ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ; ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
FQJbLr9WQAgifTE

Αρκετοί άνθρωποι φαίνεται ότι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε διαφορετικούς σταθμούς του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ABC, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι πυροβολήθηκαν ή αλλιώς χτυπήθηκαν από θραύσματα σε πολλούς σταθμούς του μετρό κατά μήκος της γραμμής του τρένου «N» στο Μπρούκλιν το πρωί της Τρίτης.

FQJRYBaXoAIisyD

 

Λόγος γίνεται και για το ότι οι αρχές ανακάλυψαν αρκετούς μηχανισμούς που δεν είχαν εκραγεί στην περιοχή.


FQJeFzkXoAE1h64

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχουν δεχθεί πυρά τόσο μέσα σε συρμό του μέτρο όσο και στον σταθμό. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την τοπική αστυνομία. Το Associated Press αναφέρει και την ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών

FQJesioWYAQJMI7

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Οι Πολυπολτισμικες κοινωνίες της Δύσης υπό κατάρευση.Αμερικη U S A μια χώρα στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου ανάμεσα σε λευκούς και μαύρους πλούσιους κ φτωχούς απλά είναι θέμα χρόνου να γίνει το επόμενο όπως με το Φλόιντ.
    Αγγλία έχει γεμίσει ξένους και οι Άγγλοι βρίσκονται στην επαρχια όπου οι μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας κ ο στρατός εκπαιδεύει τους Άγγλους για πόλεμο στις πόλεις.
    Γαλλία είχε γίνει Αφρικανική αποικία περπατάς και βλέπεις παντού ξένους και μουσουλμάνους.
    Η δυτικοιουδαικη Δύση χρεωκοπημενη στους Ιουδαίους και οι Χριστιανικες διαβρωμένες από τους Ιουδαίους Αγγλοσάξονες κοινωνίες υπό κατάρευση οικονομική και κοινωνική.
    Ελλάδα μια από τα ίδια.Αθηνα Πακιστάν

  2. Αμερικανικη σχεδον καθημερινοτητα…..μετρο, γυμνασια λυκεια, μπαρ, παρτυ, σουπερμαρκετ…. το κακο ειναι οτι κανανε εξαγωγη αυτων των καταστασεων και στους….συμμαχους τους με τη πολυ…..δημοκρατια σαν την ψωροκωσταινα!

  3. ΣΥΝΕΒΗ ΝΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΤΗ ΕΛΕΘ=ΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ/ΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑ ΟΛΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΟ.

  4. Οι Ρώσοι τα κάναν γιατί τους δευσμευσατε τα λεφτα νεοταξιτες…αυτά που κάνατε στην Γιουγκοσλαβία σκατοαμερικανοι που διαλυσατε έναν λαό στο Ιράκ και παντού στον κόσμο έχει αυτά τα αποτελέσματα ένας λαός ζώα …

  5. Θα κατηγορήσουν τους ρωσους τώρα γιατί έτσι έκαναν πάντα

  6. Πιο στημένο πεθαίνεις.
    Μετά το 9-11 μόνον τρόμο με στημένο τους πουλάνε.
    Συνέχεια τα ίδια από τους ίδιους.

  7. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

Comments are closed.