ΤΡΟΜΕΡΗ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ MEGA ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΧΟΥ – ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ “ΠΟΥΛΑΝΕ” ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΑΣΟΚΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΕΛΗ; ΕΚΘΕΤΗ ΚΑΙ Η “ΦΙΛΗ” ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΕΖΑΣ ΜΑΡΕΒΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Κοινοποίηση:
mixos

Μπορείτε κύριε Μαλέλη να μας απαντήσετε στο ερώτημα “από πότε τα κανάλια της διαπλοκής, “πουλάνε’ υπεράσπιση σε δικαστικούς λειτουργούς”;

Η κωλοτούμπα του MEGA ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, αφού η Άννα Κανδύλη βγήκε στην ψύχρα και μαζί με την “τρόφιμο” του Μαξίμου, Κατερίνα Παναγοπούλου, δικαιολόγησε την Εισαγγελέα που ζήτησε την αθώωση του Ηλία Μίχου για τον βιασμό της 12χρονης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕGA ……………………………TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΑΚΙΑ……..

  2. To mega ειναι καναλι παιδεραστων. Θυμηθείτε λιγο τον τροπο που εκανε το ρεπορταζ για το θεμα οταν εσκασε. Εμενα μου ερχεται ακομη αναγουλα απο τα ρεπορταζ του mega τοτε.

  3. Η Παναγοπούλου ήταν και το αμόρε του Γρηγόρη του υποκλοπέα που το έπαιζε γκόμενος και έτρεχε και πίσω απο την Μπάγια η οποία των έφτυσε για εναν γύφτο δηθεν επιχειρηματία. Σαβούρες….

  4. Κυριε Μαρινακη εισαι περηφανος για αυτους τους “δημοσιογραφους” που εχετε στο καναλι σας και τη γραμμη που ακολουθειτε?Μου αρεσει που κανετε και τον ευεργετη στους φτωχους αλλά η προπαγανδα υπερ του καθεστωτος των παιδοβιαστων καλά κρατεί!

  5. Τον Μίχο τον πάνε για αθώωση για να μη δώσει τα ονόματα των κουστουμάτων νουδούληδων που πήγαιναν με το κοριτσάκι.Σίγουρα θα ναι και υπουργοί.Τί ψηφίσατε ρε μακάκες;Ανώμαλους και παιδοβιαστές;Α να χαθείτε από ξαφνικίτιδες

  6. Bασω πάνταζη ξεφτίλα έγινες ξέρουμε ότι είσαι νέα Δημοκρατία ουστ από τους εθνικιστές

  7. Η νέα Δημοκρατία νέα πεδεραστια έδωσε εντολή να τον καθαρίσουν πολύ απλά γιατί αν άνοιξη η πόρνη το στόμα της όλοι οι πολιτικοί θα εκτεθούν πόσο ανώμαλοι ειναι

  8. Σαπια κρεατα Εαν δεν επεμβει εγκαιρως καποιος δεν μας σωζει τιποτε απο την κατρακυλα που εχουμε παρει σαν κρατοςΜποχα παντου

  9. χα χα χα .Αρε Πουτιν δε ριχνεις 3 η 4 πυρηνικα εκει στο Ελλαδισταν να τελειωνουν ολα. Μπας και το παμε απο την αρχη και οσοι γλυτωσουν σε 50 χρονια να τα φτιαξουν αλλιως. Δεν υπαρχει λυση δυστοιχως.Ο Παπαδοπουλος τους πηγε με το γαντι ο χαζος. Τους λυπηθηκε γιατι τον ξεγελασαν οτι δεν ειναι απειλη αυτοι και τα παιδια τους. Αν τους κρεμαγε ολους οικογενειακως δεν θα ειχαμε τωρα τιποτε απο ολα αυτα.Ουτε θα ειμασταν αναγκασμενοι να παρακαλαμε τον Πουτιν.

  10. Ποσό ποιο χαμηλά ν πέσουν τ Άθεα δημοαιογραφακια πουλημένα οοολα στν Εξω απο δώ ,,,σιχαματα ανθέλληνικα σκουπίδια

  11. Μάλλον από ότι φαίνεται η εισαγγελέας της έδρας πήρε εντολή ανωτερων με ανταλλάγματα να αθωώσει τον εγκληματία Μίχο Που από ότι φαίνεται ο Μίχος γνωρίζει ονόματα τρανταχτά που πηγαν με το κοριτσάκι και αναγκαστικά πάνε μα κλείσουν την υπόθεση Ο Μίχος και η παρέα του δεν είναι χαζοί Για να μην δολοφονηθούν στις φυλακές η κάπου άλλου έχουν κλειδώσει τα ονόματα βιαστών και έτσι όλα θα ξεχαστούν αναγκαστικά Αυτή είναι η Ελλάδα της απάτης και διαφθοράς

  12. Ολοι αυτοι που ειναι μεσα στο κολπο αυτο οταν θα δικαστουν απο τον Θεο τοτε θα καταλαβουν τι εστι δικη.Τωρα χαιρονται το χρημα αυριο θα κλαινε με μαυρο δακρυ.Ολες οι αδικιες και κυριως αυτη η τοσο αισχρη που μεσα εχει παιδι ολοι αυτη η σαπια σκουλικιασμενη αλυσιδα θα τους πνιξει.Τιποτα δεν μενει ατιμωρητο απο τον Θεο!

    1. Εσύ μ, εκνευρίζεις Αστον το Θεό καλά τη βρέσκει εκεί πουν κάθεται. Εδώ στη Γη τι κανει; Αν ηταν πανάγαθος και παντελεήμων θα δήλωνε την παντοδυναμία του και την ελεημοσυνη του εδώ κάτω στη γή, και όχι στον ουρανό και τρέχα γύρευε. Πως αφηνει τα πλάσματά του να υποφέρουν; Αρα είναι κακούργος ,ανελεήμων όπως ακριβώς τον περιγράφει η Παλαια Διαθήκη.

  13. Η εισαγγελέας περνάει το νόμο της Σαρια στη Ελλάδα. μέχρι εχτές λέγαμε τις μουσουλμάνους βιαστές επειδη μπορούσαν να παντρευτούν ανήλικα κορίτσια. Προσέξτε. .να παντρευτούν όχι να βιάσουν και να τα ωθήσουν στην πορνεία και εδώ η εισαγγελέας θεωρεί ευρωπαϊκό πρότυπο όχι μόνο να διαπράττει εξουαλική πράξη με ανήλικο αλλά και την εκδόσει σε πορνό σάιτ έναντι αμοιβης . Ουαου !! Ούτε οι μουσουλμάνοι του Ιράν τέτοια αντίληψη !!

  14. O εισαγγελέας πρέπει να μπει φυλακή .Κάθε πράξη με ανήλικη κάτω των 16 χρόνων είτε με βία είτε χωρίς είτε με συναίνεση είτε χωρίς είναι ΒΙΑΣΜΟΣ ..ανατρέπουν το σύνταγμα και δεν μιλάμε εδω για ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά για βιασμό ενός παιδιού ..άρα το επόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης είναι ότι αν κοριτσάκι θέλει στα 12 να πηγαίνει με την θεληση του με ενηλίκους δεν υπάρχει βιασμός αλλά είναι κοινή συναινέσει συνεύρεση .. Welcome to Greek Thailand. Να δεις τώρα τουρισμό ..όλος ο παιδοφιλος τουρισμός από την Μπανγκόκ θα μεταφερθεί στη Αθήνα .Εύγε. .περήφανοι έλληνες!!!

  15. Ε ρε κοροϊδία που τρώνε οι Έλληνες καταναλωτές

  16. Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Όλα τα σάπια, ανώμαλα, ανήθικα, άτομα μια μεγάλη παρέα που ζουν μια χαρά, δουλεύουν την κοινωνία μιας και η πλειοψηφία των ηλίθιων νεοελλήνων τους δίνει εξουσία κάθε μορφής. Μόνο απ’το υγιές κομμάτι του λαού μπορεί να αλλάξει κάτι αν πράξει τα δέοντα ή από κάποιον που θα ξεπηδήσει απ’το στράτευμα και θα ισιωσει τα πάντα. Έτσι διδάσκει η ιστορία μας.

Comments are closed.