“ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΥΣΕ” ΚΑΙ Ο Κ.”ΜΠΟΥΤΙΑΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΝΑΙ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΟΧΙ Κ.ΤΣΙΠΡΑ

Κοινοποίηση:
betty4

«Κιβωτός του κόσμου»: Βάλανε νέα πρόεδρο θεία βουλευτίνας της ΝΔ

H υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όρισε το νέο ΔΣ της «Κιβωτού» μετά τις σοβαρές καταγγελίες που υπάρχουν για το ίδρυμα.

Στην θέση της προέδρου λοιπόν τοποθετήθηκε η Αλεξάνδρα Μαρτίνου.  Σύζυγος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, του οποίο ο αδερφός Θανάσης Μαρτίνος, κατέχει τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους και είναι πατέρας της βουλευτίνας της ΝΔ Γεωργίας Μαρτίνου…

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου λοιπόν της εφοπλιστικής οικογένειας  – που έχει πιάσει πόστα σε πολλές θεσμούς από τη Βουλή μέχρι την Εκκλησία – τέθηκε από την κυβέρνηση νέα επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου».

Αν μη τι άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέφει μια «εκτίμηση» και έχει εμπιστοσύνη στην εφοπλιστική οικογένεια…

Άλλα για να θυμήσουμε ποιοι είναι αυτοί οι “καλοσυνάτοι άνθρωποι” που άρπαξαν την Κιβωτό; 

Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι.

Τσιμπολογούσε και ο “κύριος μπούτιας” (Αλέξης Τσίπρας) από τους Μαρτίνους ,τους καλοσυνάτους φιλάνθρωπους που άρπαξαν την Κιβωτό!

 Η αλήθεια για τις διακοπές της οικογένειας Τσίπρα σε βίλα του εφοπλιστή στο Σούνιο

Αν και το Μαξίμου ποτέ δεν ανακοινώνει τις διακοπές του πρωθυπουργού, φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του (όταν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός), τις πέρασε στο Σούνιο, σε σπίτι που ανήκει στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο.

Τα παραπάνω φέρεται να επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης καθώς αντέδρασε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν σχετικά με τις διακοπές του πρώην πρωθυπουργού σε βίλα ιδιοκτησίας του.

Με επιστολή του τότε στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Δημότης Ανατολικής Αττικής», ο ιδιοκτήτης ακινήτων Θανάσης Μαρτίνος, διέψευδε ότι η βίλα που νοίκιαζε ο Αλέξης Τσίπρας είναι 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων, όπως γράφτηκε.

Όπως έγραφε ο κ. Μαρτίνος, η βίλα που νοίκιαζε ο Αλ.Τσίπρας είναι πράγματι δική του, αλλά είναι μόλις 250 τ.μ, του 1965 και «χωρίς πολυτέλειες» σε παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου.

Αναλυτικά η επιστολή που είχε γράψει τότε ο Θανάσης Μαρτίνος

«Κύριε Κοντογεώργο,

Στην έγκριτη εφημερίδα/site της περιοχής μας αναδημοσιεύεται ανάρτηση σχετικά με τη βίλλα ιδιοκτησίας μου όπου δήθεν φιλοξενείται ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας.

Η εικονιζόμενη (λάθος) βίλλα στο δημοσίευμα σας ανήκει στον εφοπλιστή, κ. Διαμαντίδη. Είναι όντως πολυτελής, 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Βρίσκεται στα Λεγραινά.

Για να έχετε πλήρη ενημέρωση του θέματος σας στέλνω διευκρινιστικές σημειώσεις:

1) Το σπίτι που υπομισθώνει η οικογένεια του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στο Σούνιο και ανήκει όντως στην οικογένειά μου.

2) Είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ. Η μίσθωση είναι μακροχρόνια και λήγει στις 10/3/2024.

3) Η εταιρεία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης. Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με ενημέρωσε, κατόπιν των δημοσιευμάτων, ότι το υπομισθωτήριο έχει κατατεθεί στην εφορεία και ότι το υπομίσθωμα καταβάλλεται κανονικά μέσω Τράπεζας από την οικογένεια του κυρίου Πρωθυπουργού.

4) Το σπίτι είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου.

Με τιμή,
Θανάσης Μαρτίνος»

Ο τόπος είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Γιατι κανουνε τα παντα για τη καρεκλα? Ουτε τα στοιχειωδη προσχηματα δεν κρατανε ανεξαρτητως “ιδεολογιας” ! Εν προκειμενω για τον κ.Τσιπουρα ξερει πολυ καλα οτι τους Πασοκους που τον ψηφισανε και ανεβασανε τον Ξυριζα, τους πηρε πισω ο Ανδρουλακης! Γεια θου Αλεκθη και να μας γραφεις!

  2. τσιμπολογουσε και ο ΜΠΟΥΤΙΑΣ? ΔΗΛΑΔΗ φαγαμολοι? και οι φαεσοκοι ΟΧΙ?

  3. Το κωλόσπιτο που τού χάρισαν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ποιανού επιχειρατία είναι; Ο Τζένος είχε δίκιο.

  4. Φοβερό ρεπορτάζ. Τον πιάσατε με την γίδα στην πλάτη.

  5. Το ότι πέρασε στο σπίτι του Μαρτινου διακοπές δεν λέει κάτι μην το κάνετε θέμα αλλά λένε και τη έγινε δηλαδή απλά σαν πρωθυπουργός κάπου έπρεπε να πάει με τα παιδιά του σίγουρα κλπ εγώ αυτό δεν το πήρα ποτέ ανάποδα πήρα όμως ανάποδα ότι ενώ δήθεν αγωνίζεστε για φτωχούς δεν αγόρασε έπαυλη πχ Κινέττα αγόρασε Σούνιο

    1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ❤⚘

  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟ#ΝΟΠ@ΝΟ Ο @ΛΕΞΗΣ ΕΦΑΓΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΡΟΘΟΚΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΦΑΓΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΔΩΡΟΘΟΚΗΘΗΚΕ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡ#ΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ…ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟ ΜΟ#ΝΟΠ@ΝΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ…ΑΙ ΣΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙ@ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤ@Ρ@ & ΠΑΛΙΟΧΑΣΙΚΛΑ…ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡ#ΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ…ΣΚ@ΤΟΜΠΙΝΕ..

  7. Λοιπόν για να τελειώνουμε το θέμα στην όλοι υπόθεση πριν ανακοινώθηκε,ποιος θα αναλάβει κιβωτό βάλε το βίντεο με των αρχιεπίσκοπο εκεί που λέει ότι απέχει και ότι μια φορά πήγαμε να δώσουμε κλπ σε πληροφορώ εγώ μόλις το είδα κατάλαβα κατευθείαν διχνει συγκεκριμένο πρόσωπο απόστρατοι ο τρόπος που μιλάει εκεί σιχάθηκα και λέω εδώ κάτι πεζει τα υπόλοιπα είναι μέχρι εδώ κλπ πατάνε όλοι επί πτωμάτων και κανένας δεν πιστεύει θεό διότι δεν έχει υδρωσει ποτέ να αγοράσει κάτι απλά τα περνάνε κλπ αυτός που ίδρωσε των έφαγαν ο Ωνάσης που βάδιζε με μιαλο και αυτός πάτησε επί πτωμάτων αλλά διαφορετικά

    1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ! ❤⚘

  8. Άλλη μια απόδειξη ότι νουδουκουληδες είναι κωλος και βρακί με τους τσιπριζαιους. Μόνο κρετινοι πλέον θα πιστεύουν ότι αυτές οι δύο εγκληματικές συμμορίες είναι αντίπαλοι.

  9. Από τότε που μπήκαμε στην ΕΟΚ γεμίσαμε κολαράδες πάντος.

  10. Τώρα που η κιβωτός κατέληξε στο δημοκλαστικό τόξο όλα τακτοποιήθηκαν, θα γαυγίσουν καμ1 εβδομάδα ακόμα, θα μας πουν τι κακός ήταν ο παπά Αντώνης και πόσο καλά είναι κολομαρτίνια και πάμε για άλλα, είναι πολλά τα λεφτά και πολλά τα παιδάκια για υιοθεσία.

  11. Εσεις,να εχετε στο νου σας μηπως,μετα την “κιβωτο”,βρουνε να βαλουν χερι και στο”χαμογελο”.Την πρωτη φορα δεν τους βγηκε.Δεν μπορειτε να φανταστειτε,τι καθικια ειναι.Μην ξεχνατε οτι η Μιχαηλιδου πηγε να κανει γα ργαρα την υποθεση του ορφανοτροφειου που βαζανε τα παιδια να το κανουν.Απλα ,οπως και εδω,ειχε καταγγελια.Επισης,ξερετε οτι οι βρεφονηπιακοι και τα ΚΔΑΠ,ακομη να πληρωθουν.τα βαουτσερ του ΕΣΠΑ]

  12. Βρε μακελειό, θα θυμώσουν οι αναγνώστες σου. Αμ ο Πολακης;;

    1. ΣΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ.

Comments are closed.