ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!! Τρέμει το κελί ο Καπραβέλος και τα αλλάζει όλα: «Έκανε εγκλήματα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν υπήρχαν γιατροί και νοσηλευτές, πέθαινε κόσμος στους διαδρόμους»

Κοινοποίηση:
kapravelos

Πηδάει από το καράβι και ο γιατρός Νίκος Καπραβέλος ο οποίος ενώ τόσο καιρό τρομοκρατούσε τον κόσμο για τα κρούσματα και απαιτούσε μέτρα περιορισμού και συνεχόμενο εμβολι@σμό για να γλιτώσει το κελί βγάζει στη φόρα την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Όπως ανέφερε στο κανάλι Κόντρα που έδωσε το παρών η διαχείριση της πανδημίας ήταν τραγική και δεν υπήρχαν γιατροί, δεν υπήρχα νοσηλευτές και αδυνατούσαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους οι οποίοι πέθαιναν στους διαδρόμους.

Όπως τόνισε στην επαρχία τα προβλήματα ήταν τεράστια αφού δεν υπήρχε το διαθέσιμο προσωπικό για να μπορέσει να εξυπηρετήσει και να σώσει ανθρώπους οι οποίοι είχαν νοσήσει από Covid.

Αυτά φυσικά προτού βγει η έκθεση Λύτρα δεν τα ανέφερε και απαιτούσε εμβολι@σμούς και μέτρα καταπίεσης.

Έτσι νομίζεις ότι θα γλυτώσεις ρε Καπραβέλο;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Κάποτε βλέπαμε γιατρούς και τους καμαρωναμε. Τώρα βλέπουμε γιατρό και τον φτύνουμε.(Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις). Υπάρχει και ένας όρκος helloooo.

  2. ΟΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΧΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ .

  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ..ΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ .ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΤΑΝ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ .ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Κ ΟΧΙ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  5. Και εσύ τι έκανες ρε αλήτη που τρομοκρατούσες και απειλούσες τον κόσμο?
    Παραιτήθηκες?

  6. Άνθρωποι…πουλούν και την μάνα τους…όλοι ιδιοι

  7. Πανδημία του κωλου 0.08% θανατοι παγκοσμίως με μπαρούφες νούμερά

    1. Ποιό 0,08; αν αφαιρέσεις τους θανάτους που τους βάφτισαν κόβιντ (οι ίδιοι τα είπαν), είναι 0,00000%

  8. Κατέσφαξαν τον κόσμο με τα πειραματικά εμβόλια τους και τις πειραματικές θεραπείες τους.

  9. Ως γνωστόν, στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, υπάρχει ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ . Δεν το διαπιστώσατε ακόμη; Δεν είδατε που αθωώθηκε ο Χριστοφοράκος και όλοι όσοι άρπαξαν τις μίζες ; Δεν βλέπετε που τα καθάρματα που ψηφίσαμε , συνεχίζουν να λένε τις ίδιες βλακείες που έλεγαν και πριν; Δεν ξέρω από που αντλείτε την βεβαιότητα οτι θα καταλήξουν στο κελί οι αδίστακτοι και αλαζόνες αυτοί τύποι. Ποιός θα τους δικάσει; Ποιός θα τους καταδικάσει;

  10. Το ακαταδίωκτο αφορά μόνο την ανόθευτη εκφορά επιστημονικής γνώμης (ορθής ή λανθασμένης δεν έχει σημασία) εντός των επιτροπών. Τίποτε άλλο.

  11. Κοπρίτες σας καταλάβαμε νωρίς τι ρόλο βαράγατε. Κρίμα γι αυτούς που σας πίστεψαν .

  12. Τώρα είναι αργά για δάκρυα θα πληρώσεις και εσύ μαζί με τους υπόλοιπους δολοφόνους της κυβέρνησης… Έρχεται Γουδί καθίκια..

  13. Με την μήνυση για δολοφονία με ενδεχόμενο δόλο που έχει ο Καπραβέλος τί γίνεται;
    Γιατί παραδέχτηκε το έγκλημα ζωντανά στην τηλεόραση!

  14. Δε θα γλυτώσεις έτσι. Θα πας ΦΥΛΑΚΗ & θα λιώσεις εκεί, ΖΩΗΛΑΤΟ που κατέστρεψες μαζί με το υπόλοιπο ΣΥΝΑΦΙ σου τον Ελληνικό λαό!!
    Ούτε “ακαταδίωκτα” ούτε τίποτα δε θα σας σώσουν, γιατί ο λαός έχει πλέον καταλάβει τι κάνατε – μαζική μείωση του πληθυσμού μας!! Κανονικά θες κρέμασμα από τα ΠΟΔΙΑ στου Γουδή!!

  15. Καπραβέλο ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!

  16. Ακαταδιωκτε καριολη..τι εγινε τωρα??// αλλα ελεγες πριν…

  17. Εκτελεστικό απόσπασμα. Εγκληματίας κατα συνείδηση για το χρημα η πουλημένη οχια… Σε αλλη περίπτωση θα τον κρεμούσαν αναποδα σε καποια πλατεία

Comments are closed.