ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Ξεκίνησε ο μαθητικός ΑΡΜΑ(Κ)ΕΔΟΝΑΣ! Στους δρόμους της χώρας ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ελληνόπουλα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Συλλαλητήριο εθνομηδενιστών στα Προπύλαια (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μόνο στη δυτική Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, 50 σχολεία – γυμνάσια, λύκεια, ΕΠΑΛ, πραγματοποιούν κατάληψη.

Στην ανατολική Θεσσαλονίκη εκτιμάται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ότι σήμερα το πρωί στο 30% των σχολείων από τα συνολικά 170 είτε πραγματοποιείται κατάληψη είτε οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε αποχή, προκειμένου να συμμετέχουν στις δύο προγραμματισμένες συγκεντρώσεις στον Λευκό Πύργο και η στο άγαλμα Βενιζέλου.

Σε καταγραφή των υπό κατάληψη σχολείων προχωρά από το πρωί και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σήμερα στο χορό των καταλήψεων μπήκαν και οι μαθητές του 4ου και 5ου Λυκείου Καλαμαριάς. Οι μαθητές σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για «συμβολική πράξη αντίστασης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και την πρωτοφανή παραχάραξη της ιστορίας».

Ανάλογη εικόνα με καταλήψεις στα σχολεία καταγράφεται και σε πολλούς νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μαθητές θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κρύα Βρύση, Κατερίνη και Σέρρες.

ΔΡΑΜΑ

ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ

 

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ

Δείτε τις φωτογραφίες

3mathites sillalitirio thess

2mathites sillalitirio thess

1mathites sillalitirio thess

 

 

 

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

Σε συλλαλητήριο στα Προπύλαια, ενάντια στις «εθνικιστικές καταλήψεις» για τη Μακεδονία, καλεί όλους τους μαθητές, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, η «Πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων & Μαθητών Αθήνας», την ώρα που το «κύμα» καταλήψεων φουντώνει καθημερινά σε ολόκληρη τη χώρα και η πολιτική αντιπαράθεση οξύνεται ολοένα και περισσότερο.

«Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου διάφορες ακροδεξιές, φασιστικές ομάδες προσπαθούν να υποκινήσουν μαθητικές εθνικιστικές καταλήψεις σε σχολεία της χώρας. Η πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας καλεί όλους τους αγωνιστές μαθητές να μπουν μπροστά και να μην επιτρέψουν στους φασιστές να βρουν χώρο έκφρασης στα σχολεία μας» αναφέρει η «Πρωτοβουλία” σε κείμενό της που αναρτήθηκε στο Facebook, στην οποία σημειώνεται:

«Συντονίζουμε πολύμορφες δράσεις, κρεμάμε αντιφασιστικά πανό και κάνουμε εκδηλώσεις στα σχολεία μας, για να μην χαρίσουμε ούτε μια μέρα εθνικιστικής φιέστας στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και τους υποστηρικτές του μίσους και του ρατσισμού».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μπραβο στα παιδιά!Αφού εμείς δεν είμαστε ικανοί και κάνουμε επανάσταση μέσω πληκτρολογίου και κοινωνικών δικτύων…και το παιζουμε εδω με τα μηνυματα μας πατριωτες!Νομιζωντας οτι θα αλλαξει κατι!Η αλλαγή έρχεται με πράξεις οχι με ευχολογια και βρισιες.Και κάποιοι από μας ψηφίζουν ακόμα λόγο συμφέροντος Πασοκ Νέα Δημοκρατία και τσυριζα και το παίζουν πατριώτες.Βριστε με δε με πειραζει.Δε θα απαντήσω ξανά και ούτε θα διαβάσω καν τα μηνυματα σας.Ξυπνήστε!

  2. Πραγματικα ευχαριστη εκπληξη οτι υπαρχει ακομα νεολαια που αντιστεκεται και παραμενει πιστη στην Ελλαδα. Ηταν απροσμενη εξελιξη με βαση την συστηματικη πλυση εγκεφαλου των τελευταιων 40 χρονων. Θελει ομως μεγαλυτερη επαγρυπνηση και διαδωση και ενημερωση. Οι απατριδοι εχουν αλλαξει και μεταφερει την πλυση εγκεφαλου στα δημοτικα ακομα και νηπια με τα πολυπολιτισμικα σκουπιδια-μηνυματα που περνανε. Αφυπνιση στους γονεις αυτων και αντισταση.

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

  4. …..ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!…ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ….ΒΡΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!!….

  5. ΤΣΑΠΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΘΕΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ,ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

    1. Αχαχαχαχ ετσιιιιι δωστους πόνο μεγάλη ΑΡΠΑΓΗ

      1. ΑΔΕΡΦΕ Η ΑΡΠΑΓΗ νο1(ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 19…Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΠΑΓΗ νο2(ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ 6η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟ 2025)…ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑ@ΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΑ@ΗΤΑ+ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ…ΟΣΟΙ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!..με αγαπη Χριστου,η “αρπαγη”!

Comments are closed.