ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ! Λυσσαλέα επίθεση κατά του Ελληνισμού από το γιόκα του – “Ψεκασμένο” site του προβοκάρει τους πατριώτες των Διαβατών

Κοινοποίηση:
bf90311d0ac2d3adc566f0cbde38e2e3

Με το θάνατο του πατριώτη Μίνωα Κυριακού, ο Αντέννα πλέον πέρασε σε άλλο επίπεδο. Αυτό του ανθελληνισμού. Αυτό της λαθρολαγνείας. Και όλα αυτά με την υπογραφή του γιου του μεγάλου Έλληνα Μίνωα, του Θοδωρή Κυριακού.

Είναι προφανές ότι ο νεαρός μοσχοαναθρεμμένος δεν αγαπάει τη χώρα που τον έκανε άνθρωπο και κυρίως δεν υιοθέτησε τα ιδανικά του πατέρα του. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Μα γιατί εδώ και λίγες ώρες διαβάζουμε διάφορα δημοσιεύματα σε σάιτ που έχει πολύ στενή σχέση με τον Θ. Κυριακού (και υπάρχει και η ομώνυμη εκπομπή που μεταδίδεται από την ίδια συχνότητα) που προβοκάρει στα όρια της ειρωνείας το μπάρμπεκιου των πατριωτών αύριο στα Διαβατά. Τους αποκαλεί ακροδεξιούς και εμμέσως πλην σαφώς σαλεμένους.

Η απάντηση στον Κυριακού και στους απανταχού ανθέλληνες λαθρολάγνους θα δοθεί αύριο καθώς όπως μαθαίνουμε έχουν δοθεί ήδη 15.000 προσκλήσεις για την συγκεκριμένη εκδήλωση που θα έχει γουρουνοπούλα, σουβλάκια και άφθονο ελληνικό καλό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ κρασί .

Χορηγός επικοινωνίας είναι το makeleio.gr και εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δηλαδή, ο αείμνηστος πατήρ Κυριακού, δεν πρόβαλε στον ANT1, την σειρά η αγάπη ήρθε από μακριά, με τον κ.Σόμμερ, ως μετανάστη εξ’ Αλβανίας, για να τους συμπαθήσει και καλα ο Ελληνικός λαός;;; ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;;;;;;;;; Ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός που υποστήριξε τις ιστορίες αυτές!!!!!!

Comments are closed.