Αλλοδαπός επιχείρησε να κρατήσει ομήρους – αυτοτραυματίστηκε ο δράστης

Κοινοποίηση:
107706418_602569683988266_3097211376004003441_n_copy

Μια υπόθεση ομηρίας που κατέληξε σε αυτοτραυματισμό του δράστη συνέβη λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι στο Ηράκλειο.

Αλλοδαπός, από τη Συρία, κρατώντας μαχαίρια ή κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, εισέβαλε στα γραφεία της Εκπαιδευτικής – Αναπτυξιακής εταιρείας “Πλοηγός” στη Λ. 62 Μαρτύρων και επιχείρησε να κρατήσει ομήρους τους υπάλληλους.

Ο άνδρας ζητούσε να πάρει ειδικά έγγραφα για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα και η γυναίκα του. Στο σημείο μετέβη ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και τον έπεισε να δώσει ένα τέλος στην ομηρία των υπαλλήλων. Ο ίδιος αυτοτραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια από το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε, μαχαίρι ή ξυράφι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και κάπως έτσι έληξε το περιστατικό ευτυχώς χωρίς σοβαρές απώλειες.

ώρα 14:44 Πρώτη ενημέρωση

Αλλοδαπός κρατά ομήρους υπαλλήλους εταιρείας στη Λ. 62 Μαρτύρων

Μια υπόθεση ομηρίας εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες σε εταιρία που δραστηριοποιείται στη Λ. 62 Μαρτύρων, πλησίον των εγκαταστάσεων της Ένωσης Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλοδαπός μπήκε στα γραφεία της εταιρίας κρατώντας μαχαίρι και κρατά ομήρους υπαλλήλους.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, ενώ αναμένεται άμεσα να μεταβεί στο σημείο ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης έχει αυτοτραυματιστεί.

Η εταιρία έχει άμεση σχέση με το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ που αφορά στη φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων στη χώρα μας.

Περισσότερα σε λίγο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ε, εντάξει τι λέτε να θέλει ο άνθρωπος. Σπιτι, λεφτά, περιθαλψη, επιδόματα, κανενα αυτοκίνητο ιςως… η Μηπως θέλει καμια γυναικα. Αντε ντε, δώστε τα ολα. Εξ αλλου γι αυτο πετάτε εξω απο τα σπιτια τους τους Ελληνες. Λογικο ειναι. Που να τους βάλετε τοςους που φερνετε καθε μερα, χροοονια τωρα. Ε ρε ξύλο που θα επρεπε να πεσει. Να εχετε χαρη ομως που εχετε να κάνετε με εναν εντελως ηλιθιο λαο.
    Ελπιζω να τελειώσουν ολα καλα. Και μην του τραβήξετε το αυτάκι του αλλοδαπού πολυ σκληρα. Απαλά απαλά. Μη τρομάξει και φύγει το παιδι.

Comments are closed.