ΤΡΙΓΜΟΙ στην ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ για τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ για τα ΙΜΙΑ

Κοινοποίηση:
βδβδβδ

Μην έχετε παράπονο πατριώτες που ξεχνάμε τους ήρωες των Ιμίων”

Ξεσπαθώνουν για την εφαρμοζόμενη πολιτική γραμμή της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού ένας – ένας στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μετά τις σχετικές δηλώσεις που ξεκίνησαν με την τοποθέτηση του τέως Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τις αδιάλειπτες δημοσιεύσεις του Ευάγγελου Αντώναρου, σειρά παίρνει στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας,  ο Δήμος Κυριλίδης, υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού Ν. Ε. ΟΝΝΕΔ Πέλλας,  που εκφράζεται με σκληρά λόγια για την ακολουθούμενη στάση σε θέματα εθνικού ενδιαφέροντος μείζονος σημασίας.

Σε δημόσια ανάρτηση του αναφέρει σχετικά:

“Πολύ συζήτηση για τα Ίμια με αφορμή την χθεσινή μαύρη επέτειο. Τρία παλικάρια νεκρά. Τρεις λεβέντες του ελληνικού στρατού θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Όλοι θυμηθήκαμε, όλοι θρηνήσαμε, όλοι πονέσαμε. Ήρωες είπαμε, αθάνατοι είπαμε. Όλοι, εκτός από τον “δεξιό” πρωθυπουργό της χώρας μας, ο οποίος δεν είχε ούτε την ενσυναίσθηση για μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω και για τους τύπους. Έστω και για την απάλυνση του πόνου των οικογενειών των τριών αυτών αξιωματικών. Βέβαια δεν πρέπει να έχουμε παράπονο όλοι εμείς οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες, μιας και το καθήκον του έναντι της ελληνικής ιστορίας το τήρησε τον περασμένο Νοέμβριο καταθέτοντας στεφάνι στην κεφάλα της Ηλένιας με αφορμή την “επέτειο” του ψευδο πολυτεχνείου. Επίσης επέτρεψε εν μέσω καραντίνας να πραγματοποιηθούν οι πορείες και οι εκδηλώσεις προς τιμήν της ημέρας εκείνης. Μην έχετε παράπονο πατριώτες που ξεχνάμε τους ήρωες των Ιμίων. Τιμούμε κάθε χρόνο ανελλιπώς τον Σβορώνο, την Ηλένια, τον λύκο, την Κοκκινοσκουφίτσα, τον παπουτσομένο γάτο, την Χιονάτη και τους εφτά νάνους!”

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του pellain.com, o Δήμος Κυριλίδης επιβεβαιώνει ότι: “Πρέπει να τιμούμε του 3 Έλληνες αξιωματικούς του ναυτικού, χωρίς δήθεν, ναι μεν και αλλά!”.

Επίσης τόνισε ότι: “Η εθνική αξιοπρέπεια δεν πρέπει να είναι αντικείμενο εσωτερικής κατανάλωσης αλλά αξιοπρεπής δημόσια στάση ζωής και πολιτικής από τους εκάστοτε κρατούντες.”

pellain.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οί Ελληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ δέν ξεχνούν τά τρία παλληκάρια τούς αθάνατους ήρωες Καραθανάση,
    Βλαχάκο καί Γιαλοψό.Μόνο οί ανθέλληνες πολιτικοί θέλουν νά ξεχνούν τούς λεβέντες μας γιατί πήραν διαταγές από τήν καγκελαρία τού Βερολίνου.
    Γιάννης Λάκων

  2. Θερμα συγχαρητηρια στους ανθρωπους της Νεας Δημοκρατιας που ασπαζονται το πατριδα θρησκεια οικογενεια χωρις να αισθανονται γραφικοι. Δυστυχως για τους κυβερνωντες η ιστορια και τα γεγονοτα δεν παραχαρασσονται. Μου προξενει εντυπωση ομως, που ειναι τα υπολοιπα στελεχη της Ν.Δ. Γιατι εξαφανιστηκαν και δεν εκφραστηκαν για το ιστορικο αυτο γεγονος περαν ελαχιστων; Μηπως φοβηθηκαν οτι ο κουλης θα τους στοχοποιησει και θα χασουν την μασα; Κριμα που τους δωσαμε τις ψηφους μας περιμενοντας οτι δεν θα ειναι απατριδες, αθρησκοι και κατα της ελληνικης οικογενειας που προσπαθουν να την φτωχοποιησουν και να την αλλοιωσουν με τους σομαλους, πακιστανους και αφγανους.

  3. Και εσυ τωρα τι θα κανεις με την νδ ως.. μέλος της?
    Τελικά, σε αντιπροσωπευει η νδ σαν ιδεολογια (με ολους τους αρχηγους που ειχε) ή οχι? Και αν σου ταξουν τωρα καποια ανωτερη θεση θα βγεις να μας πεις πως ειμασταν ολοι εμεις που δεν καταλαβαμε πως δεν τα εννοουσες ετσι, αλλά αλλιως και θα δικαιολογησεις τον αρχηγος σας, αν δεν σου ταξουν αμεσα θεσουλα θα παραιτηθεις και θα πας στον.. συριζα επειδη αυτος εστειλε μηνυματακι και.. πειστηκες πως ειναι “αξιος” για πρωθυπουργος και τελικα ταιριαζεις με την δικη του.. ιδεολογικη παραταξη..(!). Ή, θα φυγεις και θα φτιαξεις νεο δικο σου κωμα?
    .
    Δηλαδη, εσυ τώρα καταλαβες πως το μόνο “λάθος” τού αρχηγους σας στην διακυβερνησή του ήταν.. που δεν εστειλε μηνυματακι για τα Ιμια, σε όλα τα άλλα.. αριστεψε!
    Κάτι σαν τον άδωνη γεωργιαδη μοιαζεις παντος
    .
    Την δική σου νοητική αντιληψη κοιτα να δεις απο πού βρωμάει και τότε θα καταλάβεις γιατι δεν εστειλε μηνυμα ο αρχηγος σας.

    1. Τελικα κατι εκανε….πηγε στους Ελληνες για την Πατριδα…καταλαβε το λαθος του.. Για να δουμε τι εχεις να πεις τωρα για αυτο

Comments are closed.