ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ! «Δεν είναι δυνατόν να μας πολεμήσουν τεμπέληδες, όπως οι Έλληνες»

Κοινοποίηση:
ΣΣ

Ο απόστρατος αντιναύαρχος, Τζιχάτ Γιαϊτζί, χαρακτήρισε με προκλητικό τρόπο τους Έλληνες «τεμπέληδες» και την Ελλάδα «ανίκανη» να πολεμήσει την Τουρκία.

«Δεν είναι δυνατόν έθνη όπως η Ελλάδα, που είναι τεμπέληδες και απλά μιλούν, δεν σκέφτονται τίποτα παρά μόνο χρήματα και διακοπές, να μας καταλαβαίνουν και να μας πολεμούν», δήλωσε ο αρχιτέκτονας του τουρκο-λιβυκού μνημονίου σε τηλεοπτική συνέντευξη στο TVNet, το διαδικτυακό κανάλι της εφημερίδας Yeni Safak.

«Λένε (οι Έλληνες) ότι η μόνη πυρηνική δύναμη της ΕΕ είναι τώρα από πίσω μας. Αυτό είναι ένα διεθνές έγκλημα. Η Τουρκία πρέπει να το χρησιμοποιήσει πολύ καλά. Με άλλα λόγια, απειλούν άλλες χώρες χρησιμοποιώντας την πυρηνική ενέργεια. Αυτό πρέπει να καταγγελθεί στον ΟΗΕ και την παγκόσμια κοινότητα», ανέφερε ο Τούρκος στρατιωτικός, ο οποίος εκθείασε την ισχύ της τουρκικής αεροπορίας έναντι της ελληνικής.

«Η αεροπορία μας είναι πολύ ανώτερη από την ελληνική αεροπορία. Η αεροπορία μας είναι 30% ανώτερη από την Ελλάδα. Τα πλοία του ναυτικού μας είναι 40 ετών, τα νεότερα είναι 20 ετών, αλλά τα εκσυγχρονίζουμε», υποστήριξε.

Ο Τζιχάντ Γιαϊτζί μίλησε ακόμη και για «τρέλες» της Ελλάδας, που έχουν μία… ιστορική διαδρομή. «Το 1919, η Ελλάδα, ξεκινώντας την ίδια τρέλα, κατέστρεψε ολόκληρο τον στρατό της. Ο τουρκικός στρατός, με επικεφαλής τον Ατατούρκ, αποδεκάτισε τον ελληνικό στρατό. Αλλά το χρησιμοποίησαν, έχοντας μεγαλώσει τα εδάφη της Ελλάδας χωρίς να έχουν καν στρατό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Συγγνώμη ρε φίλε αλλά αν έκανες οικογένεια εν μέσω όλων αυτών που πραγματικά υπάρχουν, ποιός σε υποχρέωσε να την κάνεις;

  2. τεμπεληδες αλλα με μεγαλο @ουτσο

  3. ¨Ολοι όσοι διακατέχονται από εθνικη υπερηφάνια,ξεχνουν κάτι ουσιώδες.Για να πολεμήσεις και να νικήσεις,
    χρειάζεται φρόνημα.Δηλ.να πιστευεις οτι θα νικήσεις αλλά και να ξέρεις για ποιό λόγο πολεμάς.
    Πολεμάς για το σπίτι σου που ειναι σε πληστηριασμό;Ενώ οι πολιτικοί χρωστούν εκατομμύρια και όλα ΟΚ;Για την οικογένειά σου,που θα τρέξουν αμέσως οι λάθρο να περιλάβουν τη γυναίκα και τα παιδιά σου;Για τους αλήτες πολιτικούς,που εσυ θα σκοτώνεσαι και αυτοι θα κρύβονται;Ή μήπως θα πολεμάς δίπλα στα εξαφανισμένα στο εξωτερικό παιδιά τους;Θα πολεμάς για μια χώρα που σ`έχει στο φτύσιμο αλλά προτιμά και βοηθά τους λάθρο;Λοιπόν, με τι φρόνημα θα πολεμήσεις για μιά χώρα-την Ελλάδα-που δεν σε θέλει!

  4. ότι είμαστε τελευταίας στιγμής σκορπιό βασίλειο τεμπέληδες είμαστε αλλα όταν έρθει η στιγμή αντιστρέφονται όλα γινόμαστε μια γροθιά

  5. Γιατί δεν έρχεσαι να δοκιμάσεις ρε Μογγόλε; Έλα, θα σου αρέσει…

  6. Παπαρια με ριγανη! Οτι ωρα θελουν κανουν οτι θελουν γιατι τους εχουν αναγκη και οι αμερικανοι και οι ρωσοι και οι κινεζοι για το δρομο του μεταξιου οι τελευταιοι! Γεια χαρανταν ραγιαδες και τα κουκια μπαγλαν! Δυστυχως αμα δεν βρεθει Ελλην πατριωτης στυλ Μεταξα να κυβερνησει, τον… ηπιαμε!

  7. Νά μηνύσεις τουρκομογγόλε μεταθανάτια τόν στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη πού έσφαξε στήν Τρίπολη τό 1821 5.000 χιλιάδες τουρκαλάδες.
    Γιάννης Λάκων

  8. ΟΤΑΝ ΤΟ RAFALE ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΘΡΥΨΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ.

  9. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΠΟΓΕΡΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΧΗΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.Ας γελασουμε

Comments are closed.