ΤΡΑΓΩΔΙΑ! “Ο ΕΞ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΕΚΑΝΕ” ΕΙΠΕ Η 37ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – “ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ” ΛΕΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΩΡΟ

Δεν έχει συνειδητοποιήσει τις φρικτές πράξεις της η 37χρονη μητέρα στο Μακροχώρι της Βέροιας που χτύπησε μέχρι θανάτου το μόλις 6 μηνών μωρό της, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο ανήλικων παιδιών της.

Η 37χρονη γυναίκα που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μέσα στο ΑΤ Βέροιας όπου κρατείται μετά τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς.

Τα κοριτσάκια ηλικίας 6 και 7 ετών που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο είδαν τη μητέρα τους να σκοτώνει τα αδερφάκι τους χτυπώντας το με μανία και έντρομα φώναξαν βοήθεια. Στο σπίτι έφτασαν οι παππούδες τους και γονείς της 37χρονης, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε. «Δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο εξ από δω !» φέρεται να είπε η 37χρονη όταν την ρώτησαν έντρομοι τι έκανε στο παιδί.

Μάρτυρας περιέγραψε στο thesstoday.gr: «Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά».

Οι παππούδες βρήκαν το 6 μηνών αγοράκι με τραύματα και χωρίς σφυγμό. Αμέσως μετέφεραν το παιδί στο  νοσοκομείο Βέροιας όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να επαναφέρουν το μωρό, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Το παιδί έφερε σημάδια στο σώμα του, ωστόσο ερευνάται το αν ο θάνατός του οφείλεται σε χτυπήματα ή σε στραγγαλισμό. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο η μητέρα να πέταξε το παιδί από το μπαλκόνι.

«Είχε επιλοχία κατάθλιψη»

«Η κοπέλα είχε προβλήματα. Εγώ την είχα πελάτισσα στο μαγαζί και αφότου γέννησε είχε πάθει και επιλοχία κατάθλιψη. Γι΄ αυτό είχε έρθει εδώ, στη μάνα της. Πριν, έμενε στα Γιαννιτσά. Τώρα τελευταία νοίκιασε κοντά στη μάνα της και την αδελφή της. Είχε από παλιά προβλήματα. Είχε χωρίσει και είχε μείνει με τα δύο παιδιά. Μετά γνώρισε έναν άλλον, έμεινε έγκυος αλλά την παράτησε και αυτός. Μετά από αυτό χειροτέρεψε η κατάστασή της. Ήταν σαν χαμένη» δήλωσε γείτονας σε ηλεκτρονική εφημερίδα.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη της 37χρονης παιδοκτόνου και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του βρέφους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Γιώργο στον ψυχιατρο γρήγορα
    …και πες του για το διαβολιο υγ παρακαλώ να περάσει το σχόλιο μου

  2. Δεν θα διαφωνησω στο οτι η γυναικα μπορει να ειχε καταθλιψη.ομως τωρα που εκανε γυναικα εγκλημα το αναφερουν το οτι ειχε καταθλιψη.ενταξει,δεκτο.αν ηταν αντρας ομως που εκανε εγκλημα και τυχαινε να εχει εκεινος καταθλιψη,εκει τα βοθροκαναλα και οι φεμινοναζιστριες θα μιλαγαν για “γυναικοκτονια”.εδω τωρα θα μιλησει κανεις για βρεφοκτονια απο μανα;;;;;;;;;;;;η θα τα μπαλωσουμε,καλυψουμε,κρυψουμε, καλοπισουμε ολα πισω απο την καταθλιψη;;;;;;

  3. Ηταν που ηταν με ψυχολογικα προβληματα,θα εκανε και το θρομβολιο και θα απογινε στο μυαλο.δεν θα πεταγεσαι να λες ο,τι θελεις.θα το κλεινεις το στομα σου.μη μιλας!!!!επειδη δεν σε συμφερει εσενα να ακουγεται για το διαβολιο!!!!!!!!!!ολος ο κοσμος εχει παρει χαμπαρι τι ζημια εχει κανει το κωλοεμβολιο.κι εσυ το ξερεις,αλλα δεν θες να ακουγεται δημοσια.μια χαρα εχεις καταλαβει τι συμβαινει,απλα σε τσουζει να ακουγεται γιατι θιγεται ο εγωισμος σου που την πατησες.μην πεταγεσαι αλλη φορα!!!!

  4. Ποιο μπολι βρε μπετοβλακες ψυχακιδες…αυτη την ανοησία βρήκατε να πειτε σε τόσο τραγικη είδηση?? Για πολλες κλωτσιες είστε

  5. Για να την άφησαν 2 άντρες,ποιός ξέρει τί τρελάρα ήταν και από πριν.Μπορεί να φταίνε και τα μπόλια που αποτρέλαναν τα γίδια που τα πήραν

  6. Δυστυχώς τα τεράστια οικονομικά προβλήματα στις ελληνικές οικογένειες γιγαντώνονται.
    Δυσβασταχτοι φόροι χαμηλότεροι μισθοί υπόδουλοι στην ίδια τους την χώρα.
    Οι λάθος επιλογές πολλές φορές έχουν τραγικά αποτελέσματα.
    Γνωρίζω φίλους μου που κάνουν οι γυναίκες τους βίζιτες για λίγα ευρώ με σκοπό να βγάλουν το ενοίκιο.
    Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο

  7. ΚΑΛΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΌΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΕΙ(ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΧΕΙΟ)-ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ-ΆΘΕΟΣ-ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ;…

    ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΆΝΤΡΑΣ, ΤΩΡΑ ΆΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ “ΚΑΚΩΝ ΑΝΤΡΩΝ”!…

    1. Σκάσε ρε παπάρη κι εσύ.. γέννα πρώτα και πάθε επιλόχειο κατάθλιψη και μετά μίλα… άλλο να μιλάμε για ορμονικό θέμα κι άλλο απο την κακία και την εκδίκηση που επιζητούν συνήθως οι άντρες

  8. Βουλώστε το μερικοί ηλίθιοι παρακάτω που έχετε άποψη για όλα… αυτά είναι στενάχωρα και μακάρι κανένας άνθρωπος να μην φθάνει σε τέτοιο σημείο… να κοιτάτε τις καμπούρες σας, υπάρχει κόσμος που υποφέρει και έχει πραγματικά προβλήματα…. μια ψυχή χάθηκε και άλλες 2 ακόμη έμειναν πίσω

  9. Κάθε φορά που ένα μωρό κακοποιείται, ένα παιδί σκοτώνεται, μια έγκυος μπαίνει νεκρή σε μπαούλο, ένα κοριτσακι βιάζεται από αντρες, εγώ θα σας φωνάζω…..
    ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ…..ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ Κ@ΛΑΝΘΡΩΠΟΙ
    Άνθρωπος δεν θα πειραζε ποτέ συνάνθρωπο ή ζώο, έ;

  10. Ποιός νόμος δίνει παιδί σε έναν άνθρωπο με ψυχικά προβλήματα, ποιός άνθρωπος κάνει παιδί με έναν τέτοιο άνθρωπο???

  11. ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΜΠΑΝ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ.

  12. Εισαι και νοσηλευτρια τρομαρα σου μη πω καμμια πιο βαρια κουβεντα! Α να χαθεις καρακτηνος!

  13. Οσοι πιστευουν σε επελαση των ζομπι μην περιμενετε πεθαμενους να ξεφυτρωνουν απο τα μνηματα οπως βλεπουμε στις ταινιες.
    Η ρεαλιστικη προσεγγιση ειναι η επελαση των μπολιασμενων που τους εχει πειραξει το μυαλο και καπως ετσι θα ειναι η αντιστοιχιση με τις ταινιες και μαλλον ακομα χειροτερα τα επομενα χρονια. Μανα το μωρο, γιος τον πατερα, αδερφος τον αδερφο και γυναικα τον αντρα η το αντιθετο.

  14. Η επιλοχίος κατάθλιψη είναι ύπουλη μπορεί η γυναίκα να το είχε και από τίς προηγούμενες εγκυμοσύνες. Δεν μπορώ και δεν πρέπει να την κατακρίνουμε. Κρίμα για την ψυχούλα που έφυγε μα και για τίς ψυχές των δύο παιδιών καί της ίδιας. Μην αμφιβάλλετε όμως καί για αυτό που είπε… γίνεται τό σώσε με τα μάγια τό σώσε.

  15. Ποιος δικαστής άφησε την μάνα μετά τον χωρισμό ν έχει τα 2 παιδιά με επιμέλεια…;
    Πόιος άντρας την παντρευτηκε μετά καπακι;;;
    Κ γιατί η οικογένεια της την άφηναν μονη;;;;;
    θ ήθελε βοήθεια η κοπέλα…
    Δεν τ έβλεπαν;;;;;;;

  16. Ρε σίγουρα το μπόλι δεν σαλεύει και τα μυαλά;;;μόνο εγκεφαλικό και έμφραγμα προκαλεί;;;;

    1. Δυστυχώς το μπόλι σαλεύει ΚΑΙ τα μυαλά εκτός όλων των άλλων………

  17. ο σατανασ ΕΠΙΚΡΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!….
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΚΗΡΑΛΟΙΦΑΣ !!! χαοχαοχοαχο

  18. Άι στο δι@ολο. Το ρίχνουν στην κατάθλιψη και στην τρέλλα. Την παράτησε ο πακμαν της και ξέσπασε στο βρέφος. Ανασκολοπισμός άμεσα και στον δικηγόρο της.

    1. Η οικογένειά της πώς άφησε τα παιδιά και το βρέφος στη φροντίδα της με τέτοιο παρελθόν, μένοντας μακρυά;;;
      Οι πατεράδες των παιδιών πού στα τσακίδια βρίσκονταν;

Comments are closed.