ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

Κοινοποίηση:
tram

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο καθώς μία γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από σύγκρουση τραμ με διερχόμενο όχημα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του θύματος μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ ένας άνδρας που τραυματίστηκε βαριά μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Λόγω του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Τραμ. Συγκεκριμένα στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας – Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα – Μπάτης.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ίδιος -στις πρώτες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς – υποστήριξε πως οδηγούσε το όχημά του με μικρή ταχύτητα, γύρω στα 40 χιλιόμετρα την ώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Που είναι η τροχαία υπάρχει?Άφησαν τίποτα οι άχρηστοι που μας κυβερνάνε?

  2. Την εθνικότητα του οδηγού την ξέρουμε?

    1. η εθνικοτητα ειναι ο πονος του φασιστα :)))

  3. Είτε κ@λόγερος είτε κ@λόγρια είτε ρομαλβανοπάκι. Η καταστροφή του τόπου.

  4. Ο κοσμακης προφανεστατα ειναι σαλταρισμενος και καρα αγχωμενος σε ολη την επικρατεια! Οδηγικη συμπεριφορα στο ναδιρ με ολεθρια αποτελεσματα!
    Γεια σου Κουλαρα η οκονομια παει…καλα, το χρεος στο Θεο, το δημογραφικο στον διαολο και εσυ το επικοινωνιακο σου για εκατονταδες εκατομυρια ευρω!
    Πηρες και 41%???? Πρσωπικα αμφιβαλω!

  5. Όλοι μας δεν ξέρουμε να οδηγούμε παντού και πάντα προσεκτικά. Όποιον και να ρωτήσεις είναι οδηγαρα εδώ στην Ελλάδα. Δυστυχώς σε όλα πάτος. Τρέλα, κούραση, νεύρα όλοι τα βγάζουν πάνω στο τιμόνι. Προσοχή μηδενική, σεβασμός ανύπαρκτος, τήρηση του ΚΟΚ ελάχιστη. Και έτσι να τα αποτελέσματα. Ολόκληρο τραμ δεν το είδε;

  6. Τρέχατε σαν παλαβοί Ρωμιοί, το 90% του πληθυσμού με φοβερά ψυχιατρικά προβλήματα που τα βγάζει στο δρόμο. Δολοφόνοι παντού, δεν γλιτώνεις από πουθενά.

  7. ΞΗΛΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΜ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΥΚΛΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΜΜ ΠΟΥ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΣΑΠ.

  8. ειναι ΜΕΓΑΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ οπως ο δρακουμέλ ο πατέρας του …
    κούλη ΓΑΜΙΕΣΑ@

Comments are closed.