ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ! Μπάχαλο η χώρα! Για τη Λέσβο αποπλέει το Blue Star Chios – Θα φιλοξενήσει μετανάστες

Κοινοποίηση:
1

Αύριο αναμένεται να καταπλεύσουν δυο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού, που θα χρησιμοποιηθούν για προσωρινή φιλοξενία αιτούντων άσυλο


Για τη Λέσβο αποπλέει από το λιμάνι του Πειραια στις 22.00 το πλοίο Blue Star Chios, στο οποίο θα φιλοξενηθούν μετανάστες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, λόγω του γεγονότος ότι το πλοίο διαθέτει μόνο 75 καμπίνες, θα τοποθετηθούν σκηνές στους χώρους του γκαράζ.

Το πλοίο μέχρι πριν από λίγες ώρες βρισκόταν στο Κερατσίνι για συντήρηση αφού ολοκλήρωσε τα καλοκαιρινά του δρομολόγια.

Μικρής έκτασης πυρκαγιά σε σκηνές που δεν είχαν καταστραφεί στο ΚΥΤ της Μόριας ξέσπασε, λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα της Τετάρτης, προκαλώντας νέες σκηνές πανικού.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα είχαν κάνει ανακοινώσεις για την κατάσταση που διαμορφώνεται στη Μόρια μετά τη μεγάλη πυρκαγιά.

Όπως ανακοινώθηκε, ένα επιβατηγό πλοίο και δυο αρματαγωγά θα φιλοξενήσουν περί τους 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες που έμειναν άστεγοι.

Αύριο αναμένεται να καταπλεύσουν δυο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού, που θα χρησιμοποιηθούν για προσωρινή φιλοξενία αιτούντων άσυλο.

Με τρεις πτήσεις τσάρτερ αναχωρούν σήμερα και αύριο από τη Λέσβο τα 400 ασυνόδευτα παιδιά που βρίσκονταν στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τσεκούρι και φωτιά θέλουν ……Έλληνες ας ξυπνήσουμε επιτέλους…..έχει γεμίσει η χώρα μας με δαυτους….και όταν μιλάς σε κατηγορούν για ρατσισμό και εθνικισμό….. Ψηφίζουν νόμους για να μας κλείνουν το στόμα και να μην αντιδρούμε….. Και εμείς βάζω και τον εαυτό μου μέσα καθόμαστε και απλά παρατηρούμε χωρίς να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας να σταματήσουμε όλον αυτόν τον βιασμό της πατρίδος μας … Έναν βιασμό που γίνεται τα τελευταία χρόνια μπροστά στα μάτια μας . .Φτάνει Ως Εδώ …

  2. Δηλαδή μας κάψανε και αντί να τιμωρηθούνε πήρανε αυτό που ήθελαν. Αν είναι έτσι να κάψουμε και εμείς τους πολιτικούς για να πάρουμε πίσω την ελευθερία μας που μας έχουν μαντρωμένους σε μόνιμο εκβιασμό, μέχρι και στα παιδιά μας βάλανε χέρι. Όπου τους ξαναπάνε θα ξανακάψουν αφού είναι τουρκμένιες πουτάνες του Ερντογάν. Έλεος πια με τις ισλαμικές χολέρες! Φυτοζωούμε και καθόμαστε να μας καταστρέφουν οι εισβολείς. Σε εμάς φέρονται σαν να είμαστε λαθρό και σε αυτούς σαν να είναι Έλληνες.

  3. Πραγματικά ντρέπομαι και λυπάμαι γ αυτό που έχουμε καταντήσει..γιατί περι καταντιας πρόκειται αυτη η απάθεια αυτη η αποβλακομαρα για ολους κ για όλα δεν έχει προηγούμενο..δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να ζήσουμε για ν αντιδρασουμε..νομίζω ότι έχουμε παραδωθει στις ορέξεις οποιουδήποτε αποφασισει να πράξει το οτιδήποτε,σε βάρος μας..εμείς οι ίδιοι τα ξεπουλησαμε ολα με την αδιαφορία μας..δεν μας φταίει κανενας κ τπτα παρα μονο εμείς κ το ξερο μας το κεφάλι που δεν ξυπνάει με τπτα κ για κανένα λόγο….

  4. Πλήρωνε κορόιδο Ελληνικε λαέ..

  5. Εγώ θέλω να κάψουν και τα πλοία. Πολύ γέλιο θα ρίξω όμως.

  6. Ρε παιδια ??
    Θα τους φερουνε Αθήνα??? Ολουθε???????? Θα τραβάω τα μαλλιά μ!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
      ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΙΜΑΛΝΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

  7. …αυτό κι αν δεν θέλει κάργα απολύμανση μετά τη χρήση του σαν “hot spot”… Ο σουλτάνος δεν αρκείται απλά να μας τους στέλνει… Πρέπει νάναι κι άρρωστοι με κορονοϊό… Αφού δεν τον παίρνει να μας κάνει ντα στο Αιγαίο, κοιτάει να μας αρρωστήσει…

Comments are closed.