ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΧΙΟ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ!!! Το βρωμερό πολιτικό σκηνικό των εκλογών και οι γιαλαντζί δημοσκοπήσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
im_anatreptiko_22-05-2023

Δείτε τι ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγινε απόψε στο Ανατρεπτικό Δελτίο του Alert TV που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καψαμπέλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τα ηχητικά ντοκουμέντα που λεει ο κ Σπίνος γιατί δε τα βγάζει ο κ Βελόπουλος και περιμένει να τα βγάλει ο κ Τσίπρας ή ο κ Ανδρουλάκης ;

  2. Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΙΑ

  3. Είσαστε, μια φωνή αισιοδοξίας, μακάρι … Βλέποντας,ομως στην καθημερινότητα την αποκτήνωση και τον εκχυδαϊσμό του μέσου νεοέλληνα , όπως τον κατάντησαν (ολοκληρωτικό ζόμπι εν έτει 2023), αδυνατω να ελπίζω,πλέον, σε θαυματα…

  4. αυτα τα ηχιτικα ντοκουμεντα που λετε οτι και εσεις εχετε γιατι δεν τα δινετε σε καποιον στο εξωτερικο να τα βαλει στο τικ τοκ η στο youtube

  5. Μήπως γίνουν αυτά που έλεγε ο Λιακόπουλος, ότι οι πόλεις θα ερημώσουν και θέλουν τα νησιά μας για να μείνουν όταν οι πόλεις είναι ακατοίκητες; Πάντως στην Αποκάλυψη λέει ότι στα έσχατα άλλα νησιά θα συρρικνωθούν, άλλα θα εξαφανισθούν.

  6. Περιμένω τις εκλογές στην Τουρκία για να δω αν επιβεβαιωθούν οι προφητείες των δήθεν αγίων τους. Οι άγιοι είναι οι δίκαιοι, γιατί ο Κύριος μισεί την αδικία, και αυτοί βρίσκονται μέσα στον κόσμο. Τους χρησιμοποιούν για να προσελκύουν τα ζώα. Οι μόνες προφητείες που παραδέχομαι είναι της Παλαιάς Διαθήκης. Από την άλλη δεν ξέρω αν μας συμφέρει να μείνει ο Τούρκος στην εξουσία.

  7. Τί δουλειά έχεις ρε τράγε να παρεμβαίνεις στα πολιτικά δρώμενα του τόπου; Με ποιο δικαίωμα; Έχεις εξουσία από τον Θεό; Τον ψεύτικο Θεό; Τον Σατανά; Σκουλήκι, δεν ντρέπεσαι να υπερασπίζεσαι τον δολοφόνο και τον παιδεραστή; Καταραμένος να είσαι από τον Θεό τον Ζώντα. Χρησιμοποιείτε το όνομα του Αληθινού Θεού προς όφελος του Σατανά. Καλά έκανε ο Προφήτης Ηλίας και σας κατέσφαξε, ιερείς των ειδώλων. Εξαιτίας σας βλασφημείται το όνομα του Θεού στη γη.

  8. Συμφωνώ με τον κύριο Σπίνο και τον κύριο Χίο. Ο Βελόπουλος είναι η μόνη πατριωτική φωνή. Και ντύνεται πιο ωραία απ’ όλους. Δεν εννοώ τα κοστούμια, το casual ντύσιμο.

  9. Συμφωνώ με τον κύριο Χίο. Ο Κατρούγκαλος ήταν βαλτός, επίτηδες είπε αυτά που είπε. Ο αριστερός είναι σκυλάκι του βρυκόλακα, φαίνεται από τις φωτογραφίες. Βέβαια, αυτοί ως ανεπάγγελτοι ενδιαφέρονται μόνο για την επιβίωσή τους εις βάρος μας. Σωστά, διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις. Τον Αντωνιάδη γιατί τον κυνήγησαν;

  10. Το καλύτερο δημοσιογραφικό δίδυμο. Αν ο κύριος Χίος ξανακάνει τηλεόραση να κάνει εκπομπή με τον κύριο Σπίνο.

  11. Μας γλεντάνε ακόμη και οι Αλβανοί. Τελευταία χώρα στον πλανήτη μάς κατάντησαν τα αιμοβόρα κτήνη. Πες τε και για τα εξακόσια εξήντα εκατομμύρια που χάρισε σε φόρους το κάθαρμα ο Θεοχάρης στον βρυκόλακα Βαρδινογιάννη για να τα φάει η κωλόγριά του στα μπότοξ και τα τεκνά.

  12. Σωστά κύριε Χίο! Ο νονός του Κόπολα έγινε νονά. Η σκατόγρια κινεί τα νήματα της βρωμοοικογένειας.

  13. Σωστά είπε ο καθηγητής. Χαχαχα! Ο ναρκέμπορος το παίζει Χίτλερ κάνοντας εκθέσεις ζωγραφικής.

  14. Πεντακόσια δισεκατομμύρια για το ξεπούλημα του Αιγαίου;
    Θα τρώνε με χρυσά κουτάλια δέκα γενιές μετά από αυτούς. Θέλουν εκτέλεση στα τρία μέτρα.

  15. Έτσι και δεν βγει ο καριόλης σίγουρα θα του την ανάψουν αυτοί που τους χρωστάει. Θα μείνουν τα φράγκα στη γριά να τα φάει με τα τεκνά. Έχεις και παιδιά ηλίθιε, δεν θα τα λυπηθούν αυτοί που θέλουν τα λεφτά τους για τις βρώμικες υπηρεσίες τους.

  16. Σωστά είπε ο κύριος Χίος, ο μπούτιας είναι πονηρός, θέλει να κρατήσει το ηχητικό για τις δεύτερες εκλογές αν αποτύχει στις πρώτες. Επίσης το κωλόσογο θέλει να τα παίρνει από παντού αλλά οι άλλοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν στις αυτές μεγαλειότητές τους.

  17. Σωστά είπε ο κύριος Σπίνος, αφού οι δημοσκοπήσεις τού δίνουν προβάδισμα και υποτίθεται θα βγει με αυτοδυναμία γιατί θέλει συγκυβέρνηση; Γιατί θέλει τους άλλους δύο συνένοχους, είναι μεγάλο το ξεπούλημα και δεν θέλει να πάρει την ευθύνη μόνος του.

Comments are closed.