ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Λάρισα: Άνδρας λιποθύμησε μόλις βγήκε θετικό το rapid test της γυναίκας του

Κοινοποίηση:
test_intime-2

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, όταν ένας 65χρονος άνδρας λιποθύμησε στο άκουσμα του αποτελέσματος του raipid test στο οποίο υποβλήθηκε λίγο πριν η σύζυγός του.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr πήγε για να υποβληθεί στον σχετικό έλεγχο για κορωνοϊό και αγωνιώντας ανάμενε στο σημείο μέχρι να βγει το αποτέλεσμα της συζύγου. Μόλις το ζευγάρι ενημερώθηκε ότι το τεστ ήταν θετικό ο 65χρονος λιποθύμησε.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον σύζυγο που έχασε τις αισθήσεις του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και μάλιστα ως ύποπτο κρούσμα μετά το θετικό αποτέλεσμα του τεστ της συζύγου.

Πηγή: onlarissa. gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κανένας δεν τρελάθηκε εκτός από τους ήδη βλαμμένους. Βλαμμένοι, κακοπροαίρετοι και προβληματικοί από κάθε άποψη, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, μόνο αυτοί την πάτησαν με τις «πανδημίες» και τα «εμβόλια», μόνο αυτούς (απο)τελείωσαν ψυχικά και πνευματικά τα λοκντάουν και τα μέτρα. Και δυστυχώς ήταν πολλοί, αλλά αυτή είναι και η κατάρα της βάσκανης αυτής χώρας: ο απόπατος σε θέση ισχύος ως κρίσιμη μάζα. Οι υπόλοιποι τα είχαμε και εξακολουθούμε να τα έχουμε τετρακόσια, εμείς όμως δεν επαρκούμε αριθμητικά (και αυτή είναι η άλλη κατάρα).

Comments are closed.