ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ …ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ

Μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα ο πανικός του Κούλη ο οποίος εκεί που το έπαιζε άνετος και ωραίος τώρα έχει αρχίσει να …τρέχει και να μην φτάνει. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπουργοί και στελέχη της ΝΔ λένε ότι σε επικοινωνία που έχουν με τα “ρετιρέ” του Μεγάρου Μαξίμου, η τελευταία πληροφόρηση που έχουν είναι ότι θα κλείσει τελικά η Βουλή στα τέλη του Φεβρουαρίου ή το πολύ μέσα στο πρώτο διήμερο του Μαρτίου. Εξάλλου 2 Μαρτίου είναι ημέρα που κατά κανόνα είναι και η τελευταία “ενεργή” κοινοβουλευτική ημέρα κάθε εβδομάδας.


Τι σημαίνει αυτό το χρονοδιάγραμμα αν στην πορεία λόγω των ραγδαίων και καθημερινών εξελίξεων δεν αλλάξει πάλι κάτι; Σημαίνει ότι οι πρώτες τουλάχιστον εκλογές θα γίνουν το αργότερο στις 2 Απριλίου και όχι στις 9 που ήταν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα το επικρατέστερο σενάριο. Μπορεί επίσης να γίνουν και ακόμη πιο νωρίς. Δηλαδή την Κυριακή 26 Μαρτίου, που είναι μάλιστα η επομένη της εθνικής επετείου. Κι αυτό γιατί αν η διάλυση της Βουλής γίνει μέχρι τις 2 Μαρτίου και προκηρυχθούν οι εκλογές, καλύπτεται μέχρι τότε το ελάχιστο διάστημα των περίπου 23-24 ημερών που απαιτούνται για όλες τις ενδιάμεσες προεκλογικές προθεσμίες και διαδικασίες.
Σε τι οφείλεται όλη αυτή η πρεμούρα του Κούλη που με βάση τα δικά του δεδομένα και με την προϊστορία του ως …άνετος και χαλαρός θα μπορούσε να θεωρηθεί και ξαφνική; Η εξήγηση βρίσκεται στις μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που παίρνει σε καθημερινή πια βάση στα χέρια του. Δημοσκοπήσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με τις μαγειρεμένες και καθαρά προπαγανδιστικές που «δίνονται» στα πληρωμένα και πετσωμένα μέσα ενημέρωσης για να κάνουν προπαγάνδα και να παραπλανούν όσους ψηφοφόρους και ιδιαίτερα τους νεοδημοκράτες είναι ακόμη αφελείς.
Ο τρόμος του Κούλη ακούει σε δυο λέξεις: «100 έδρες». Αυτό είναι το κρίσιμο όριο από το οποίο έχει πέσει καθαρά πλέον και απειλεί να τον οδηγήσει από την επομένη κιόλας ημέρα των εκλογών στο σκαμνί και κατόπιν στην φυλακή. Το χειρότερο που αποτελεί προσωπική ψυχρολουσία για τον Κούλη είναι ότι από τα ευρήματα φαίνεται πως όσα και να «μοιράσει» σε ψίχουλα, επιδόματα και υποσχέσεις, το άσχημα κλίμα δεν αναστρέφεται. Αντίθετα οι πολίτες τα χαρακτηρίζουν προεκλογικά, ανεπαρκή και υποκριτικά.
Όπως αποκαλύπτουν συγκεκριμένα οι πληροφορίες μας, η πτώση στις μυστικές μετρήσεις είναι συνεχής αλλά και μη αναστρέψιμη. Το ποσοστό της ΝΔ βρίσκεται, ύστερα από μια σχετικά μακρά περίοδο «στασιμότητας» -ή που έτσι εμφανιζόταν- σε ελεύθερη πτώση. Είναι ήδη πολύ κάτω από την «κόκκινη γραμμή» -για τον σχεδιασμό του Κούλη και των επιτελών του- του 30%. Κι αυτό για τις πρώτες εκλογές που θα γίνουν με την απλή αναλογική σημαίνει ότι η ΝΔ πέφτει πλέον κάτω από τις 100 έδρες. Κι αυτό τον έχει κυριολεκτικά τρομάξει γιατί είναι το «διαβατήριο» που ανοίγει άμεσα το δρόμο παραπομπής του στο Ειδικό Δικαστηριο…
—————————
Όπως εξηγούν οι ειδικοί που ξέρουν τα μυστικά του εκλογικού συστήματος, σε απλές γραμμές εάν η ΝΔ είναι το βράδυ της Κυριακής κάτω από 100 βουλευτές, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο Κούλης –πέραν του ότι κινδυνεύει να ανατραπεί εσωκομματικά αμέσως-δεν θα έχει την αριθμητική δύναμη για να επιβάλει οπωσδήποτε και τις δεύτερες εκλογές με τις οποίες θα επιχειρήσει να διασωθεί. Με τη ΝΔ κάτω από 100 έδρες και ανάλογα με το πώς θα μοιραστούν τα ποσοστά και οι έδρες θα υπάρχουν από αριθμητικής τουλάχιστον πλευράς οι δυνατότητες να εμποδιστούν οι δεύτερες εκλογές με την ενισχυμένη αναλογική, που ο Κούλης έχει ως σανίδα σωτηρίας. Και βγάζοντας από τη μέση αυτό το εμπόδιο, θα ανοίξει ο δρόμος για τον σχηματισμό έστω μιας προσωρινής, μεταβατικής κυβέρνησης για να κάνει την παραπομπή του Κούλη –που δεν θα είναι πια πρωθυπουργός και κατά πάσα βεβαιότητα ούτε αρχηγός της ΝΔ- και της συμμορίας του στην Δικαιοσύνη με βαρύτατες κατηγορίες που συμπεριλαμβάνουν πια και την εσχάτη προδοσία!

——————
Ήδη όπως είχαμε αποκαλύψει βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και σε αδιέξοδο ο Κούλης Μητσοτάκης από τις προηγούμενες ημέρες και οι πληροφορίες μας ανέφεραν ότι από την πρόταση μομφής και μετά συμπεριφερόταν με τρόπο που έδειχνε ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του. Γι αυτό και στην κλειστή σύσκεψη που είχε με μυστικοσυμβούλους και ξένους επικοινωνιολόγους είχε γίνει η εισήγηση να φέρει τις εκλογές ακόμη πιο κοντά. Εκεί δηλαδή που αρχικά ήθελε να τις πάει στο τέλος ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι για να «εκμεταλλευτεί» αυτό το διάστημα τόσο να κλείσει κι άλλες μπίζνες εκατομμυρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όσο και για να εξαφανίσει όσα περισσότερα ίχνη μπορεί από τα εγκλήματα και τις προδοσίες που έχει διαπράξει,να κινηθεί προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. Η πρόταση που είχε ήταν να το ανακοινώσει ως ρελάνς στην Βουλή όταν η αξιωματική αντιπολίτευση έκανε την πρόταση δυσπιστίας. Τελικά το απέφυγε πιστεύοντας ότι η απόρριψη της πρότασης θα άλλαζε πολιτικά το κλίμα και θα ανέκαμπτε. Οι νέες κυλιόμενες μετρήσεις που έγιναν στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας όμως έδειξαν το εντελώς αντίθετο. Η πτώση όχι μόνο συνεχίζεται αλλά πηγαίνει ολοταχώς σε καταβαράθρωση. Γι αυτό και άρχισε να ..τρέχει πανικόβλητος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!

  2. Καλά ξεκουμπίδια! Κι ας μην τον ματαδούμε τον happy traveler.

  3. Μιζοτακη Αρκουδιαρη…Θα σου πω κάτι..που οι οι δημοσκοπήσεις – είτε είναι φανερές είτε είναι κρυφές – δεν στο λένε…για τη βραδιά των εκλογών. Οσο θα νυχτώνει..τόσο θα μεγαλώνει..!!! η ψ@λη του Κασιδιάρη..!!! Θα χορτάσει ο κ@λος σας τσ@που… λέμε και μιλάμε για “την” ικανοποίηση !!! τύφλα να χουν οι “Μίζες” σας..!!!

  4. ΜιζοΚουλη ιδρώσεις δεν ιδρώσεις @@δι…τη μπουζου δεν τη γλυτώνεις..!!! Ζω για τη μέρα που θα μπείτε και θα βγείτε απ’ τη ΓΑΔΑ .. δεμένοι χειροπόδαρα..!!! Οικογενειακώς !!!
    Αληταραδες Μαφιόζοι επιτήδειοι μας καταστρέψατε τις ζωές και τις επιχειρήσεις μας με το ξεδιάντροπο πλιάτσικο της μαφιοζικης παράταξης – συμμορίας σας κι αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο. Όλα εδώ πληρώνονται λαμόγια σε τούτη τη ζωή..!! Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες Μιζοτακη..δε στο έμαθε ο παππούς σου..? Θα το μάθεις το βράδυ των εκλογών..!! Τετέλεσται…

  5. Στο Διάβολο σατανιστή, διαβολόσπερμα, πουτάνας γιε!

  6. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν μουνοπανα και στην. Γερμανια

  7. Ειδικό δικαστήριο για τον κνιτάκη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εντός της ΕΛΑΣ, απαγόρευση καθόδου στις εκλογές στο κόμμα που τον μάζεψε.

  8. ο βελοπουλος και ο ανδρουλσκης μαζι με τους υπολοιπους της βρωμερης βουλης που θα ψηφισουν οι ηλιθιοι κατοικοι αυτης της χωρας θα τον σωσουν . θυμηθειτε με . Μακαρι να βγω λαθος χιλιες φορες και οι ηλιθιοι κατοικοι αυτης της χωρας να εχουν γινει εξυπνοι. θα ζητησω δημοσιος συγνωμη . για τα λεγομενα μου. Το ζητουμενο ειναι να μπουν φυλακη . Ολοι στην βουλη ειναι ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙΑ. ΕΙΔΩΜΕΝ..

  9. Είτε Κούλης είτε τσιμπλας είτε Βελόπουλος είτε Ανδρουλάκης είναι το ίδιο.

  10. Κάθε φορά που διαβάζω “θα φύγουν νύχτα”, “θα τους παρει ελικόπτερο”, “να φύγετε από τη χώρα”, “θα αποτύχουν στις εκλογές”, ΤΡΑΒΑΩ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΜΟΥ!
    ΚΑΛΑ ΡΕ, νομίζετε θα τους χαλάσει να φύγουν κ να γλεντήσουν τα κλεμμένα; Σαν κάτι Πάγκαλους κ Λαλιώτηδες;
    ΟΧΙ ΡΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ!!! ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!!!

  11. Το 2019, κατάφερε και πήρε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ( τέως ΝΔ ). Δηλαδή ξαταψήφισαν ΝΔ ( σαν ζώα ). Τώρα θέλει να αποτρέψει την εισχώρηση ψήφων στο εθνικό κόμμα Έλληνες, προσπαθόντας να χτυπήσει τον Κασιδιάρη ( αυτό το όνομα τρέμει η Κούλα ). Και στο τέλος θα χαντακωθούν απο μόνοι τους

  12. ΖΟΡΙΖΕΤΕ Η ΚΟΥΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ κΑΙ ΝΑΖΙ , ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΛΙΟΛΕΧΡΗΤΕΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    1. Εσύ δηλαδή λές ότι οι ψηφοφόροι τού Κασιδιάρη θά ψηφίσουν αυτόν που τού κόβει τήν υποψηφιότητα;;; Τά σκέφτεσαι αυτά που γράφεις;;;

      1. Ελλαδα ειναι εκει…ολα ειναι δυνατον να συμβουν

  13. ιδρωνει και ξαναιδρωνει ο ξεφτιλισμενος απο παντου που καταντησε μαζι με το προηγουμενο ζαβο την Αθηνα Ισλαμαμπαντ! οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα ειναι στη βουλη!

  14. Τουρκόφιλη Αριστερολοατκι χολέρα είναι και ο ίδιος ο Μητσοδράκουλας. Π
    Ξύπνα. Δες τι γίνεται γύρω σου. Ξέχασες τα 3 τελευταία χρόνια;
    Πρωτοχρονια 2022, την ώρα που οι μπάτσοι έβγαζαν ανακοίνωση ότι κυνηγούσαν Έλληνες που έβαλαν μουσική σε κάποιο μπαρ, 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ Πάκια ήταν από Ομόνοια μέχρι Σύνταγμα και γιόρταζαν την Πρωτοχρονια με live μετάδοση Πακιστανικής τηλεόρασης ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ.

  15. Μητσοτάκη γαμιαισε…Κασιδιάρη δαγκοτο πουστη

  16. HIT THE ROAD JACK! and DON’T COME BACK NO MORE, NO MORE, NO MORE!!!!!!!!!!!!!!!

  17. Ένα ζαβό σας έκλεψε τη ψήφο και έκανε την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα.
    Νεοελληναράδες σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

  18. Ο Κυριάκαρός μας δεν καταλαβαίνει από τέτοια. ΝΔ με χέρια και με πόδια για να εξαφανιστούν οι τουρκόφιλες αριστερολόατκι χολέρες

    1. Τι λες ρε; Τουρκόφιλη Αριστερολοατκι χολέρα είναι και ο ίδιος ο Μητσοδράκουλας. Που ζεις;
      Ξύπνα. Δες τι γίνεται γύρω σου. Ξέχασες τα 3 τελευταία χρόνια;
      Πρωτοχρονια 2022, την ώρα που οι γενίτσαροι της ΕΛ.ΑΣ. έβγαζαν ανακοίνωση ότι κυνηγούσαν Έλληνες που έβαλαν μουσική σε κάποιο μπαρ, 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ Πάκια ήταν από Ομόνοια μέχρι Σύνταγμα και γιόρταζαν την Πρωτοχρονια με live μετάδοση Πακιστανικής τηλεόρασης ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ.

    2. Ο/Η Μην ξεχνάς ότι την προδοσία Συρίγου (κατ'εντολήν Μιζοτάκη) για τα F16 λέει:

      Kακόμοιρε Πελασγέ, τα λοάτκι βρίσκονται μέσα στη Νέα Δημοκρατία και κάνουν κουμάντο. Μάλιστα είναι πιο επικίνδυνα από τα αριστερά λοάτκι, γιατί δρούνε ύπουλα. Αν δεν σου αρέσει να διδάσκουν στα παιδάκια μας ότι άντρας+αντρας +παιδί=οικογένεια, γυναίκα+γυναίκα+παιδί= οικογένεια, όπως κάνουν σήμερα επί Νέας Δημοπρασίας, ψήφισε δαγκωτό τον πατριώτη, αδιάφθορο Κασιδιάρη. Αν πάλι κάνουν το φασιστικό συνταγματικό πραξικόπημα και μας εμποδίσουν να ψηφίσουμε σύμφωνα με την επιλογή μας, ψήφισε ακόμη και το διάολο, αρκεί να στείλεις στο διάολο τον διεφθαρμένο προδότη.

  19. Τό θέμα είναι, να πάει ο κόσμος να ψηφίσει για να μη βγάζουν τά κομματόσκυλα κυβερνήσεις.

    1. Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Α !!! Υπαρχει και η λευκη ψηφος. Μετραει ως ψηφος ψηφοφορου του εκλογικου κομματος, αλλα δεν δινει σε κανενα πολιτικο καννιβαλο την ψηφο και νερωνει το αποτελεσμα

  20. Αμαρτιες “γονεων” παιδευουσι τεκνα! Αναξιος με ενα συρφετο “α(χ)ριστων” γυρω του ιδιως Καρατζαφερικης επιλογης! Οσα και ναχεις παντελονιασει σαν δοσιλογος των γερμανοαμερικανικων μεταρρυθμισεων αμα σου βγει το ονομα….
    Λυπαμαι κοντοσουβλια της Ραφηνας που χεσατε τελειως και εξευτιλησατε τη ΝΔ!

  21. Ποιους 100 βολευτες Μακελειο ;
    100 βολευτες στη Μαφια ;
    Στο 5% πρεπει να πανε,να συντριβουν στην κυριολεξια.
    Μαυριστε ολοι τη συμμορια της Μαφιας,να πανε στο 5% και πολυ τους ειναι !

  22. ΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ , ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ( ΚΡΥΦΟ Ν.Δ. ) ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

  23. Ακούγεται στο 17% η Ν.Δ, το 9% πάει στους ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’ καταλάβατε τον πανικο τους;; κ` ολα αυτα, δλδ οδηγια/διάταγμα για το πως πρέπει να ψηφίσουν οι πολιτες, ενα περίπου χρόνο πριν την κανονική αποφυλάκιση του ΗΛΙΑ,
    δλδ σκεφτείτε σε ποιο εκλογηκο ποσοστό βρίσκεται η Ν.Δ …!!!

  24. ΨΟΦΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΥΛΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ,
    ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ.

    1. ετσι ακριβως οπως τα λες!!!!…συμφωνω απολυτα!!!

  25. Στέφανε οι αχυράνθρωποι τύπου Κούληδες και Τσιπραίοι ξέρουν το κόλπο , όταν έρθει η ωρα θα κάνουν τα γνωστά τους κόλπα όπως νοθεία , ψήφο σε πακιστανούς, αφρικανούς γύφτους , gay και βέβαια αποκλεισμό του Κασηδιάρη για να μην χάσει ψήφους και οχι για τα ξύλινα λόγια περί ναζισμού κλπ , Ελλάδα τελειώσε δυστηχώς

  26. Η εγκληματική οργάνωση κούλα Α.Ε πρέπει να φύγει να σωθεί η χώρα.Ούτε τον Αλ6 τον προδότη θέλουμε

  27. Με αυτά που έχει κλέψει ο Μητσοτάκης θα τρώνε με χρυσά κουταλιά εκατό γενιές Μητσοτάκηδων.
    Εσείς νεοελληναράδες να πάτε στο καλάθι του νοικοκυριού του τσαρλατάνου Άδωνι.
    Τέτοιο πλιάτσικο δεν έχει ξαναγίνει ούτε στη μετασοβιετική εποχή.
    Τα λέω επειδή οι συμμορία ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες αρέσκονται να μιλάνε για σοβιετίες για Βενεζουέλες και Βόρεια Κορέα.

  28. Φυλακη θα μπει για ολα αυτα που εκανε?

    Σε αυτο το παρακρατος κυκλοφορουν ελευθεροι δολοφονοι, εμποροι ναρκωτικων, ανωμαλοι και λαμογια.

    Αηδια.

    1. «« Φυλακη θα μπει για ολα αυτα που εκανε?»» jamais……..koropi….jamais …… το μονο σιγουρο οτι ΔΕΝ θα μπη……ποτε…. Jamais !!!

  29. Η αλήθεια είναι μια… Από τη στιγμή που θα φέρει την δικτατορικη νομοθεσία με την οποία θα απαγορέψει την κάθοδο των Ελλήνων στις εκλογές θα τις προκυρηξει άμεσα… Τον μόνο που φοβάται το ζαβό θα τον έχει αποκλεισμένο με τη βοήθεια όλου του ‘δικτατορικου τοξου’… Μόνο που δεν γνωρίζει κάτι που γνωρίζουμε όλοι οι πατριωτες… Υπάρχει plan B και αυτό θα του τινάξει όλα τα σχέδια στον αέρα….

  30. Ο Μητσοτάκης έχει κλέψει τόσα πολλά που του φτάνουν για εκατό γενιές Μητσοτάκηδων.
    Θα σας πουλήσουν πάλι ψεύτικο πατριωτισμό και τάξη και ασφάλεια και Εξάρχεια λίγο Μάτι λίγο προπαγάνδα και εσείς νεοελληναράδες θα το καταπιείτε σαν κουφέτα.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που σας δουλεύει ψιλό γαζί η συμμορία ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες.
    Γεροί να είστε να επιβιώνετε από το καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι και να ψηφίζετε τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες.

Comments are closed.