ΤΩΡΑ! Η Λιβύη απαντάει στην Ελλάδα!

Κοινοποίηση:
shutterstock1498013429

Η Λιβύη αντέδρασε την απέλαση του πρεσβευτή της από την Αθήνα με δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης Μοχάμεντ Σιγιάλα δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση της Ελλάδας να απελάσει τον Λίβυο πρεσβευτή είναι απαράδεκτη.

«Η κίνηση είναι απαράδεκτη», δήλωσε ο Σιγιάλα στο πρακτορείο Reuters. Η Ελλάδα δεν έχει διπλωματική αντιπροσωπεία στη Λιβύη, αλλά η Λιβύη θα είχε ανταποδώσει την κίνηση αν είχε, είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ????ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΕΣ !!!!!

  2. Έννοια σας …ο χαφταρ μια χαψια θα σας κάνει οσονουπω…

  3. βλεπωντας το χαρτη με την υποτιθεμενη αοζ που αποκτα η λιβυη σε περιπτωση που δεχθει τις τουρκικες θεσεις δεν βλεπω το λογο για τον οποιο ο χαφταρ αν ερθει στην εξουσια να δεχθει τις ελληνικες θεσεις.

  4. Η “αναγνωρισμενη” κυβερνηση της Λιβυης ειναι καμμενο χαρτι.Ο Χαφταρ τους εχει μια χαψια και συντομα θα τους εξαφανισει.Ας εκμεταλευτουμε λοιπον την κατασταση,συν το γεγονος οτι ειναι φανατικος αντιτουρκος,να τον πλησιασουμε,να του σταξουμε και κανα μυστικο κονδυλι να τον παρουμε με το μερος μας,να δρασουμε εθνικα και ανεξαρτητα και να γραψουμε στα @@ μας την ΕΕ και τους κουτοφραγκους.Το ιδιο και στο Αιγυπτιο τον Σισι.

  5. Ρε ουστ φιλομογγολοι γυφτουλες. Ο στρατηγος Χαφταρ θα σας γλεντησει συντομα….

  6. Μέ τόν τούρκο πρέσβη τί γίνεται έχει κανένας κ@καλα νά τόν στείλει στόν αγύριστο; οέο

  7. Δεν θέλει πολύ να καταλάβουμε ότι οι 2 σημαίες Τουρκίας Λιβύης ορίζουν προς την ίδια εχθρική για την Ελλάδα και τα εθνικά της κυριαρχικά συμφέροντα κατεύθυνση και πως η πρώτη είναι συνένοχη με τα μεμέτια για την παραβίαση ξένων χωρικών υδάτων. Έτσι?
    Όταν μετατρέπεις τον παγκόσμιο γεωστρατηγικό χάρτη ως προς τα δικά σου συμφέροντα και των φίλων σου (βλέπε Αμερική που το χει τερματίσει) εις βάρος των εθνικών συμφερόντων των άλλων κρατών είναι απόλυτα σαφές πως οι διαθέσεις σου είναι εχθρικές. Μην απορείς μετά Λιβύη και κάθε Λιβύη γιατί απελάσαμε τον πρέσβη σας
    Αυτά που ξέρατε, ξεχάστε τα και τα μεμέτια επίσης.
    Καλοί καλοί αλλά ΌΧΙ και Μαλάκες, βρωμόσκυλα του κερατά

  8. απο ολα τα κρατη μελη της ευρωπαικης ενωσης πρεπει να απελαθούν …

  9. ΣΤΑ ΤΣΑΚΗΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΥΝΤΟΜΑ….

Comments are closed.