ΤΣΑΤΣΟΓΡΙΕΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Άκρως επικίνδυνη προπαγάνδα τηλεοπτικής πρωκτοβασίας στη βιομηχανία θεάματος των «μπούστηδων», για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης – «Πλαστικές» παρουσιάστριες και παρουσιαστές το παίζουν αδελφομάνες και στριγγλίζουν κουνάμενοι και σεινάμενοι ως ημαρτηκότες, λακκόπρωκτοι και λελυγισμένοι

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_01-02-2024

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της ΠΕΜΠΤΗΣ 1-2-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; 

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

 alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

 free-journalist

 STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

  Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ενας ψωλαράς αρχιλοχίας χρειάζεται.

  2. Εχω προ πολλού γυρίσει την πλάτη στην ελληνική τηλεόραση,με’ενδιαφέρει η Πολύτιμη Τέχνη του Κινουμένου σχεδίου.Το Μακελειό είχε κάνει στον ιστοτοπο του ένα Ωραίο αφιέρωμα στα Καταπληκτικά κινούμενα σχέδια που αγαπήσαμε.

  3. Το κορυφαίο είναι κιόλας ότι όλες αυτές οι πλαστικές γλάστρες έχουν και παιδιά! Φανταστείτε τι μαθήματα τους δίνουν για τις αλλαξοκ#λιες! Ότι όλα αυτά είναι άκρως φυσιολογικά!!!!!

  4. τι μπλε πασοκ ψηφίσατε ρε καθάρματα του 41 τακατό ; (!)

  5. Δένδιας ο Εβραιοπράκτωρ. Μία φωτογραφία τον εκπροσωπεί. Αυτή που φορά κιπά και προσκυνά τους Εβραίους στην Συναγωγή του Θησείου.

  6. Στις πρωινες κοτσομπολες στα παλιοκαναλα τα ξεπουλημενα , οι περισσοτεροι ειναι αδελφες και η προπαγανδα τους καλα κρατει!! Προσπαθουν να επιβαλουν την π@υστοκρατεια σαν κατι το φυσιολογικο!! Φαρδυπρωκτοι καραγκιοζηδες που θελουν και τεκνοθεσια!!

  7. Επιδεινωνεται η υγεια μου μ αυτες τις δημοσιευσεις! Κραζω ακομα και στον υπνο μου! Εχουνε γιομησει τα πρωιναδικα “ξανθιες” και πλαστικουρα! Η σκεψη μου παντως ειναι στο “παληκαρι” που θα παει….φανταρος! Μπορω να τον βοηθησω!

  8. Πότε θα ακούσω την Ερπύστρια στον δρόμο; Την είδηση ότι η γραμμή Πειραιάς Μακρόνησος λειτουργεί ξανά για τα κομmουνισταριά;

    1. Απ’το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Αλλά για τη Μακρόνησο δεν είναι μόνο οι κόκκινοι είναι πολλοί άλλοι ανθελληνες, ανώμαλοι, μιζαδοροι, παραβατικοι, φιλελεδες και τα δρομολόγια πρέπει να είναι πυκνά. Ερπύστριες, τι ωραίος ήχος. Τι μπουζούκι και κλαρίνο με ένα μπρουουουουου και να ισιώσουν όλοι και όλα σε όλη την επικράτεια.

      1. Ο Παπαδόπουλος εκανε ένα μοιραίο λάθος! Πρώτα έπρεπε να στείλει στη Μακρόνησο ορισμένους ψευτοδεξιους και δεν χρειαζόταν να στείλει μερικούς αριστερούς,!!! Οι ψευτοδεξιοι ήταν αυτοί που τον έστειλαν φυλακή και όχι οι αριστεροί!

  9. Όλες αυτές οι τσατσες κοινώς κωλαντρες ρουφούν κόκα κανονικά και μετά ο ένας παίρνει τον άλλον με ευχαρίστηση Γνωστά τα πάρτυ σε βίλες και γιοτ με αντάλλαγμα τον Κ@λο Όσους βλέπετε όλοι π@σταραδες είναι από εφοπλιστές βιομηχάνους ηθοποιούς δημοσιογραφους κ@λοκαλιτεχνες

  10. Επί χρήμασι εκδιδόμενη δημοσιογραφία……

  11. EYTYXΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ….ΟΛΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΔΕΡΦΟΜΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΛΩΝΗ ( ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΑΤΖΕΝΤΑ…ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ…ΡΟΧΑΛΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!

Comments are closed.