ΤΡΕΛΑΝΕ τους ΠΑΝΤΕΣ! Ο απίστευτος φόρος που μπήκε στους πολίτες από τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Κοινοποίηση:
North Korean leader Kim Jong Un speaks during the conference of the Central Military Committee of the Workers' Party of Korea in this image released by North Korea's Korean Central News Agency (KCNA) on May 23, 2020. KCNA via REUTERS    ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. REUTERS IS UNABLE TO INDEPENDENTLY VERIFY THIS IMAGE. NO THIRD PARTY SALES. SOUTH KOREA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN SOUTH KOREA.

Ακόμη έναν τρελό νόμο για πλουτίσει ανακοίνωσε ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αυτή τη φορά ο ίδιος επέβαλε έναν φόρο που ξεπερνά κάθε λογική. Επέβαλε φόρο πολιτικής πίστης.

Όσο παράξενο και αν μοιάζει, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του φορολογικού συστήματος της χώρας και έτσι μετά από αναζήτηση αρκετών τρόπων, παρουσίασε έναν νέο φόρο.

Το ποσό είναι 12.000 γιουάν (περίπου 1.400 ευρώ) για όποιον είναι ανύπαντρος και 24.000 για τους παντρεμένους.

Τα ποσά αυτά θα πρέπει να πληρώσουν οι εργάτες που θα έρχονται από την Κίνα ώστε να δείξουν την πίστη τους στο καθεστώς.

Σε περίπτωση που κάποιος αρνηθεί να πληρώσει τον φόρο, τότε αυτόματα δεν θα μπορεί να επιστρέψει στη χώρα.

«Εξαιτίας του κλεισίματος των συνόρων, οι εργάτες δεν βγάζουν αρκετά χρήματα οπότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πληρωμών», σχολίασε ένας εργάτης στα σύνορα με την Κίνα, ο οποίος προφανώς και διατήρησε την ανωνυμία του.

Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, ωστόσο, τα χρήματα από το χαράτσι προορίζονται για να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία με στόχο την ενίσχυση του πυρηνικού προγράμματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ….???? ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΙΜ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ…!!!! ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ…!!!!!

  2. Για τους εργάτες που επιστρέφουν από Κίνα αφορά το μέτρο. Και καλά τους κάνει.

  3. Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

  4. Ο/Η ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ λέει:

    Αυτος δικτάτορας οι δικοί μας πολιτικοί δημοκράτες; Εως τι ωρα κυκλοφοράν στην Βορεια Κινα εξω εως τι ωρα εμεις,αποφασίζουμε να κλεισουμε τα μαγαζια τα κλεινουμε, γραφουμε τον κοσμο γιατι δεν υπακουν σε ΚΥΑ, οι δικοι μας πολιτικοί το κανουν για να μην πεθανουμε απο τον κοροναιο νοιάζονται για εμας. Ο κακος ο Κιμ θελει να πεθάνει ο λαος του και για αυτο τους βαζει φορους και τους μαντρώνει. Κατα τα αλλα ο ενας ειναι δικτατορας ο αλλος δημοκρατης στα χαρτιά.

  5. Που είναι το παράλογο ρε φίλε; Δεν θέλει εισαγόμενους και τους φορολογεί. Πόσα τεμπελόσκυλα θα συνέρρεαν στην Χώρα μας, αν υπήρχε τέτοιος νόμος και εφαρμόζετο φυσικά! Δεν το πιστεύω ότι επικροτώ κουμουνιστή ηγέτη αλλά, καλά κάνει κι ενισχύει ό,τι γουστάρει αυτός και όχι ο κινέζος, ή ο γερμανός, ή ο Ο.Η.Ε. και η Ε.Ε.

    1. Ευγε Σταθη όταν ερθουμε στα πραγματα και θα γινει συντομα αυτό θα σε εχω στα υποψην μου ,τέτοιους ανθρώπους με μυαλο θελουμε!!

    2. εμείς τα τεμπελόσκυλα τα επιδοτούμε με μηνιάτικο σπίτι ίντερνετ τζαμιά και σε λίγο θα πρέπει να του στήσουμε και κώλο.Κιμ και πάλι Κιμ

Comments are closed.