Ο ΚΟΥΛΗΣ LIVE ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! «ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΑΤΖΕΝΤΑ» – ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis

Τα φωνάζαμε εδώ  στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ πριν τις εκλογές,  (ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ αν βγουν νικητές).

Ακούστε τα τώρα από το στόμα του ίδιου του προδότη πρωθυπουργού!  

Οδεύουμε ολοταχώς σε εθνικές υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας και αυτό ακριβώς παραδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρώντας συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, μόλις μια μέρα μετά τη συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ξεδιάντροπα μίλησε για… ευκαιρία για επανεκκίνηση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά από τέσσερα δύσκολα χρόνια!

«Η Τουρκία φαίνεται να είναι έτοιμη για μία στροφή στην εξωτερική της πολιτική, όχι μόνο απέναντι στην Ελλάδα, αλλά απέναντι στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ, στη Δύση», σχολίασε ο πρωθυπουργός και κάνοντας ένα βήμα παραπάνω δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να διερευνήσει μία… τολμηρή ατζέντα με την Τουρκία!

«Ο σκοπός μου είναι να μπούμε στον πυρήνα της βασικής μας διαφοράς με την Τουρκία και αν καταφέρουμε να πάμε στη Χάγη», δήλωσε και επισήμανε ότι αυτή η συζήτηση, για τον ορισμό ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας και προσφυγή στη Χάγη, είναι ακόμη πρόωρη.

Και παραδέχτηκε χωρίς καμία αιδώ ότι: «Οποιαδήποτε συμφωνία με Τουρκία ενδεχομένως να συνεπάγεται υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις»!

Σε ερώτηση για το κατά πόσο κοντά βρίσκονται Ελλάδα και Τουρκία για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ο Μητσοτάκης ανέφερε πως «η συζήτηση είναι πρόωρη. Θέλουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και σχέσεις εμπιστοσύνης. Δεν είμαστε αφελείς, αλλά οφείλουμε και οι δύο μέσα στην αρχή μίας νέας κυβερνητικής θητείας να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο».

«Είναι προς όφελος της Ελλάδας να λύσει τα θέματα με την Τουρκία. Πρέπει να πω πως οποιαδήποτε συμφωνία τέτοιου τύπου, φέρνει ενδεχομένως υποχωρήσεις στη διαπραγμάτευση. Η Τουρκία ήταν πολύ επιθετική τα τελευταία 4 χρόνια, ειδικά το καλοκαίρι του 2020, όταν φτάσαμε σε σημείο απόλυτης πολεμικής ετοιμότητας. Μπορεί ωστόσο να μην μπορέσουμε να φτάσουμε σε σημείο διαπραγμάτευσης» πρόσθεσε.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς μιλάμε για συνεκμετάλλευση και μοίρασμα του Αιγαίου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. αμα ο πατερας σου η (παππους σου ) ηταν προδοτης το ιδιο θα εισααι και εσυ μετα γιατι βλεπεις οτι με την προδοσια τι κονομι πεφτει και το κανεις αυτοι δεν ειναι ελληνες απλα εχουν παρει ελληνικα ονοματα (οπως οι αλβανοι) αυτοι ειναι πολτικοι μισθοφοροι που αδιαφορουν για την Ελλαδα και τους Ελληνες αντε τωρα να δουμε τους γεροντες που τους εταξε λαγους με πετραχειλια και τον ψηφισαν τι θα παρουν οι ολοι οι υπολοιποι τα γκογκοδια του καραμπελα θα δωσει το λαμογιο θα αρχισουν παλι η ευρωπει πιεζει και ενα σωρο μαλακιες αλλα για τα μπουρδελοκαναλα η ευρωπη δεν πιεζε και για μιζες συμπερασμα ειμαστε λαος που για λιγα προβατα την πληρωνουμε ολοι μαλλον αυτο μας αξιζει αφου δεν κοιταμε παραπερα περαστικα μας

  2. Με 40% που του δώσατε τι περιμένατε δηλαδή μωρέ κορόιδα ; Αυτός δεν ήταν που του έκαμε δώρο το τελεφωνικό κέντρο ο λαμόγιος ο Χριστοφοράκος της SIEMENS ;

  3. Ας αρχισουν τα Μνημοσυνα. Παει το Καστελλοριζο!!!
    Η κ. Κοσιωνη δεν αντιλαμβανεται οτι ειναι αντιμετωπη με συγκρουση συμφεροντων και οτι αυτο που κανει, ειναι ανηθικο?
    Τι δουλεια εχει να παιρνει συνεντευξη απο τον συγγενη της, ο οποιος ειναι αδελφος της πεθερας της, και του συζυγου της θειος?
    Αν ηταν Δικαστης η Εισαγγελεας η Ενορκος σε μια ενδεχομενη δικη του Κυριακου Μητσοτακη, ΔΕΝ θα ηταν δυνατον να της επιτραπει να λαβει μερος.
    ΟΜΩΣ… Στην τριτοκοσμικη διεφθαρμενη Ελλαδα, ολα επιτρεπονται!!!
    Η ΕΣΗΕΑ καλα ειναι? Ειναι στην Ελλαδα η κλειστηκε σε Μοναστηρι και κανει Μνημοσυνα για το Καστελλοριζο?

  4. Το να διαπραγματευεσαι με τον εχθρο σου τι θα κανεις στην πατριδα σου στα νησια σου και να προαναγγελεις υποχωρησεις εκει που ουτε καν συζητησεις δεν θα επρεπε με κανενα τροπο να δεχεσαι ειναι αυτονοητο ποιος χαρακτηριζμος σου ταιριαζει

  5. Λυσεις υπαρχουν Το θεμα ειναι ποιος θα αναλλαβει…..

  6. δεν ηταν live, μαγνητοσκοπηση πριν το δελτιο

  7. Τέρρυ Χρυσέ Ντορογιέ δεν έχεις καταλάβει ότι την υπογραφή του να μείνει η Ελλάδα ελληνική την έχει βάλει κάποιος που έχει πολύ περισσότερη δύναμη από σένα και νομίζεις ότι μπορείς να τον πολεμήσεις.
    Σε λίγο καιρό που θα αιωρείστε όλοι οι προδότες στην πλατεία Συντάγματος θα είναι πολύ αργά.
    Ύβρις-Άτις-Νέμεσις-Τίσις

  8. Οταν η κατασταση ειναι μπουρδελο την κανεις πιο μπουρδελο για να ξαναβγεις πολιτικα στο παγκοσμιο πλανητικο μπουρδελο και να εχουν δουλεια οι δημοσιογραφοι

  9. Κανεις δεν εκλεψε,ολα συμφωνημενα ηταν, οπως το Σεπτεμβριο του 2015, που βγαλανε το τσιπροτσογλανο,παλι φτιαχτα ηταν ολα. Οσο για τα τι λεει ο κουλης ,ο τσιπας και ο χοιροβοσκος, ως εκπροσωποι της Πρεσβειας μιλανε,ανδρεικελα και φερεφωνα.

  10. Ο προδότης και αντινατιβιστής θα κάνει το χρέος του, έναντι των Τούρκων.
    Αποχαιρέτα την Ελλάδα που ήξερες…

  11. Όταν κάνεις συμφωνία με τους Αιγύπτιους για την ΑΟΖ και σε κλέβουν 10% θαλάσσια ζώνη επειδή εκεί είναι τα μεγαλύτερα κοιτάσματα καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει τώρα… Στην καλύτερη περίπτωση θα τα μοιράσουν 70-30 υπέρ των τούρκων, με όλη την ΑΟΖ κάτω από το Καστελλόριζο να πηγαίνει στα αλλόθρησκα ζώα… Όλα είναι προσχεδιασμένα εδώ και καιρό δεν σταμάτησαν τυχαία τις βόλτες τα γεωτρύπανα και τα ερευνητικά πλοία στην Μεσόγειο θάλασσα, έρχεται συμφωνία για να πάνε στην Χάγη αυτοί όμως είναι διαιτητές οπότε δεν κοιτάνε μόνο το διεθνές δίκαιο…

  12. Χρονια πολλα στα βδελυγματικα ελλαδικα ζωα….τα καταφερατε 👏👏👏👏👏🤣🤣🤣🤣 ρεεσπεκτ! λεμε!!!! Καλα κανουν και σας γεννοκτονουν!!!!! Ποιος ο λογος υπαρξης σας;; Ο μανατζερ σας το ξεφουρνισε επιτελους!!!!! Αυτος εχει κοτσια…..και λεει στα ανοιχτα οτι σας εστησε και στα 4α ….. αντισταθειτε τωρα…ηρθε ο καιρος🤣🤣🤣 οι καναπεδες και οι ξαπλωστρες να παρουν φωτια και τα πληκτρολογια να βροντήξουν!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣

  13. Που να μη σε βρει το ξημέρωμα καταραμένε, κακό χρόνο να’χεις

  14. χα χα χα πολυ γελιο σημερα στο καναλι του φελοπουλου, 7 εθνικες μειοδοσιες λεει :))

    1. Έχει άδικο δηλαδή. Δεν ξεπουλαει το Αιγαίο; Τότε τι συζητάνε; Αφού εμείς δεν έχουμε επεκτατικές τάσεις τότε τι; Δικά μας σύνορα έχουμε τόσα χρόνια άρα δεν χρειάζεται να πηγαίνει ο Κούλης να συζητά δεν υπάρχει αντικείμενο. Εσύ έβλεπες μόνο τον άλλο προδότη της Μακεδονίας, τώρα που δίνει το δικό μας Αιγαίο τι είναι; Ευεργέτης; Δε ντρέπεστε ορισμένοι. Ένα Μεταξά και έναν Παπαδόπουλο θέλετε να σας κάνει να φτυσετε αίμα, ανθελληνες.

  15. Πότε πάμε την Αλβανία στην Χάγη για την ΑΟΖ στο Ιόνιο;

  16. Πούλα τα όλα Κούλη. 41 τακατό ζώα σου έδωσαν λευκή επιταγή να διαλύσεις τα πάντα. Να μην ακουστεί κιχ αν φτάσει ο Ερντογαν στην Ακρόπολη. Αυτό θέλατε, αυτό πήρατε ραγιάδες.

  17. ΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ…ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΨΥΡΙΖΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΕΡΝΟΓΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

  18. Καλά σας κάνει ο Εβραίος. Τέτοιοι που είστε αυτοί σας αξίζουν. Είναι ο καθρέπτης σας!!!!!

    1. μια ζωη στη φαπα θα ειστε οι τρελοχουνταιοι, ξυπνα

  19. ΑΠΟ ΖΑΒΟ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΡΑ

  20. ΠΡ@Δ@ΤΕΣ!!!!! ΤΟΥΦΕΚΙΣΜ@!!!!!
    βγαινετε με νοθεια απο το 1981 ολες οι κυβερνησεις κατ εντολη της πουτ@ν@ς πρεσβειας της πουτ@ν@ς γης για να ξεπουλησετε την Ελλαδα οτι μπορειτε και οτι εχει μεινει για ξεπουλημα στα αφεντικα σας τους τουρκους και τους πουτ@ν@ς γιους!!!!! πρ@δ@τες!!!!!
    ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ!!!! ΤΩΡΑ!!!

  21. Αγγουρια ριγανατα! Ο Βλαδιμηρος απ τη…..συνεκμεταλλευση δεν θα φαει….αντιδωρο? Καημενε Ερντοκλαν τι σου μελε να παθεις! Το προδωσες μπρε το….φιλαρακι σου?

  22. Είπε πως θέλει ησυχία στο Αιγαίο. Δηλαδή, όταν μπει ο βιαστής στο σπίτι, βάζεις βαζελίνη, κλείνεις τα μάτια και κοιτάς να το απολαύσεις. Εν τω μεταξύ, το εμφανίζεις και σαν επιτυχία γιατί όλα έγιναν ήσυχα και παστρικά. Δεν ξέρω αν αρέσκεται στο να ωθείται αυτός, εμείς όμως δεν μας αρέσει.

  23. Για να μη γλύφουν τα κοπροκάναλα ποιο θα βγάλει τον Κούλη, να εισπράξει το μεροκάματο, ας φτιάξει η πούστρα το KOULA TV να μας δείχνει τον καθυστερημένο 24/7

    1. Χαχαχ έκλαψ(σ)α (“απ τον πολύ πόνο” που λέει και η ντορούλα)

  24. Δωστά ολα μεγάλε σε στηρίζουμε πρέπει να μας ενώσεις με τα αδέρφια μας τους Τούρκους μετά από 400 χρόνια είμαστε όλοι Τούρκοι.

  25. Γιαυτο και η ανευ προηγουμενου ΝΟΘΕΙΑ…Ολα προσχεδιασμενα απο Μοσαντ και CIA

    1. Δε χρειαζεται ουτε μοσαντ ουτε σια, αν δε μπορεις να εχεις αντιπροσωπο σε καθε εκλογικο τμημα επομενο ειναι να σε κλεβουν οι αλλοι που εχουν

Comments are closed.