ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ: ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 102 ΧΡΟΝΙΑ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ… ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ! ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Κοινοποίηση:
temenos-mk

Άνοιξε σήμερα το Γενί Τζαμί στη Θεσσαλονίκη, ένα από τα ιστορικά κτήρια της πόλης – για πρώτη φορά μετά το 1922 – για θρησκευτικούς λόγους, καθώς οι Μουσουλμάνι γιορτάζουν το Ραμαζάνι.

Η απόφαση ελήφθη από τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων, ενώ ο ιμάμης που πήγε στη Θεσσαλονίκη, επελέγη από το ελληνικό κράτος και είναι απεσταλμένος από το ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα.

Αρκετοί από τους πιστούς, μιλώντας στην ΕΡΤ για το Γενί Τζαμί, σημείωσαν πως δεν ήξεραν ότι λειτουργούσε ισλαμικό τέμενος στην πόλη, ενώ ήδη αρκετοί έχουν συρρεύσει στο κτίριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Κάποιοι δημιούργησαν ένα αρρωστημένο σχέδιο! Η εξαφάνιση της άσπρης φυλής!
    Εμείς δεν μπορούμε να πάμε στης δικές τους χώρες καί νά τά κάνουμε όλα δικά μας. Θα μας είχαν σταματήσει με βία στα σύνορά τους!

  2. Ντροπη σας!

    χαθηκαμε σαν Εθνος…
    ο ισλαμισμος δεν ειναι θρησκεια ειναι ιδεολογια!
    τοσο πια σας κοβει;

  3. Αυτή μπήκαν παράνομα στην χώρα μας και τους δίνουν τα πάντα!
    Της χριστιανικές εκκλησίες στης χώρες τους τής καίνε!
    Τώρα χρειάζονται μόνο να ξεφορτωθούν εμάς!!
    Το σχέδιο πέτυχε!
    Η Ευρώπη θα πέσει ξανά στους μουσουλμάνους! Τούτη φορά με τον νόμο!

  4. Όπως υπάρχουν στην Ελλάδα Έλληνες που είναι καθολικοί π.χ. στη Σύρο ή Έλληνες ευαγγελικοί π.χ. στην Κατερίνη, έτσι υπάρχουν και αυτοί.

  5. Γενί τζαμί σημαίνει νέο τέμενος. Ανήκε στους ντονμέδες, τους αλλαξοπιστήσαντες Ισραηλίτες. Το σχεδίασε Ιταλός αρχιτέκτων.
    Ήταν οπαδοί του γεννημένου στην Σμύρνη Σαμπετάι Σεβί, που παρίστανε τον μεσσία.
    Είχε αποκτήσει πολλούς οπαδούς στην Ευρώπη μέχρι και
    την Υεμένη.
    Οι Τούρκοι κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι είναι επικίνδυνος, τον αιχμαλώτισαν και τον ανάγκασαν σε εξισλαμισμό. Πολλοί οπαδοί του τον ακολούθησαν.
    Ντονμές σημαίνει μεταστραφείς. Με την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1924 εγκαταστάθηκαν σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη.
    Την δεκαετία του 1950 υπολογίζονταν σε 25.000
    Γνωστοί στα νεώτερα χρόνια ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Τζεμ, το κολλητάρι του ΓΑΠ, και ο εξάδελφος του ο εκδότης Ιπεκτσί, με τα γνωστά βραβεία, που έχουν απονεμηθεί σε πολλούς Έλληνες γραικύλους.

  6. Αφού βαράω προσοχές στον Ερντογάν και τους Αραβες, τι να κάνω, είναι και ο θείος Τζο και με καρπαζώνει.

  7. Φτύσιμο και μονο φτύσιμο. Κρίμα στους προγόνους μας που θυσιαστηκαν.

  8. Μην ξεχνάτε ότι συναίνεσαν ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ

  9. Όταν μαζεύονται οιωγυφτομουσλίμηδες δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς κόβιντ και γρίπης, όταν εγώ όμως περπατούσα ΜΟΝΟΣ μου με σταματούσαν τα βρωμερά αμορφωτομπασκίνια πριν 2-3 χρόνια και μου ζητούσαν χαρτιά. Καθίκι κούλη, καθίκια χουντοσκούπιδα της χωροφυλακής. Την Αγία Σοφία όμως ο μεμέτης (φίλος του πούτιν σας) την έκανε στάβλο (τζαμί δηλαδή).

  10. Και η Αγία Σοφιά τζαμί και στη Θεσσαλονίκη λειτούργησε το τζαμί. Μια χαρά. Καλά το πάτε εκεί στη ΝΔ

    1. Το ελλαδισταν Ειναι leased στην τουρκια τα επομενα 90+ χρονια….με τις υγιες σας…..για ολα φταιει ο σοϊμπλε……κ η μαμα μερκελ…. Ζωα της ελλαδας

  11. Μετα απο 600 χρονια( περυσι επι μητσοτακη ), η Αγια Σοφια εγινε τζαμι.

  12. Καλά κάνανε 41%. Πήγαν λέει οι ηλίθιοι Έλληνες και ψήφισαν το κόμμα τις πατρίς και τις οικογένειάς λέει κολοκύθια τούμπανο για τα φουντ πας και τα φουλ πας ψήφισαν ΝΔ ένας πουλημένος λαός κοπριτες και χαραμοφάηδες τσιμουδιά τώρα ΚΟΥΛΗ τιτανομεγιστε σκισε Ελληνικά λογάκια μπας και βαλουν μυαλό α! και πού είσαι χωρίς σάλιο.

  13. Αυτοί οι ηλιθιοι από την Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων γιατί δεν κάνουν κάτι για την κατάντια της Αγίας Σοφίας ;
    Όλοι για φτύσιμο είναι , αλλά έχει μεγάλη ευθύνη και ο Έλληνας που επιλέγει τέτοια αποβρασματα !!

  14. Αυτα παει και κανονιζει πισω απο τις πλατες του λαου; Ποιον ρωταει για τα αισχη που κανει εις βαρος μας ;;; Θα βουλιαξετε ολοι σας μια μερα πολυ ασχημα.

  15. Οι προγονοι μας, οι παππουδες μας του εδιωξαν πολεμοντας και χυνοντας το αιμα τους και τωρα τα νοθροσκυλα ,τα τεμπελοσκυλα τους μαζεψαν παλι. Την Αγιά Σοφιά μας αυτοι εκει την έκαναν τζαμί και εμείς τα τεμπελοσκυλα ελάτε … ελάτε … σας φτιάχνουμε τζαμιά !!! Θα τα πληρώσετε όλα αυτά από την Θεια Δικη κοπροσκυλα τοσο εσεις οσο και οι επιμενες γενιες σας για ολα αυτα και όπως θα πληρώσουν και αυτοί που έκαναν την Αγιά Σοφιά τζαμί και μαλιστα πολύ παρα πολυ άσχημα . Να το θυμάστε αυτό !

    1. Ποιες προφητείες? Το ξανθό γένος που θα μας σώσει και τρίχες κατσαρές?

  16. Οκ… και ποιος δεν αντιδρά; Ο κόσμος… και ποιος φυλάει το τέμενος; Οι ένστολοι…πολύ ωραία.. άλλη ερώτηση; Ο έχων νου νοειτω..

    1. ο κόσμος τρέχει σε 2-3 δουλειές για να τα φέρει πέρα. Νομίζεις οτι νοιάζεται για το τέμενος και την κάθε θρησκεία;

  17. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ?…….
    ΚΑΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΙΟ ?……. …….. …. ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΤΟ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΥ ?….
    ΑΥΤΟΙ ΚΕΙ ΠΑΝΩ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ… ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΜΟΥΛΟΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ-ΓΥΦΤΟΙ-ΜΟΥΣΛΜΙΑ Κ ΟΒΡΙΟΙ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ

    1. Εσύ λουγκρα με το ψιλό το λίιι ποιον έβγαλες δήμαρχο τον Μπακογιάννη; Κομπλεξαρα η Μακεδονία είναι ο μόνος τοπος στην Ελλάδα που υπάρχει ακόμη έντονο το στοιχείο του εθνικισμού…από αυλάκι και κάτω γεμίσατε κουδούνιστρες…

  18. Μια είναι η λύση :
    όπως οι Τούρκοι μετά την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης έκαναν την Αγία Σοφία τζαμί και το ξανάκαναν για να υπερηφανεύονται….να γίνει το Γενί Τζαμί ορθόδοξη χρισταιανική εκκλησία….αν πράγματι έχουμε απελευθερώσει τη Θεσσαλονίκη…..

    1. το Γενί Τζαμί να γίνει δημόσιο ουρητήριο λέω εγώ

  19. Αλητες ξευτιλισμενοι ποιος σας εδωσε το δικαιωμα αυτους που εδιωξαν οι προγονοι μας το 21 με αιμα πονο και μαρτυριο να τους ξαναφερνετε πισω , ας οψωντε οι αρχιμαλακες οι
    ξεπουλημενοι νεοελληνες ,που τους οδηγητε στο χαμο και σας ακολουθουν χειροκροτωντας , ελεεινα παλιοτομαρα ολου του πουστοκρατικου τοξου.

  20. Μητσοτάκη……Κάτω από 20%%%…
    Εύκολα…..
    Καλά τα πας…

  21. Άνοιξε και η Αγία Σοφία σαν χριστιανικός ναός, αμοιβαίες βλέπετε οι υποχωρήσεις Κούλη και Ερντογάν. Μόνο την πρωταπριλιά θα συνέβαινε αυτό …,

  22. τι μπλε πασοκ ψηφίσατε ρε αλήτες του 41 τακατό ; (!) 🤮🤮

Comments are closed.