«ΤΣΑΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΠΗΛΙΚΙΟ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΙΓΥΜΝΗΣ ΓΙΟΥΣΕΦ. Η ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Κοινοποίηση:
exofillo26-4

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1883, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας 26 Απριλίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

 

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser26-4

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

opisthofyllo26-4

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ελλάδα η χώρα που ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο του.
    Ο μαφιόζος να γίνει αστυνομικός
    Ο σατανιστής να γίνει παπάς
    Ο φασίστας να γίνει βουλευτής
    Ο παιδεραστής να γίνει παιδαγωγός

  2. Τρελές σφαίρες αίμα σασπένς τώρα και στους κινηματογράφους.
    Τρελό γέλιο

  3. QUIZ :
    ΣΕΘΑ = Σχολή Εθνικής Άμυνας Στρατού
    Αξιωματικός ΠΣ = 1
    Ποιός ????
    Πώς ????
    Γιατί ????

  4. Ο εργοδότης ή ο αυτοσπασχολουμενος κάνει το τεστ με δικά του έξοδα και δεν είναι υποχρεωμένος να το δηλώσει στο Εργάνη ακόμα και αν είναι θετικός. Ο υπάλληλος το κάνει με έξοδα του κράτους και είναι υποχρεωμένος να το δηλώσει.Σωστα;;;
    Το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Ότι θέλει δηλώνει ο καθένας ακόμα κι αν είναι θετικό αφού δεν τον ελέγχει κανένας. Τα σελφ τεστ από μόνα τους είναι αναξιόπιστα και απλά χρησιμοποιούνται ως μέτρα υγειονομικής καταπίεσης και κλοπής ιατρικών προσωπικών δεδομένων.
    Αν γίνονταν στα φαρμακεία θα ήταν ακόμα πιο καταπιεστικά αφού ένα ψευδώς θετικό ή και αρνητικό αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να κρυφτεί.
    Αυτό αποδεικνύεται και από καταγγελία αναγνωστριας σας:
    «ΤΑ ΜΑΪΜΟΥ «ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ»:
    «Δουλεύω στο λιανεμπόριο, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να κάνω το self test. To πήρα λοιπόν από το φαρμακείο το έκανα σωστά και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Φυσικά και δεν πήγα στη δουλειά και έκανα και rapid και μοριακό για να είμαι 100% σίγουρη. Και τα δύο αρνητικά. Πάμε για ένα μεροκάματο και καταλήγουμε να τα δίνουμε στα διαγνωστικά με τις μούφα πατέντες που έχουν βρει». Βίκυ
    Απόσπασμα από εφημερίδα Μακελειό.»
    Άρα λοιπόν δεν τίθεται θέμα φαρμακείου αλλά πλήρους κατάργησης των self tests ως αναξιόπιστα πέραν του γεγονότος ότι τα κινέζικα ειδικά περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες επιβλαβείς για την υγεία.

  5. Σαν αλλος παπαντρεας ξεφτιλιζει τις κρατικες υπηρεσιες! Ποιος ξερει τι μασαμπουκωνουν απο την μερκελ για να τους αφοπλιζουν και να τους υποβιβαζουν ετσι…

  6. Μη στρεφόμαστε κατά των ένστολων,ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί και κοιμόμασυτε ήσυχα τα βράδια!!!
    Στα σύνορα δεν περνάει κουνούπι,έχουν ξεπαστρέψει όλους τους τούρκους και λοιπούς βάρβαρους με αμέτρητες σαφίρες.Οι πυροσβέστες πρωταθλητές στο τάβλι,οι λιμενικοί κυνηγάνε ψαροντουφεκάδες και τους φεύγουν τα τσίσα όταν βλέπουν τούρκους.Ω ρε κάτι κρητικά προγούλια.Όλοι μαζί και οικογενειακώς ακόμα πατάνε το pin!!!

  7. Τά χότ-σπότ στήν Ελλάδα είναι επινόηση τής Φράου Μέρκελ,ή οποία δήλωσε τό 2016 ότι ή Ελλάδα εχει πολύ χώρο γιά τούς “πρόσφυγες”.Τά 1000 μπουμπούκια πού στέλνει στήν κάθε μήνα Ελλάδα είναι τά απόβλυτα πού δέν τά θέλει ή Φράου Μέρκελ τά κάνει πεσκέσι στόν υποτακτικό της τόν γουρλομάτη μέ τίς ανάλογες μίζες.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.