ΤΡΑΓΙΚΟ! Πέταξε παγάκια στον ράπερ, την ανέβασε στη σκηνή και την ξυλοκόπησαν – Σοκαριστικές εικόνες

Κοινοποίηση:
rapper-blueface

Η κίνηση του ράπερ Blueface να φωνάξει στη σκηνή μια κοπέλα η οποία του είχε πετάξει παγάκια δίνοντας εντολή στην ομάδα ασφαλείας του να την ξυλοκοπήσει έχει προκαλέσει αίσθηση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Στο βίντεο από το επεισόδιο που διαδραματίστηκε το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες φαίνεται ο ράπερ Blueface αρχικά να φωνάζει σε μια κοπέλα «μου πετάς διάφορα; Έλα εδώ πάνω».

Όταν η κοπέλα αρνήθηκε ότι ήταν εκείνη που πέταξε τα παγάκια ο ράπερ επέμεινε. «Αλήθεια; Δεν πέταξες τίποτα; Είσαι η μοναδική με ποτήρι με παγάκια».

«Έλα πάνω μην φοβάσαι» συνέχισε ο ράπερ βοηθώντας την κοπέλα να ανέβει στη σκηνή. Όταν αυτό συνέβη ο ράπερ γύρισε προς την ομάδα ασφαλείας του και τους είπε σπρώχνωντας την κοπέλα: «Ξέρετε τι να κάνετε, ορμήξτε της».

Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι σοκαριστικά καθώς η ομάδα του ράπερ, αλλά και η αρραβωνιαστικιά του, χτυπάνε με κλωτσιές και γροθιές την κοπέλα.

Δευτερόλεπτά μετά την έναρξη του ξυλοδαρμού ο ράπερ ακούγεται να φωνάζει με ειρωνική διάθεση: «Μην τρέχεις, έλα πάνω, μην φοβάσαι».

Μέχρι στιγμής η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη, όπως αδιευκρίνιστο είναι αν έχει υποβάλει μήνυση κατά του ράπερ.

Ο Blueface είναι σε τριετή επιτήρηση αφού το 2022 είχε πυροβολήσει έναν άνδρα στο Λας Βέγκας και όπως αναφέρει η New York Post κινδυνεύει να βρεθεί για έως και πέντε χρόνια στη φυλακή αν κριθεί ότι παραβίασε του όρους της αναστολής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Πήρε μια γερή δόση προοδευτικότητας απ’ τον αράπη. Όποιος ακούει μουσική από κωλόμαυρους αυτά παθαίνει ειδικά όταν πάει και σε συναυλίες. Που πας γυμνή στα αγγούρια μωρή metooδα

  2. Οι μητουδες πηραν θεση; θα κάνουν την Αθήνα άνω κάτω;

  3. Μια χαρά της κάνανε. Αφού τους αρέσουν τα φρικιά και γουστάρουν… Είδα τίγκα το μαγαζί με μαλακες που τον γουστάρουν. Και εις ανώτερα!

  4. …ότι πέσαμε από τα σύννεφα …ψέματα θα πούμε … αυτά γίνονται συνεχώς , ο Θεός μας έδωσε το μυαλό και το ένστικτο επιβίωσης για κάποιο λόγο…

  5. Όταν έβγαλε ο ίδιος στο τέλος δεκαετίας 80 μία πουτάνα να σκυλοβρίζει, στο γνωστό τραγούδι Thotiana, έπρεπε να αντιληφθούμε την συνέχεια της μουσικής. Γκέτο, μαφία, ναρκωτικά, ξέπλυμα(μέσω της διαφήμισης) και δεν ”συμμαζεύεται”. Η σημερινή ”τραπ” είναι και αυτή φτηνή απομίμηση της ίδιας βρώμικης μουσικής.

  6. Συμφωνώ με το σχόλιο του “Καλά της κάνανε” παρ’ ότι δεν θα ήθελα να της “κάνανε”. Εκείνη το επέλεξε, όμως.
    Σκατά σε όλους τους βλαμμένους, που πληρώνουν ναρκομανείς για να τους κακοποιούν λεκτικά και σωματικά.
    Άραγε, θα συνεχίσει τον ασπασμό σε αυτήν την woke ιδεολογία του κώλου;
    Του μαύρου κώλου…

  7. Καλά της κάνανε να αγιάσουν τα χεράκια τους. Τι δουλειά έχεις εσύ μωρή μαλακισμένη που είσαι λευκή και πας να ακούσεις τον μαύρο να σκυλοβρίζει του λευκούς και να εκθειάζει την ανωτερότητα της μαύρης ράτσας; Χώρια που είσαι γυναίκα και πας να ακούσεις τον σεξιστή αράπη να σου λέει πώς βιάζει τις λευκές γυναίκες και τις βλέπει σαν σκουπίδια; Και περίμενες να σε σεβαστεί ο πίθηκος την στιγμή που είσαι λευκή και γυναίκα; Τα μυαλά σου και μια λίρα. Και αυτό ισχύει για όλα τα λευκά κοριτσάκια που κάνουν πλούσιους τους λεχρίτες αραπάδες που λογοδιαρροούν γεμάτοι μίσος για τους λευκούς και τις λευκές γυναίκες. Μαζοχίστριες είσαστε;

    1. Δεν θα μπορούσε να τα πει καλύτερα κάποιος!! Συμφωνώ σε όλα

Comments are closed.