ΤΡΟΜΟΣ! Αυτή είναι η “σκυλόφατσα” που φυλάει τον Νίκο Κοτζιά (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
kotzias-kriti708

Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών,Νίκος Κοτζιάς βολτάρει στο Παλαιό Φάληρο.
Ο αρχιτέκτονας της προδοτικής  “Συμφωνίας των Πρεσπών” Νίκος Κοτζιάς,έκανε την αγαπημένη και καθιερωμένη βόλτα του στο Παλαιό Φάληρο με τον σκύλο του, χωρίς να τον συνοδεύει κανένας άνδρας της προσωπικής του φρουράς, κάτι πολύ περίεργο καθώς ο ίδιος είχε αναφέρει ότι τον απειλούν .

pal 1 pal 2

Όπως διαβάζουμε στους καλούς συνάδελφους από το palaiofaliron.gr: 
“Ο Νίκος Κοτζιάς παρά τις επίμονες ερωτήσεις μας,δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την τρέχουσα επικαιρότητα και την Συμφωνία των Πρεσπών,η οποία σύντομα θα έρθει και στο ελληνικό κοινοβούλιο προς ψήφιση.
“Δεν θέλω να μιλάω πολύ” ,μας είπε και προσπάθησε να διατηρήσει την κουβέντας μας σε χαλαρό επίπεδο και γύρω από την μεγάλη του αγάπη για τους σκύλους. Όταν το palaiofaliron.gr του υπενθύμισε ότι τελευταία έχει μιλήσει αρκετά και ότι ήταν λαλίστατος μας απάντησε ότι “δεν μιλάω εγώ,μιλάει το ΠΡΑΤΤΩ.” Ο πρώην υπουργός εξωτερικών συνέχισε την βόλτα του μαζί με τον τετράποδο φίλο και όπως φάνηκε τον μόνο φύλακα του..

ΕΙΚΟΝΕΣ: palaiofaliron.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Βόμβα: Κάτοικος Φαλήρου ο 46χρονος δράστης της επίθεσης/ξυλοδαρμού στον διαιτητή Τζήλο – Ελέγχεται η σχέση του με εξωδιοικητικό παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ!

Comments are closed.