ΤΡΟΜΟΣ στα Φάρσαλα: Γ@φτοι πλάκωσαν στο ξύλο 30χρονο – Έστειλαν στο νοσοκομείο και μια γυναίκα!

Κοινοποίηση:
κακοποιηση

Ένα ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στα Φάρσαλα, όταν ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο ποδηλάτη, ο οποίος περνούσε από την περιοχή όπου διαμένουν. Έστειλαν στο νοσοκομείο και μία γυναίκα που έτρεξε να τον βοηθήσει μαζί με τον γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ήταν 10.20 το βράδυ, όταν ομάδα τεσσάρων ανηλίκων Ρομά -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών- επιτέθηκαν αναίτια σε διερχόμενο ποδηλάτη ηλικίας περίπου 30 ετών τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν!
Ο ιδιοκτήτης ενός παρακείμενου μίνι μάρκετ, μαζί με τη μητέρα του, επιχείρησαν να βοηθήσουν τον άτυχο 30χρονο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να δεχθούν κι αυτοί άγρια επίθεση από τους δράστες.

Αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να φέρεται να έχει σημαντικά τραύματα!

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων, οι άντρες του οποίου εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τεσσάρων ανηλίκων που όμως μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι, ενώ πιθανολογείται πως μετά την άθλια πράξη τους φυγαδεύτηκαν από τα Φάρσαλα.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει πως «η γειτονιά έχει γίνει γκέτο και θα πρέπει άμεσα να υπάρξει κρατική παρέμβαση. Κινδυνεύουμε πραγματικά ακόμα και να βγούμε από τα σπίτια μας. Μια ώρα πριν το συμβάν, τα παιδιά μου έπαιζαν στο σημείο όπου έγινε η επίθεση. Χρειαζόμαστε καθημερινή 24ωρη αστυνόμευση. Είμαστε σε απελπιστική κατάσταση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η γνωστη ρηση του απλου λαου…μαθανε οτι…..πλακωσανε κι οι……!
    Μονο μη πλακωσουνε και τα γιουσουφια της….μπορντοροδοκοκκινης πατριδας απο απεναντι και γινουμε χανουμισες!

  2. Απέλαση τώρα σε Γύφτους, Αλβανους και αλβανογυφτους η γαγγρενα της Ελλάδας

  3. Δηλαδη ο ποδηλατης φταιει και οχι οι κολογυφτοι.
    Δεν κανεις λεω εγω ενα DNA τεστ , μηπως εισαι και εσυ ενας απο αυτους.

  4. Γενικά αυτή η χώρα είναι σε απελπιστική κατάσταση σε όλους τους τομείς…. Αντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουν τα γίδια και θα μάθουν να ψηφίζουν. Μας παίρνουν όλους στον λαιμό τους!

  5. Οι ποδηλάτες έχουν ξεφύγει. Πουλάνε μούρη και παριστάνουν τους υπερ αθλητές. Όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες περιστατικών που τραμπουκίζουν οδηγούς αυτοκινήτων. Ειδικά ηλικίες άνω των 35 βγάζουν το κόμπλεξ της χαμένης νιότης τους, σε παππούδες ανήμπορους. Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε στο κόσμο να πάρει ποδήλατα, ξέχασε σαν βλάκας που είναι να φτιάξει ποδηλατόδρομους !! Τώρα πλακώνεται ο κόσμος που τον άκουσε στα μποτιλιαρίσματα. Κάντε ποδηλατόδρομους και όλοι θα πάρουμε τα αγαπημένα μας ποδήλατα να τα απολαύσουμε. Να είμαστε λογικοί..

Comments are closed.