ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ – ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Κοινοποίηση:
sxolio-1-600x343

Τραγωδία στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών. Από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου, τραυματίστηκε θανάσιμα ένα παιδί και ελαφρότερα άλλα δύο.

Η έκρηξη σημειώθηκε από άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους στο 9o Δημοτικό Σχολείο Σερρών.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα 12χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, καθώς χτυπήθηκε στο κεφάλι από την μεταλλική πόρτα του λεβητοστασίου η οποία εκτοξεύθηκε σε απόσταση 40 μέτρων λόγω της έκρηξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η έκρηξη στο λεβητοστάσιο έγινε την ώρα του διαλείμματος

Άλλος ένας μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι.

Άμεσα έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο και παρέλαβε τα δύο ελαφρά τραυματισμένα παιδιά και μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Προηγούμενη ενημέρωση

Έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων σημειώθηκε το μεσημέρι στο δημοτικό σχολείο στις Σέρρες, με αποτέλεσμα δύο παιδιά να τραυματιστούν ελαφρά και άλλο ένα να έχει εντοπιστεί στο χώρο χωρίς τις αισθήσεις του.

Η έκρηξη σημειώθηκε από άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους στο 9 Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Άμεσα έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο και παρέλαβε τα δύο ελαφρά τραυματισμένα παιδιά και μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Το παιδί που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του παραμένει προς το παρόν στο σημείο συμβάντος. H αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο.

.

9o-ds51222b-min

Περισσότερα σε λίγο….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΕΥΡΩΠΗ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Ενα ρημαδιο ολη η χωρα πλεον …..

  2. Υποδομες ΜΗΔΕΝ σε εκπαιδευση, υγεια, αποχετευτικο πολλα χρονια τωρα! Τι να πω? Θερμα συλληπητηρια στους οικειους του παιδιου και ταχεια αναρρωση στα τραυματισμενα παιδια! Κυριε Μητσοτακη το δημογραφικο δεν λυνεται ετσι!

  3. Που ψηφίζει δαγκωτο αυτούς που του παίρνουν το σπίτι…ή και του γείτονα…και πάλι λίγα περναμε…

  4. Περισσότερο θα ασχοληθούν με τον Γρηγοροπουλο και τον παραβατικο εκ γενετής κωλογυφτο και μετά με το άτυχο παιδί.
    Τσερα ή Σερα-Μεως… ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!
    Παλιομούμια… Σαραγκουσα….

  5. Όσοι ψηφήσατε νέα πουστοκρατία, άμεσα και τις 10 δόσεις του θρομβολίου παρακαλώ!

  6. Α ρε πούστη μου, μιά έκρηξη μέσα στη βουλή δεν ξερει να γίνει

  7. Η κυρία Μπίλντεμπεργκ θα εμφανιστεί πουθενά ή κότα λυράτη;

  8. Φυλακή χωρις αναστολη ο δήμαρχος, ο περιφερειάρχης, ο υπουργός και διευθυντης τους σχολείου και όποιο άλλο κομματικό καθίκι ήταν υπεύθυνο.

    1. Ο διευθυντής ειναι ο μονος που δεν φταιει γιατι επανειλημενα τους προειδοποιησε να μην κανουν εργασιες εν ωρα μαθηματος κι αυτοι το χαβα τους οποτε εβρισκαν ευκαιρια ερχοταν κια καναν πειραματα .
      Ε ηταν επομενο να γινει το κακο

  9. Εκρηξη στο λεβητοστάσιο σημαίνει ή ανύπαρκτη συντήρηση ή κακή συντήρηση

  10. Τα ειπαμε. Η καλυτερη χωρα το Ελλαδισταν αλλα μη συμβει τιποτα. Ερχετε το χαος με ψυλλου πηδημα. Τωρα απο που να το αρχισεις το νεο μακελειο στο σχολειο του τριτοκοσμικου Ελλαδισταν.Και φυσικα δεν εχει ευθυνη κανεις.Μπορει και να ψαχνουν αυτον που τοποθετησε το λεβητα στο σχολειο το 1970.Φυσικα θα εχει πεθανει οποτε δεν υπαρχουν ευθυνες. Κριμα στα παιδακια .

  11. Τι θα πεις σε αυτή τη μάνα
    Δεν υπάρχει ρε.φιλε πως φεύγουν έτσι οι άνθρωποι

  12. Οι υπεύθυνοι να μπουν ΟΛΟΙ φυλακή. Μηδενός εξαιρουμένων.

  13. Τα παιδια σας Ελληναραδες πεθαινουν στα σχολια ερειπια του Κουλη και της μαγισσας Κεραμεως και εσεις χειρικροτατε τις κατα παραγγελια καθεστωτος Κουλη δολοφονιες των Γυφτων. Ξεπεσμος, εμετος και βοθρος ολη η χωρα, ο Κουλης μετατρεπει την χωρα σε Ελ Σαλβαδορ του Μπουκελε.

Comments are closed.