ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΤΣΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ “ΦΩΣΤΗΡΕΣ”! Εκατοντάδες εισαγωγές λόγω Covid – Θα κάνουν υποχρεωτικό το τελευταίο εμβόλιο;;;

Κοινοποίηση:
ωσδωδωσδσσ

Ο κορονοϊός σαρώνει όλη την χώρα καθώς υπάρχει μεγάλη έξαρση κρουσμάτων, κάτι που έχει επαναφέρει από τους γνωστούς κύκλους το θέμα στην επιφάνεια. Παράλληλα υπάρχει εκτόξευση και των άλλων λοιμώξεων του αναπνευστικού, καθώς ο συγχρωτισμός στα γιορτινά τραπέζια επιτείνει τη διάδοσή τους, και τα κρούσματα υπολογίζονται σε χιλιάδες.

Χαρακτηριστικό είναι πως το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 229 νέες εισαγωγές κρουσμάτων κορονοϊού εκ των οποίων οι 64 στην Αθήνα. Παράλληλα, 142 άνθρωποι πήραν εξιτήριο. Συνολικά νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας 1.395 ασθενείς με covid σε απλές κλίνες και 83 σε ΜΕΘ.

Πάλι τα ίδια λοιπόν και δεν θα μας εκπλήξει το ενδεχόμενο να κάνουν υποχρεωτικό το ”τρύπημα” με το τελευταίο επικαιροποιημένο εμβόλιο, το οποίο έχουν κάνει ελάχιστοι. Πρέπει να πουλήσουν και αυτές οι δύσμοιρες οι φαρμακευτικές. Θα επανέλθουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα ψευτοεμβόλια και η γενίκευσή τους εν μέσω πανδημίας φταίνε για τις μεταλλάξεις και τη διαιώνιση του κορωνοιού, χώρια την τρομερή ζημιά που κάνουν τα ψευτοεμβόλια!!!! Θυμηθείτε ότι το 1918 η μεγάλη πανδημία της γρίππης εξαφανίστηκε στα 2 χρόνια, και τότε δεν υπήρχαν ούτε εμβόλια ούτε ψευτοεμβόλια!!!!!!

Comments are closed.