ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ – Κλωτσάει τη σημαία της Παλαιστίνης και εκείνη…”σκάει” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
explosion

Συγκλονιστικά πλάνα κατέγραψαν τη στιγμή που ένας έφεδρος του Ισραηλινού Στρατού εκτός υπηρεσίας τραυματίστηκε όταν προσπάθησε να κλωτσήσει μια παλαιστινιακή σημαία προτού πυροδοτήσει μια παγίδα-βόμβα στη Δυτική Όχθη.

Ο άνδρας, φέρεται ότι είναι 25 ετών και ονομάζεται Israel Levy, συνελήφθη από την κάμερα να προσπαθεί να αφαιρέσει τη σημαία κοντά στον οικισμό Kochav Hashahar στη Δυτική Όχθη.

Πλάνα που κοινοποιήθηκε στο X, πρώην Twitter , δείχνει τον άνδρα να εισβάλλει μέσα σε ένα κατάφυτο χωράφι καθώς βάδιζε προς μια μοναχική παλαιστινιακή σημαία που είχε στηθεί στη μέση του λιβάδι.

Καθώς σκοντάφτει πάνω από ένα κούτσουρο και σκαρφαλώνει στο μικρό λόφο, φαίνεται να πλησιάζει την πράσινη, άσπρη, κόκκινη και μαύρη σημαία, χωρίς να γνωρίζει την προφανή παγίδα που βρίσκεται στη βάση.

Ο άνδρας προχωρά να κλωτσήσει τον στύλο με δύναμη και μέσα σε δευτερόλεπτα πυροδοτείται μια έκρηξη, που τον στέλνει να πετάξει προς τα πίσω καθώς μια πορτοκαλί λάμψη εκπέμπεται από το σημείο.

Ένα πυκνό σύννεφο καπνού καταβροχθίζει τον άνδρα που εξαφανίζεται από τα μάτια του, καθώς τα συντρίμμια πετιούνται σε όλο το χωράφι από τη δύναμη της έκρηξης.

Φαίνεται ότι μια γυναίκα τράβηξε τη σκηνή από τη θέση του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου, αλλά παραμένει μέσα στο όχημα για όλη τη διάρκεια του βίντεο καθώς κινηματογραφεί το σωρό καπνίσματος στη μέση του γηπέδου.

Άλλοι επιβάτες μέσα στο όχημα ακούγονται να λαχανιάζουν και να φωνάζουν καθώς δεν φαινόταν να υπάρχει κανένα σημάδι από τον άνδρα αφού τον πέταξαν στο πάτωμα.

Μετά από λίγες στιγμές, ο άνδρας δεν φαίνεται να δραπετεύει από την έκρηξη στα πλάνα, αλλά σύμφωνα με τοπικές αναφορές, νοσηλεύτηκε στο σημείο για ελαφρά τραύματα και αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο/Η Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, Κύπρος κατεχόμενα, τουρκοχώρια, κέντρα λαθρο λέει:

    Ερώτηση: θα μπορούσε να γίνει με την Ελληνική σημαία ή και με σταυρούς;

      1. Το ισραήλ έκλεψε την περιοχή από τους Παλαιστινίους που είναι εκεί από την αρχαιότητα,ενώ οι δικοί σου ήταν διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο και ζούσαν ως παράσιτα

Leave a Response