ΤΡΟΜΟΣ!!! Βίντεο από επίθεση 7 σκυλιών σε φοιτήτρια στην πανεπιστημιούπολη

Κοινοποίηση:
ΣΔ Ω

Φοιτήτρια που περνούσε κοντά από τις κοινωνικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Βαν,  δέχτηκε επίθεση από 7 αδέσποτα σκυλιά.

Το προσωπικό ασφαλείας που εργαζόταν στην πανεπιστημιούπολη έσωσε τη φοιτήτρια, η οποία φοβήθηκε από τα σκυλιά που την περικύκλωσαν.

Τις στιγμές που τα σκυλιά επιτέθηκαν στην φοιτήτρια που κατάφερε να διαφύγει αλώβητη, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του πανεπιστημίου.

Τα επιθετικά σκυλιά θα μεταφερθούν στο καταφύγιο

Ο Αντίλ Αλλαχβερντί-προϊστάμενος του Τμήματος Υγειονομικών Υποθέσεων του Μητροπολιτικού Δήμου Βαν, δήλωσε στο πρακτορείο Αναντολού πως ομάδες βρίσκονται συνεχώς στο πεδίο για τη συλλογή επιθετικών σκύλων. Εξηγώντας ότι μετά το περιστατικό, μάζεψαν τα επιθετικά σκυλιά από την πανεπιστημιούπολη  ο Αλλαχαβερντί είπε: “Σίγουρα δεν αφήνουμε επιθετικά σκυλιά στους δρόμους. Μέχρι στιγμής έχουμε φέρει στο καταφύγιό μας 65 επιθετικά σκυλιά, εκ των οποίων τα 40 είναι πίτμπουλ. Οι ομάδες μας είναι συνεχώς έξω. Φτιάξαμε ξεχωριστή ομάδα για την πανεπιστημιακή περιοχή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πιάσαμε τα σκυλιά που επιτέθηκαν στην φοιτήτρια μας και τα φέραμε στο καταφύγιο. Μόλις ενημερωθήκαμε αμέσως αρχίσαμε εργασία στην περιοχή.  Αυτή τη στιγμή, οι ομάδες μας συνεχίζουν να εργάζονται ξανά στην ίδια περιοχή.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εκεί τα έπιασαν. Εδώ έχουμε τις άπλυτες αgάμητες των φιλοζωικών που δεν επιτρέπουν τίποτα.
    Με τους νόμους που έχουμε καλύτερα να καθαρίσεις το μιζοτάκι παρά να σκοτώσεις σκύλο.

Comments are closed.