ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΟΧΟΥΛΑ. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠ. ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ‘Η ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ;

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα της κακοκαιρίας πάνω από τη χώρα και η ισχυρή καταιγίδα που πλήττει την Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (26/1) έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Με αναμμένους τους φακούς των κινητών τηλεφώνων τους έδωσαν εξετάσεις σήμερα Πέμπτη (26/1) οι φοιτητές και οι φοιτήτριες στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, καθώς σημειώθηκε διακοπή ρεύματος την ώρα που οι φοιτητές έγραφαν μάθημα.

Σύμφωνα με καταγγελία της Πανσπουδαστικής ΚΣ στα Δ.Σ των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας «στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ήταν σήμερα αδύνατο ακόμα και το να μπεις ή να βγεις από το Ίδρυμα εκτός αν είχες φουσκωτό.

Στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ οι φοιτητές έδωσαν μάθημα με φακούς από τα κινητά τους επειδή κόπηκε το ρεύμα”.

Κάθε χρόνο τα ίδια! Φτάνει πια! Εν μέσω εξεταστικής χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες δεν κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή τους, επειδή απλά ….έβρεξε» αναφέρεται στην ανακοίνωση, απαιτώντας:

Να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης για όσους φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν σήμερα στα μαθήματα τους λόγω των καιρικών συνθηκών και
αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις σπουδές ενίσχυση των υποδομών και αντιπλημμυρικά έργα μέσα και γύρω απ’τα Ιδρύματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Η Κούλα διδάσκει ιστορία, αφιερωμένο σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του κρυφού σχολείου.
    Συγχρόνως κάνουμε την προβλεπόμενη οικονομία στην ενέργεια.
    Μην το ξεχάσω: Κούλη πουσταρα γαμιεσαι.

  2. ΑΙΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ!!!

  3. Βροχούλα; Μέσα σε 2 ώρες έπεσε η η βροχή ενός μήνα

  4. Κυρ_κωτσο ρίξε μια ματια να δεις αν έρχομαι ρε .
    Η πολιτεία έκανε το καθήκον της ……
    Κάτι τσόφλια σαν και σένα κατέστρεψαν τον τόπο .
    Ελπίζω μόνο να έκανες το δηλητήριο και να μην προλάβεις να ξαναπάς στην κάλπη .

  5. Έβριζαν και κορόιδευαν τους ζαιους οι ΝουΔουλες προεκλογικά και τα έχουν κανει πιο πουτ@ν@ κι απο τριτοκοσμικη χώρα.

    1. 104 ψημένους 20 χλμ έξω από την Αθήνα δεν έχουμε πάντως.

  6. Ούτε στην Ουγκάντα αυτό με τους φοιτητές,μην σου πω στην Ουγκάντα πιο οργάνωση θα υπάρχει.

  7. Τα αντιπλημμυρικά έργα;…που είναι;;;;που ναι η μπαλλααααα;οεεεοοοοο που ναι η μπαλλααααα;που ναι η μπαλλααααα,οεεοοο που ναι η μπαλλα….λοιπόν τα αντιπλημμυρικά μαθαίνω ότι αυτή τη στιγμή είναι ….αυτό μακετο;;;;

  8. να θες να πας στην σχολή να ακούσεις για τον Μαρξισμό, τις αλλαγές φύλου, τον αντιφασισμό, την μετανάστευση, το Ισλάμ και τα εμβόλια που πρέπει να κάνεις και να μην μπορείς…..πώς θα γίνεις υπεύθυνος πολίτης χωρίς αυτές τις βασικές γνώσεις;;;;;;;;

  9. ο ψυχανωμαλος mr bean του μξμου τώρα θα σας κάνει όλα τα χατίρια……….
    μόνο τοτρυπημα ήθελε από σας κ.τίποτα άλλο.
    τα τσιμπηματικα κέντρα όμως στην εντέλεια. αστραφταν κ. σε χρόνο dt.

  10. …με μια βροχούλα διαλύθηκαν όλα, δηλαδή αν είμασταν πάνω σε βουνό τί θα κάναμε? ντροπή τους να φτιάξουν υποδομές τι παράγκες είναι αυτές που βάζουν τη νεολαία να σπουδάσει… έχουν δει τα πανεπιστήμια πως είναι στο εξωτερικό?

  11. Θα έπρεπε να ντρέπονται οι φοιτητές. Έπρεπε να μείνουν στα σπίτια τους. Έτσι και αλλιώς το μάθημα δεν το περνούν. Η κυβέρνηση έκανε το χρέος της και για άλλη μια φορά έστειλε μήνυμα μέσω της πολιτικής προστασίας. Προειδοποίησε το αντιδραστικούς πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Comments are closed.