ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Κοινοποίηση:
amerikaniki-presveia

Τρόμος στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής καθώς άγνωστος τηλεφώνησε για να αναφέρει πως έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε πρεσβείες!

Συγκεκριμένα τηλεφώνησε σε ΣΚΑΪ, Kontra και OPEN και ανέφεραν πως στις 11:30 θα σκάσουν τρεις βόμβες στις πρεσβείες των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Αιγύπτου.

Στα σημεία σπεύδουν κλιμάκια των ΤΕΕΜ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μαμα φοβαμαι βαλανε μπομπες! Λες να μας παρουνε τα…σκαγια? Ταμπον δε φοραω η δολια που να βρω φραγκα? !

  2. Ωρε κανανε μπουμ τελικα σεριφη Χρυσοχοιδη? Ποιον δουλευετε ρε αλκοολικε μπαγλαμα? Γιδια κυβερνατε και λαθρομαιμουδες? Μαλλον!

  3. βομβες απτα lidl που ποτε δν κανουν μπουμ…μαλλον η ιδια η αντιτρομοκρατικη τις βαζει με τον μητσοπακη να δινεις εντολες!

  4. Πέραν τούτου έχουμε 57% κατά μέσον όρο περισσότερους αστυνομικούς από τον αντίστοιχο των κρατών της Ε.Ε
    Το Λιμενικό ασχολείται με το να ” διασώζει” τους συρφετούς των αφροασιάτες εισβολείς, που έρχονται για να παρασιτίσουν και να καταστούν επιδοματούχοι με δωρεάν στέγαση και τροφή στις “δομές”.

  5. Οτιδήποτε λέει το κΥνοβουλευτικο καθεστώς και τα όργανα του οι νοήμονες ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ .
    Τους πιστεύουν μονον οι καθυστερημένοι γραικυλοι ψηφοφόροι τους .

  6. Τώρα λέει στην τηλεόραση ότι πήραν τηλέφωνο και για βόμβα στη βουλή. Εσκεμμένα πιστεύω ότι γίνονται αυτά. Ο στόχος τους είναι να τεθεί θέμα για την ενίσχυση της ασφάλειας τους με αστυνομικούς στρατό και με προηγμένα συστήματα ασφαλείας και καλά κατά της τρομοκρατίας (που θα πληρώσει το κράτος και θα χρεωθεί εμείς οι Έλληνες πολίτες) γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος κάποια στιγμή θα τους πάρει στο κυνήγι και θα τα κάψει όλα! Το θέμα είναι ότι για να φοβούνται έτσι θα έρθουν πολύ χειρότερα πράγματα στη χώρα μας και έχουν αρχίσει να φοβούνται… Αυτό το αναφέρω για να καταλάβουμε πόση δύναμη έχουμε γιατί ήμαστε πολλά εκατομμύρια κόσμος και στην πραγματικότητα έχουμε μεγάλη δύναμη και μας φοβούνται πάρα πολύ! Για αυτό άλλωστε μας έχουν κάνει ψυχολογικό πόλεμο και μας τραβάνε τα λουριά για να μην μπορούμε να πάρουμε ανάσα και να το συνειδητοποιήσουμε αυτό για να αντιδράσουμε σε όλα αυτά που μας επιβάλουν.

  7. Τώρα λέει στην τηλεόραση ότι πήραν τηλέφωνο και για βόμβα στη βουλή. Εσκεμμένα πιστεύω ότι γίνονται αυτά. Ο στόχος τους είναι να τεθεί θέμα για την ενίσχυση της ασφάλειας τους με αστυνομικούς στρατό και με προηγμένα συστήματα ασφαλείας και καλά κατά της τρομοκρατίας (που θα πληρώσει το κράτος και θα χορέψουμε εμείς οι Έλληνες πολίτες) γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος κάποια στιγμή θα τους πάρει στο κυνήγι και θα τα κάψει όλα! Το θέμα είναι ότι για να φοβούνται έτσι θα έρθουν πολύ χειρότερα πράγματα στη χώρα μας και έχουν αρχίσει να φοβούνται… Αυτό το αναφέρω για να καταλάβουμε πόση δύναμη έχουμε γιατί ήμαστε πολλά εκατομμύρια κόσμος και στην πραγματικότητα έχουμε μεγάλη δύναμη και μας φοβούνται πάρα πολύ! Για αυτό άλλωστε μας έχουν κάνει ψυχολογικό πόλεμο και μας τραβάνε τα λουριά για να μην μπορούμε να πάρουμε ανάσα και να το συνειδητοποιήσουμε αυτό για να αντιδράσουμε σε όλα αυτά που μας επιβάλουν.

Comments are closed.