ΤΡΕΝΟ Η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ! Ανακοπή καρδιάς 18χρονου μπασκετμπολίστα κατά τη διάρκεια του αγώνα

Κοινοποίηση:
poli simantiko

Ένας 18χρονος μπασκετμπολίστας από γυμνάσιο στο Ντιτρόιτ βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Οι παραϊατρικοί έκαναν CPR για 60 λεπτά μετά την κατάρρευση.

Η οικογένειά του δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ προβλήματα ή καρδιακή νόσο.

Screen-Shot-2023-02-01-at-5.39.21-PM

Ο Έφορος της Κοινότητας Δημόσιων Σχολείων του Ντιτρόιτ, Νικολάι Βίτι, έστειλε ένα μήνυμα αργά το βράδυ της Τρίτης, ανακοινώνοντας ότι ο Κάρτιε Γουντς, τελειόφοιτος στο Γυμνάσιο του Northwestern, «υπέστη καρδιακή ανακοπή» ενώ έπαιζε στον εντός έδρας αγώνα μπάσκετ του πανεπιστημίου εναντίον του Ντιτρόιτ Ντάγκλας. Ο Woods έλαβε ΚΑΡΠΑ πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Henry Ford, περίπου ένα μίλι μακριά από το σχολείο. Ο επιθεωρητής έγραψε ότι ο Woods υποβλήθηκε σε υποστήριξη ζωής στο νοσοκομείο και «οι επόμενες 24 ώρες είναι κρίσιμες για την επιβίωσή του».

Ένας εκπρόσωπος του DPSCD δήλωσε αργότερα το απόγευμα της Τετάρτης ότι παραμένει σε υποστήριξη ζωής και δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή.

Η θεία του και νόμιμος κηδεμόνας του, Ντουάντα Γουντς, λέει ότι ο 18χρονος αθλείται από τα 10 του και ονειρεύεται να συνεχίσει να παίζει στο κολέγιο του χρόνου.

Η Woods λέει ότι ο ανιψιός της δεν είχε γνωστές καρδιακές παθήσεις. Λέει ότι οι παραϊατρικοί του έκαναν ΚΑΡΠΑ για 40-60 λεπτά μετά την κατάρρευση.

Η οικογένεια λέει ότι βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας ενός GoFundMe, αλλά στο μεταξύ προσεύχονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπουρδομπολια και ενεργειακα ποτα του κωλου! Ευχομαι να το ξεπερασει!

Comments are closed.