ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ – ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ; ΥΒΡΙΣ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ: «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Κοινοποίηση:
6167114

Τη στιγμή που το τσιμέντωμα του τόπου της τραγωδίας αποτελεί αναντίρρητο γεγονός, με την κυβέρνηση να αποφεύγει εδώ και μήνες να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για τους λόγους που οδήγησαν στο πιο γρήγορο «έργο» του επιτελικού κράτους, ο Άκης Σκέρτσος χαρακτήρισε θεωρία συνωμοσίας το μπάζωμα, προσβάλλοντας τους συγγενείς των θυμάτων που καταγγέλλουν πως υπολείμματα των νεκρών βρίσκονται ακόμα πεταμένα σε χωράφια.

O υπουργός Επικρατείας παρέθεσε από το βήμα της Βουλής τα δέκα ψεύδη που -κατά την άποψή του- διατυπώνονται στον δημόσιο διάλογο με φόντο την τραγωδία των Τεμπών. Το δεύτερο εξ αυτών αφορούσε την αλλοίωση του τόπου της τραγωδίας, κάτι που συνιστά αυτούσιο αδίκημα. «Δεύτερο ψέμα, το δήθεν μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος» είπε και πρόσθεσε πως «είναι θεωρία συνωμοσίας που επιμένει να αγνοεί τον ανθρώπινο παράγοντα», εννοώντας τις ευθύνες του μοιραίου σταθμάρχη και των νεκρών μηχανοδηγών.

Επιπλέον, ψέμα έκρινε και την κυβερνητική χειραγώγηση με το χαλκευμένο ηχητικό, ενώ αίσθηση προκάλεσε ότι χαρακτήρισε τη σιδηροδρομική τραγωδία κυβερνητική «αστοχία», εξισώνοντάς την με τις υποκλοπές και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων. Επίσης, ο κ. Σκέρτσος ενώ ισχυριζόταν πως η κυβέρνηση προασπίζεται το κράτος δικαίου, περιέγραψε ως «ακτιβισμό και εισπήδηση της ελληνικής δικαιοσύνης» την προσπάθεια της ευρωπαϊκής εισαγγελίας να χυθεί φως στο έγκλημα των Τεμπών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Ο συγκεκριμενος ειναι αντε γεια! Κουλαρα να τον χαιρεσαι! …εξαιρετικη πασοκειος μεταγραφη οπως και του χρυσοχοιδη! Καλα ο καρατζαφυρερ με τα..πουλαιν του δεν σε συμβουλευουνε?

  2. Οσο έχουν απέναντί τον συγκεκριμενο γελοίο λαό δν εχουν προβλημα ,

  3. Αντί να είναι σεμνοί & ταπεινοί, αυτοί τα έκαναν χειρότερα από ότι ήταν.
    Οι Πολίτες δεν νοιάζονται αν η Αντιπολίτεση κερδίσει κάτι από την Μομφή κατά της Κυβέρνησης του Μητσοτάκη.
    Αυτό που παρακολουθούν ξεγύμνωσε ολοσχερώς όλη την ΝΔούλα & τις μεμπτές πράξεις των άμεσα υπευθύνων, των συνεργατών τους & των ηθικών αυτουργών.
    Αηδιαστικοί σε όλες τις βαθμίδες! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν “σβήσει” την φωτιά με ανάληψη εθύνης, με παραιτήσεις & η Κυβέρνηση, θα ανακοίνωνε Εκλογές.
    Στο Ελλαδιστάν που “εξαγριώθηκαν” οι Αδέκαστοι κατά του Κασσελάκη, είναι μία ημέρα σαν τις άλλες, σαν να μην συνέβησαν οι 57 δολοφονίες.

  4. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που εργαλειοποιείτε το χαμό του αδερφού σας για την δικαιολογία της συγκάλυψης του κόμματός σας! Αίσχος!

  5. Ναι πόσα να αντέξει ο απατεώνας λαμόγιο προδοτολαος, ίδιος με αυτούς είναι και ο λαός για αυτό τους γλείφουν

  6. “O κακομοιρος ο ελληνικος λαος” που δεν αντεχει,ψηφισε τους Μαφιοζους πριν ενα χρονο.
    Αφου ειναι ηλιθιος,να υποστει τις συνεπειες.
    Καμμια λυπηση για ηλιθιους.

    1. Και η ηλιθιότητα φίλε μου είναι ανίκητη, δυστυχώς. Αλλά το κακό είναι ότι μια μειοψηφία ηλίθιων δίνει εξουσία και αυτοί κάνουν ότι θέλουν.

  7. Όλοι οι νοήμονες γνωρίζουν ότι και οι 300 συν την γλάστρα τους υπηρετούν υπακούοντας τυφλά το ίδιο αφεντικό που ειναι πραγματικά ο κυβερνήτης της κατεχόμενης μπανανίας .
    Οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την καταστροφή της Πατριδος και τους δολοφονημένους είναι αποκλειστικά όλοι όσοι νομιμοποιούν τους νεκροθάφτες του Έθνους ψηφίζοντας τους .
    Τα υπόλοιπα είναι για ουρακοτάγκους που τους είπαν ότι είναι άνθρωποι και μάλιστα δημοκράτες .
    Όλα στημένα είναι . Επιτέλους πότε θα το καταλάβετε ; Πότε θα σταματήσετε να βρίζετε μιά την πράσινη συμμορία μια την ροζ μια την μπλε ; Ποτέ θα πάψετε να ψηφίζετε τον καθε γελοίο που παριστάνει τον πατριώτη ;
    Ψηφίσατε πολλοί από εσάς εδώ τους Σπαρτιάτες επειδή σας είπε ο Κασιδιάρης !!!
    Άλλοι ηλίθιοι ψευτοχριαστιανοι τους καραγκιοζηδες με τα κομποσκοίνια ! Και πολλοί ακόμη και σήμερα στηρίζετε τον Βελόπουλο !!!!!
    Εάν δεν ήταν όλοι τους μια συμμορία ρουφιάνων και ανθελλήνων δεν θα μπορούσαν τίποτα να έχουν κάνει από τα εγκλήματα που έγιναν μετά το ´74 .
    Τα κόμματα πρέπει να καταργηθούν και το μπουρδελο τους να κλείσει διαπαντός .
    Ξυπνάτε . Ειδικά εσείς που νομίζετε ότι έχετε ξυπνήσει .

  8. να θάψουμε τη συμμορίαΝΔ, πριν μας θάψει όλους

    1. Καλά οκ, γυρνά πλευρό ,ποιοι? Οι κότες που κρύβονται? Η οι ψηφοφόροι που τους ψηφηζουν

  9. Πολιτική αλητεία, πάνω στα πτώματα νέων στην πλειοψηφία ανθρώπων.

  10. Το μαύρο άσπρο κάνουνε. Τι γίδια, ηλίθιοι, οπαδοί είναι όσοι τους ψηφίζουν.

  11. Υπόλειμμα ανθρώπου και μάλιστα λίθινης εποχής είσαι εσύ βλάκα.

  12. Αφου δε στηνει κανενας κρεμαλες στο Συνταγμα ολα ειναι ενα παιχνιδακι . Στις βουλευτικες παλι τους ιδιους θα ψηφισετε και με μεγαλυτερα ποσοστα. Οσο για τις ευρωεκλογες που θα τους κανετε δηθεν τη μαπα κρεας γελανε απο τωρα.

  13. ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ Η ΝΔ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΑΧΕΣ ΝΙΚΗΣ, ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ “ΟΝΕΙΡΙΚΟ” ΣΕΝΑΡΙΟ.

  14. Τι λε ρε κάθαρμα?? Από ποτέ μπαίνει σε τρένα το συναφι σου?? Ξεφτυλισμενε πασοκε που πήγες στη συμμορία του κουλη για τις μίζες..θα έρθει κ η ώρα σου είσαι κι εσύ στη λίστα άλλωστε ερπετοειδες

  15. Αφού το έχει παραδεχτεί η ίδια η κυβέρνηση ότι μπάζωσαν το μέρος. Τι παραμύθια πουλάνε τώρα;

  16. Με αυτούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πόσο πάτο έχει το βαρέλι.
    Αναμένουμε τα ai gpt τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιεί η ομάδα επικοινωνίας του ‘Ηγετη’ μας να δούμε τι επιχειρήματα του βρήκαν να χρησιμοποιήσει στη σημερινή ομιλία/απολογία του και τότε ίσως φανεί πιο ευδιάκριτα ο πάτος

Comments are closed.