ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ -ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
sarakis-2048x1365

Καταγγελίες-«φωτιά» έκανε στη για το μονοπώλιο στη διανομή του Τύπου ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης.

«Η Επιτροπή Ανταγωνισμού και η Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς είναι θεμελιώδεις αρχές για τα οργανωμένα κράτη» σημείωσε ο βουλευτής στην αρχή της ομιλίας του, τονίζοντας ότι «όταν έχουμε οικονομικά συμφέροντα, έχουμε και αθέμιτες πρακτικές» τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίζουν οι Αρχές για το δημόσιο συμφέρον.

«Επικρατούν κανόνες ζούγκλας στην αγορά και μάλιστα με όρους μαφίας από τους επιχειρηματίες» τόνισε ο βουλευτής σημειώνοντας: «Σε μια εποχή που η αισχροκέρδεια, η ακρίβεια και τα μονοπώλια είναι κυρίαρχα στην ελληνική αγορά, απαιτείται η Επιτροπή Ανταγωνισμού να πάρει θέση και να έχει δράση για να επαναφέρει τη νομιμότητα». 

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Ελ. Λύσης ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Ιωάννης Λιανός, πρέπει να παρουσιαστεί στη Βουλή, μετά τις πληροφορίες για «δυσαρμονία στις σχέσεις του με την κυβέρνηση» και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πολύ σημαντική καταγγελία αυτή του Μακελειό!!
    Απο ότι Φαίνεται η κυβέρνηση με κάθε τρόπο προσπαθεί να διαλύσει και να φιμωσει τελείως όλες τις εφημερίδες και websites που μάχονται για την αληθινή ενημέρωση και που έχουν αναδείξει σημαντικά σκάνδαλα των κυβερνήσεων που έχουν φέρει την χώρα σε αυτή την κατάσταση.

    Τον ίδιο πόλεμο κάνουν και σε άλλες γνωστές εφημερίδας και ειδησεογραφικά δίκτυα websites. Ενωθείτε σε κοινό μέτωπο και Ρίξτε τους!!! Γιατί μόνο εσείς μπορείτε τελικά βγάζοντας τα άπλυτα στη φόρα!!

    Συγχαρητήρια κύριε Σαράκη για άλλη μια φόρα για τον αγώνα που κάνετε με μόνο σκοπό την αληθινή δικαιοσύνη για τον ελληνικό λαό και για την πατρίδα μας!!

  2. «Η Επιτροπή Ανταγωνισμού και η Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς είναι θεμελιώδεις αρχές για τα οργανωμένα κράτη» …κατ’ αρχήν πρόκειται για πολυμελή διοικητικά όργανα και κατά δεύτερον οι διοικητικές πράξεις που εκδίδουν προσβάλλονται ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων ειδικά ενώπιον του ΣτΕ

Comments are closed.