ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Εξαδάκτυλος: “Ασυλία και στους γιατρούς που ασχολούνται με περιστατικά κορωνοϊού”

Κοινοποίηση:
Εξαδάκτυλος

Την επέκταση του ακαταδίωκτου και στους γιατρούς που ασχολούνται με περιστατικά της Covid-19, ζήτησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο κ. Εξαδάκτυλος κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει δεκτή την τροπολογία που παρέχει ασυλία και στους γιατρούς που ασχολούνται με περιστατικά κορονοϊού, εκτός από τα μέλη της Eπιτροπής Eμπειρογνωμόνων.

«Αυτοί οι άνθρωποι που έδωσαν και δίνουν τη μάχη στα χαρακώματα, θα ταλαιπωρηθούν στα δικαστήρια και κινδυνεύουν να υποστούν τεράστια οικονομική, ηθική και ψυχική ζημιά», ανέφερε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, χαρακτηρίζοντας απαραίτητη την ασυλία των γιατρών που ασχολούνται με περιστατικά Covid-19, με εξαίρεση ωστόσο, τις περιπτώσεις της βαριάς αμέλειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τι πολίτευμα είπαμε πως έχουμε; Τον νοιάζει αν θα ταλαιπωρηθούν οι καημενούληδες. Συνεχίστε τους φασιστικούς νόμους, κάποια στιγμή θα γίνουμε όλοι σαν τον τρελάρα τον παπά ή τον άλλον με το τσεκούρι στην Εφορία. Όσο δεν υπάρχει δικαιοσύνη και δημοκρατία θα ξεφυτρώνουνε “τρελοί”. Θα πάρει πολύς κόσμος τον νόμο στα χέρια του.

  2. ρε μακελειό κάτι φωτογραφίες τους που βάζεις όλα τα λεφτά….τώρα συγνώμη, πάει κόσμος σε αυτόν για πλαστικές με αυτή τη φάτσα που έχει??δηλαδή αν ήταν οδοντίατρος με σάπια δόντια θα έβγαινε!

  3. Δεν υπάρχει ακαταδίωκτο γιατί είναι αντισυνταγματικό. Θα το καταλάβουν αυτό οι γιατροί όπως το κατάλαβαν αυτό και οι συνεργάτες των Ναζί όταν έπεσε ο Χίτλερ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους κοροιδεύει ότι δήθεν τους προστατεύει.

  4. Γιά τίς μαζικές δολοφονίες πού συμβαίνους στά νοσοκομεία τής Ελλάδας δέν υπάρχει ασυλία.O φόνος ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.
    Θά καθίσετε όλοι στό σκαμνί όπως όπως οί ναζήδες τό 1949 στήν Νυρεμβέργη.Κρέμασαν τούς πιό πολλούς.Η αγχόνη σάς περιμένει.
    Γιάννης Λάκων

  5. Τα καθίκια ζητάνε ασυλία γιατί ξέρουν πως έχουν κάνει εγκλήματα. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Και φυσικά αυτές οι ασυλίες είναι αντισυνταγματικές. Πραγματικά η φυλακή είναι λίγη για αυτά τα καθάρματα που επιτελούν αναίμακτη γενοκτονία. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΡΕ

  6. ΑΜ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.-
    ΤΟΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  7. Αυτά να τα πει ο κύριος”ειδικός” στους δεκάδες γιατρούς που θα καταθέσουν στη μηνυση Αντωνιάδη από την Δευτέρα 28/6. Και ας υπερασπιστούν τους εαυτούς τους για “αμέλεια” όσοι κατηγορηθούν.

  8. Ο/Η τρέμε παλιο γκόλουμ!!κανε και καμια πλαστική στον ευατό σου λέει:

    έχεις χεστεί πάνω σου σίχαμα??τρέμεις την μήνυση του Αντωνιάδη…έτσι να φοβάσαι τώρα!!! ξεκίνα τις αποτριχώσεις γιατί θα περάσεις καλά στην φυλακή…..

  9. Νομίζουν ότι η τιμωρία τους θα είναι τα δικαστήρια; Ψηφίστε όσα “ακαταδιωκτο” θελετε, δεν πρόκειται να γλυτώσετε. Και μαζέψτε τον αυτόν τον βλακα μου φέρνει αναγουλα.

  10. Αμφιβάλλει κανείς ότι τον ιό τον σπέρνουν οι ίδιοι προκειμένου να πετύχουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό;;;
    Εμένα πάντως δεν μου βγαίνει από το μυαλό. Κάποτε όλη η αλήθεια θα μαθευτεί αλλά πότε;;;;

Comments are closed.