«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» από τον ΧΟΥΛΙΑΡΑ…«Ή πάμε για εκτόνωση ή πάμε για μεγαλύτερο σεισμό…» Τι λέει στην ανάρτηση του…

Κοινοποίηση:
1

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο γνωστός σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας εξέφρασε την άποψή του για την σεισμική ακολουθία μετά τα 5,1 Ρίχτερ που ταρακούνησαν την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως έγραψε ο κ. Χουλιάρας: «2 σενάρια υπάρχουν. Ή πάμε για εκτόνωση ή πάμε για μεγαλύτερο σεισμό. Μόνο ο χρόνος και η καταγραφή της ακολουθίας θα το δείξουν αυτό και κανένας βιαστικός άνθρωπος».

Ερωτώμενος από χρήστη του Facebook για το πιο ενδεχόμενο είναι πιο πιθανό, ο κ. Χουλιάρας έγραψε: «το πρώτο».

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο κ. Χουλιάρας έγραψε: «Πλούσια την πρώτη ώρα η ακολουθία και μετά τον 4,4 φαίνεται να μειώνεται η δραστηριότητα, είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα και πρέπει να περιμένουμε και με ψυχραιμία να λάβουμε τα συνηθισμένα προληπτικά μέτρα, στερέωση αντικείμενων, υλικών κτλ Όπως διαπιστώσαμε πάλι οι τηλεπικοινωνίες είχαν τεράστιο πρόβλημα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ!!!!! ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Η ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!!! ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ!!!!!

  2. Οπως λεγανε και στο χωριο μου, ” η θα βρεξει, η θα χιονισει, η καλο καιρο θα κανει.

  3. Καλησπέρα σας .Είναι πολύ σοβαρή η σκέψη που κάνω, αλλά σας παρακαλώ διαψεύστε με.

    Είναι δυνατό να προβλεφθεί με βεβαιότητα ένας σεισμός; Έχει αποδειχθεί πως δεν είναι εφικτό.

    Στην Κίνα, μελετούν συμπεριφορές ζώων, για να προβλέψουν το φαινόμενο. Εγώ όταν ήμουν μικρός είχα μια γάτα στο σπίτι μου. Λίγα λεπτά πριν γίνει σεισμός, περπατούσε με λυγισμένα πόδια πάνω τις καρέκλες της τραπεζαρίας και μόνο εκεί…Με το σώμα της καλυμμένο από το τραπέζι. ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ 10-15 λεπτά αργότερα…μικρός η μεγαλύτερος.
    Είναι τρομακτικό πραγματικά και συνολικά απαράδεκτο να “σκοτώνονται ” μεταξύ τους “επιστήμονες” σεισμολόγοι(!!!!) , να επιδοτούνται με χρήματα από το Ελληνικό δημόσιο,να ζουν ουσιαστικά από αυτό, να βιοπορίζονται, να πληρώνονται από εμάς όλους, με τρελά κονδύλια, για να μας πουν, ότι “…..ή πάμε για σεισμό, ή πάμε για εκτόνωση….” Τι λέτε ρε σεις? Πρέπει να είσαι δόκτωρ σεισμολόγος(!!) για να κάνεις τέτοια δήλωση???? Τι πίνουν αυτοί που τους επιχορηγούν? Τι σανό τρώνε η…πόσο δυνατές γνωριμίες έχουν για να δίνουν έστω και ένα κέρμα σ αυτούς για να κάνουν τέτοιες δηλώσεις?

    Προτιμώ να μην τους βγάζουν στα κανάλια ΜΕΤΆ από ένα σεισμό…Αν είναι επιστήμονες και διεξάγουν σοβαρή έρευνα που έχει αποτελέσματα, να βγουν με αυτά τα αποτελέσματα ΠΡΙΝ γίνει ο σεισμός.Αλλιώς είναι κοινοί συκοφάντες και απατεώνες που διαφημίζουν την υποτιθεμένη δουλειά τους,κατόπιν εορτής….έτσι,τρομάζουν τον κόσμο,αλλά….μάλλον αυτό είναι το ζητούμενο….o tempora, o mores….

    παρακαλώ δημοσιεύστε το…..

Comments are closed.