ΤΩΡΑ! “Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα για τους Τούρκους» -Τουρκικά αλιευτικά έξω από την Σύρο – Σε εγρήγορση οι Λιμενικές Αρχές.

Κοινοποίηση:
syros_tourkika_skafos

Νεότερη ενημέρωση

Ανοιχτά του Φοίνικα πλέουν τέσσερα τούρκικα αλιευτικά σκάφη προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά, με τον λιμενάρχη Γιάννη Βαμβακούση να δηλώνει ότι τα πάντα είναι υπό έλεγχο και τα σκάφη παρακολουθούνται.

Μετά από πληθώρα τηλεφωνημάτων , για τη διέλευση των σκαφών αυτών και την εκτίμηση πως «Η Ελλάδα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι για τους Τούρκους», επικοινωνήσαμε με τον λιμενάρχη Σύρου, ο οποίος δήλωσε γνώστης της κατάστασης, όπως γνώστης είναι και η Περιφέρεια, και ότι «τα πάντα βρίσκονται υπό έλεγχο», προσθέτοντας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη ενέργειες σε διπλωματικό επίπεδο.

Όπως τόνισε, ενημερωμένη για τη διέλευση είναι και η Κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, ενώ οι λιμενικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση.

Στην ερώτηση «αν βρίσκονται ελληνικά σκάφη που παρακολουθούν τα τουρκικά ή με ποιον τρόπο παρακολουθείται ο διάπλους εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων», απάντησε ότι παρακολουθούνται με όλα τα σύγχρονα μέσα ηλεκτρονικών συστημάτων επιχειρήσεων.

 

Δείτε εδώ τον χάρτη

 

logotypos.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. στα δικα τους μπενουν, τι σκουζετε?? σιγα-σιγα οι ελληνες μανατζεροφωστηρες θα το ξεφουρνισουν οτι το καλυτερο ειναι να συνεκμεταλευθει το αιγαιο και απο την τουρκια, και για να μην γινουν ολα θερινα καλυτερα στα 4 παρα στον πατο της θαλασσας. φτουυυυυυυυυυ

  2. Τι σε εγρηγορση βρισκεσθε ρε καραγκιοζηδες καρπαζοεισπρακτορες;;;;;;;; Σε λιγο θα ρθουν οι αποθρασυνομεμοι Τουρκοι να ριχνουν παραγαδια μεσα στο λιμανι του Πειραια!!!!!! Αλωνιζουν παντου, πετουν πανω απο Ελληνικα νησια και οι ξευτιλες, αντι να τους κοπανησουν τους……κουνουν το μαντιλι!!!!!!!! Γιατι ρε ανδρεικελα δεν πανε οι Τουρκοι να πεταξουν πανω απο Ισραηλινες πολεις π.χ. ;;;;;;;; Γιατι ξερουν, οτι εκει θα πεσει ….πελεκυς!!!!!!!! Ερχονται εδω στους γνωστους οσφυοκαμπτες!!!!!!!!!!

Comments are closed.