ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! Άνδρας σέρνει από το λαιμό γυναίκα και την βιάζει στη μέση του δρόμου

Κοινοποίηση:
newyork

Μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άγνωστο που της πέταξε μια ζώνη στο λαιμό και μετά την έσυρε το αναίσθητο σώμα της πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και τη βίασε!

Η επίθεση σημειώθηκε την 1η Μαΐου καθώς το 45χρονο θύμα περνούσε από το Νότιο Μπρονξ.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα περπατούσε κοντά στην East 152nd Street και την Third Avenue γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε από πίσω της.

Ο άνδρας τοποθέτησε μια ζώνη γύρω από το λαιμό του θύματος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, πριν την επιτεθεί σεξουαλικά, ανέφερε το NYPD.

Το βίντεο παρακολούθησης δείχνει τη γυναίκα να περπατά μπροστά από τον επιτιθέμενο της, ο οποίος είχε δέσει ένα λευκό πανί γύρω από το κάτω μισό του προσώπου του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Όσα μ@λ#κισμενα δίποδα ψηφίζουν τόσα χρόνια όλα αυτά τα κ@θικι# που μας φέρνουν μέσα στη χώρα ότι ανώμαλο λαθροσκουπιδι υπάρχει, εύχομαι να τους πέτυχει ένας τέτοιος στο δρόμο ή ακόμα χειρότερα στα παιδιά τους!!! Ζώα! Όταν θα ξυπνήσουν θα είναι αργά! Η Ελλάδα θα έχει βιαστεί μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!

  2. Ηθελα ναξερα αυτος που τραβαει το βιντεο δεν ηξερε να του πεταξει κανενα μπουκαλι στο κεφαλη μπας και τον εδιωχνε ,

    1. άνθρωπε μου από κάμερα ασφαλείας στο κτίριο είναι το υλικό και ο τύπος το βλέπει την επόμενη μέρα από το καταγραφικό …δεν ήταν εκεί live 3.00πμ προφανώς

  3. πόσα τέτοια έχετε ακόμα να ζήσετε
    θα βλέπετε τις γυναίκες και τις κόρες σας
    να τις βιάζουν στον δρόμο και στα πεζοδρόμια ή ακόμα και μέσα στα σπίτια σας
    αυτοί οι κακομοίρηδες/κατατρεγμένοι λαθραίο-παράνομοι (πρόσφυγες στην φαντασία τους και μόνο) / μετανάστες και δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι γιατί θα φοβάστε μην σας πουν φασίστες και ρατσιστές
    κανείς σας δεν είναι ασφαλής όπου και αν βρίσκεται αν δεν βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει και λάβετε τα απαραίτητα ακόμα και ακραία μέτρα αν χρειαστεί.

  4. πιθηκοειδές και η φωτό του και περιγραφή τι φοράει είναι διαθέσιμη μαζί με το βίντεο στη σελίδα της αστυνομίας στο τουιτερ

Leave a Response