ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ: ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ! – Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κοινοποίηση:
is6nhksz

Στο πένθος «βυθίσθηκε» η Θήβα, αφού μία μητέρα δύο ανήλικων παιδιών «έχασε» τη ζωή της, σε τροχαίο έξω από το Λουτουφί.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (05/12) όταν το αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες –μέχρι στιγμής– συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χωράφι. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θηβών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, σύμφωνα με το permissos.gr.

Το Αστυνομικό Τμήμα Θηβών διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

74903

yom6krja

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Δεν υπαρχει περιπτωση σε καθημερινη βαση να μη δουμε ατυχηματα με γυναικες οδηγους.Και ποσα ατυχηματα δεν γραφονται , η ειναι λιγοτερο σημαντικα.Παλαιοτερα δεν συνεβαιναν τοσα ατυχηματα με γυναικες οδηγους.Η γυναικα ασχολειτο με την ανατροφη των παιδιων , με τη καθαριοτητα του σπιτιου και με το κουτσομπολιο,,,,,,,

  2. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση η υπερβολική άγνοια του κινδύνου που χαρακτηρίζει πολλούς και πολλές πιστεύοντας ότι δε θα τους συμβεί τίποτα η χρήση κινητού διαρκώς ακόμα και για να στέλνουν μυνήματα η ιδέα ότι το αμάξι τους είναι παντοδύναμο η ιδεοληψία ότι είναι οι καλύτεροι οδηγοί και αψηφούν τους νόμους της φυσικής επί της γης η αλαζονία και η ψευτομαγκιά η χρήση ναρκωτικών ουσιών και παραισθησειογόνων ουσιών η έλλειψη εκπαίδευσης μαζί με το ρουσφέτι για την απόκτηση διπλώματος τους έχουν κάνει επικίνδυνους και τα τέλεια θύματα του εαυτού τους και των εταιρειών που πωλούν υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από το αυτοκίνητο.
    Πόσους δε έχετε ακούσει να λένε έλα μωρέ η ασφαλιστική θα πληρώσει … Δηλαδή σε κάνουμε ότι θέλουμε όποτε θέλουμε …..

  3. Να της συνέβη καμία ανακοπή κατά την οδήγηση ???

  4. ΒΑΖΟΥΜΕ ΖΩΝΗ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΧ,,,ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ

  5. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι τα κινητά κατά την διάρκεια της οδήγησης.

  6. Ρε πόσες φορές θα το πούμε η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική δεν έχει δρόμους δεν έχει ασφάλεια για οδήγηση δεν έχει τίποτα.Μην τρέχετε και προσέξτε.Μα πόσο κρίμα αυτό που συμβαίνει.

  7. Μιλαμε για αυτοκτονιες που …βοηθανε τη Κουλαρα α λυσει το δημογραφικο! Ποιο τροχαιο, σκοτωθηκε μονη της στη λακκα! Να πηγε ν αποφυγει κανα ζωο στο δρομο?

Comments are closed.