψηφίζω

    1. Ποιος είναι «λαθρολάγνος» ρε καθυστερημένο ψέκι;Ο Τζήμερος κι ο Κρανιδιώτης;Σε ποιο πλανήτη ζεις, στον πλανήτη του Νεοναζιστάν;

  21. δωσε μια φουστα στο τζημερο για τη μεθ αφου εχι κανει το μπολι

  22. ρε τι βλεπω μπαλονεις το τυπο που λεει αν ηταν το ενα κρεβατι θα το επερνε ο εμβολιασμμενος?? διωχτο το βρομοσκυλο φιδι ηταν τον εχω δει ακαδημιας να σηκωνει μαυρουλες και να φευγει με ενα σκοδα

  23. Δεν πατάμε σε 2 βάρκες κ. Τζήμερε. Γλώσσα πολιτικάντη και καθόλου ξεκάθαρη. Ναι μεν αλλά ίσως και δεν αλλά μπορεί…. Το δε χειρότερο “σε ένα κρεβάτι μεθ θα μπει ο εμβολιασμενος και όχι ο ανεμβολιαστος γιατί είναι πιο δίκαιο”.. .. Άστο… Τέτοιους έχουμε στέφανε….

  24. Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΒΛΕΠΩ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ… ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΜΕΘ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ… ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

  25. Ρωτήστε τον κ. Τζημερο αφου δικαστικε η χρυσή αυγη και ειναι εγκληματικη οργάνωση. Το κκε δεν ειναι εγκληματικη οργανωση? Οταν το Π. Α. Μ. Ε κανει πορεία και γυρνάει τα κονταροξυλα απο τις σημαιες και βαραει τους αστυνομικούς, δεν ειναι εγκληματικη οργανωση?
    Ευχαριστω!!!

    1. Τζήμερος για το ΚΚΕ. Εκει που τα χαλάμε είναι ότι αυτος και ο Φαήλος είναι εμβόλιολάγνοι και υπέρ του διχασμού και του φασιστικού διαχωρισμού των ανεμβολιαστων, συμπλέουν δηλαδή με το προδοτικό «δημοκρατικό τόξο».
      Θα φάει λοιπόν μαύρο από εμένα τον ανεμβολίαστο για αυτόν τον λόγο, που εκανα εγώ και η γυναικα μου το λαθος και τον ψηφίσαμε στις τελευταίες εκλογικές αναμέτρησεις.
      Στέφανε αν είναι να συνεργαστείς μαζί τους βάλε σαν όρο την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού, αλλιώς θα γίνεις και εσυ σαν τα μούτρα τους.

  26. ‘Το δεξιό Γερμανικό ταμπλόιντ Bild αναδημοσιεύει επιστολή που είχε στείλει τον Οκτώβριο του 2011 ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θ. Τζήμερος στην καγκελάριο Μέρκελ, με την οποία την καλεί να μη στείλει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα γιατί θα της το κλέψουν, εάν πρώτα δεν υποχρεώσει τη χώρα να αλλάξει. Ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» στην επιστολή του προς την καγκελάριο Μέρκελ σημειώνει «Εάν ήμουν στη θέση σας, θα έλεγα: Αφήστε αυτή την χώρα να πάει στην κόλαση»’ Όξωω ΡΕΕΕΕΕ

  27. Αν δέν βγάλουμε από τή μέση τόν κοντοστούπη Εβραίο τήν μισοχισιά τόν ασκημομούρη Μηταράκη,τό δεξιό χέρι τού Σόρος στήν Ελλάδα, γίνεται ή χώρα μας τούρκικη επαρχία καί εμείς γιουζουφάκια τού σουλτανου.
    Γιάννης Λάκων

  28. Μπραβο στο Στέφανο και στο Τζήμερο μακαρι να τα βρείτε και να ανοίξετε τη βεντάλια του πατριωτικού χώρου διότι αν τα βρει με το Χίο ο Τζήμερος που είναι ο πιο μετριοπαθής ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να λέει έλα μωρέ τώρα με το Χίο να συνεργαστούμε ;;;
    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟ τα βρήκε ο Τζήμερος ποιοι ειστε εσεις ρε γιδοβοσκοι ;;;

  29. Τον Τζήμερο μόνο αν ήταν στη πολιτική παράταξη του Ηλία θα τον ψήφιζα. Καλός για τα οικονομικά αλλα μόνο για αυτό.

  30. Ρε παιδιά, ήμαρτον, με τον Τζήμερο που έλεγε υποχρεωτικό το εμβόλιο?? Τι είναι αυτά ρε Στέφανε, σε λίγο θα μας ξεφουρνίσεις και τον τελειωμένο Καρατζαφέρη που έλεγε Σπιναλόγκα για τους ανεμβολιαστους! Εκτός και αν σε έχει βάλει κάποιος να κάνεις κόμμα ανάχωμα για λογαριασμό της ΝΔ. Μην το σβήσεις το σχόλιο γιατί θα το δημοσιεύσω παντού με την επισήμανση ότι εσύ που απαιτείς ελευθερία του λόγου, σβήνεις ό,τι δεν σου αρέσει

  31. Στέφανε, ο καρυπιδης που φέρνει τα τεστ με μητσοτακη και την επιτροπή λαμογιων, καταδικαστηκε σε βαθμό κακούργηματος για απάτες! Κατάλαβες τώρα γιατί η επιτροπή των λαμογιων έλεγε πως δεν μπορεί το pcr τεστ να πωλειται κάτω από 47 ευρώ ενώ μπορείς να το βρεις και με 25 ευρώ? Τα φάγανε τα λεφτά, η επιτροπή λοιμωξιολογων και η κυβέρνηση κάνουν δουλειές και κονομανε από τα τεστ. Ανώτατοι δικαστές υπάρχουν ρεεεεε? Ναι υπάρχουν, δίνουν ναρκωτικά σε ανήλικους μετανάστες για να τους πηδανε.. Αντιπρόεδρος ΣτΕ, καλύπτουν τον παιδεραστή ναρκεμπορο. Φτάσαμε στον πάτο.

  32. κ. Χιο.
    Οι Τουρκοι μπορουν ανετα να στηλουν ενα Ντροουν με οπλα στην Ελλάδα στον Εβρο , η αλλου.. Μετα στελνουν ενα μυνημα στο κινητο ενος μουσουλμανου εγκληματια, τις συντεταγμενες.
    εχεις την πρωτη ενοπλη ομαδα πισο στην πλατη του στρατου… και σκοτωνοντας Ελληνες, θα μεγαλονουν και οι ενοπλες ομαδες τους…..

  33. Μαυριδης Τασος….Δημαρχος Λυκοβρυσης Πευκης…..Αλλος ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ….ΛΑΜΟΓΙΟ….ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

  34. Καλησπέρα πατριώτη!!! Μια ερώτηση, αλεξίσφαιρο φοράς????

  35. 190 ευρώ τις αλυσίδες πούλαγε ένας μαυραγοριτης στη μεσογείων..σκιστε τους ολους

  36. Εχετε παρει μια καταγγελια για σκανδαλο στις μεταθεσεις εξωτερικου στο υπεθα και βολεμα ημετερων, θα το θαψετε ή θα βγει καποια στιγμη?

Comments are closed.