ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ! ΑΛΛΕΣ 10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ – ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Κοινοποίηση:
3083990 (1)

Σε μια υπόθεση που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους εξελίσσεται η εφιαλτική περιπέτεια της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη που βιάζονταν από τον ίδιο της τον πατέρα και εκδίδονταν από τον 39χρονο αστυνομικό κι ένα ακόμα άτομο.


Οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων που συνεχίζονται και μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, του πατέρα της 19χρονης, του αστυνομικού κι ενός Δομινικανού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμός, καθώς όπως όλα δείχνουν πίσω από το δράμα της νεαρής κοπέλας κρύβεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 ακόμα γυναίκες βρίσκονται υπό το καθεστώς που ζούσε η 19χρονη του τελευταίους μήνες. Με την απειλή των όπλων αλλά και με την χρήση ναρκωτικών είναι φυλακισμένες σε σπίτια κολαστήρια σαν κι αυτό την Ηλιούπολης. Εκδίδονται ενώ αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά ο κύκλωμα.

Ο αστυνομικός σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές φαίνεται να είναι μέλος αυτού του κυκλώματος, εγκέφαλος του οποίου είναι ένα άτομο το οποίο διαθέτει studios και οίκους ανοχής σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Ο ρόλος της Ελληνίδας πρωταγωνίστριας
Στο κύκλωμα σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει πρωταγωνίστρια ελληνικών ερωτικών ταινιών, ενώ Δομινικανός που ανέφερε στους αστυνομικούς η 19χρονη και συνελήφθη την εξέδιδε όταν ήταν ανήλικη και για διάστημα περίπου έξι μηνών.

Οι φωτογραφίες της 19χρονης κοπέλας, αλλά και άλλων γυναικών “δέσποζαν” σε περίοπτη θέση ροζ ιστοσελίδας του διαδικτύου που είχε δημιουργηθεί από το κύκλωμα σωματεμπορίας και κατέβηκε αμέσως μόλις οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του διεφθαρμένου συναδέρφους τους.

Ωστόσο οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων κατάφεραν να κρατήσουν κάποια από τα ίχνη της ιστοσελίδας και να “αποθηκεύσουν” εικόνες που αποτύπωναν τις υπηρεσίες που προσέφεραν οι κοπέλες έναντι αμοιβής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πάλι πηγε να τα κουκουλωσει η τιμημενη ελληνικη αστυνομια και των εσωτερικων υποθεσεων.
    Ο βαψομαλλιας Χρυσοχουντιδης μαζι με Αδωνι-Χατζηδακη και την κυρα Μενδώνη του Λιγναδη, οτι χειροτερη εχει βγει μεταπολιτευτικα.

    Βρε ποκοπίκο αν δεν εσκαγε η βομβα στα χερια του Ξηρού, ακόμα θα τους ψάχνατε!

    Κουκουλωμα Λιγναδη, παρ’ ολιγον κουκουλωμα της 19χρονης

    ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!

  2. Η απολυτη σαπιλα σε ολο το μεγαλειο της.Αισχος !!

  3. ΑΝΤΕ ΚΑΙ Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗ…ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!! ΑΜΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ.

  4. Μπάτσοι και μνημονιακοί πολιτικοι, μπόλι, πορνεία, ναρκωτικά, εμβόλια και άλλα.

  5. ….ΜΠΑΤΣΟΙ-SS-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΒΙΑΣΤΕΣ….ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!….ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!!…Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

  6. Όλοι μέσα στο κύκλωμα είναι, μπάτσοι, πολιτικοί, αυτοί που εκδίδουν πορνοταινίες. Όλοι μπλεγμένοι. Σκ@τ@ στη κοινωνία σας, σάπιοι όλοι.

  7. Γεμάτο το internet με αγγελίες παράνομων οίκων ανοχής, ποιος καλύπτει αυτά τα κυκλώματα. Πως η αστυνομία δεν μπορεί να τους ανακαλύψει, ενώ οι απλοί πελάτες κλείνουν ραντεβού και συναντούν τις κοπέλες? Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί δεν βρίσκει τις αγγελίες, μήπως υπάρχει άνωθεν κάλυψη ?

  8. Τι βρώμα και δυσωδία στην κοινωνία. Ένας κατακλυσμός μας σωζει

  9. Έτσι εξηγείται η μπλούζα του Σειρηνάκη. Ο άλλος sweet sixteen… Αυτοί φέρουν επάνω τους όλα τα πειστήρια.

  10. Σε έναν κόσμο που διοικούν μασόνοι , ανώμαλοι, ερπετά και ο σατανάς ,
    τι περιμένεις ;;;

    Λέγε με φασίστα να μην αισθάνομαι συνένοχος .

  11. Μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο μπάτσος, αρκετοί βουλευτές είχαν επαφές με αυτές τις κοπέλες.
    Παρόλα αυτά η ΕΥΠ δεν έχει ξεκινήσει να μπαγλαρώνει την εγκληματική οργάνωση που κυβερνά.

Comments are closed.